הווידוי השני שלי......

נטלי18

New member
הווידוי השני שלי......

היי לכל מי שהספיק להכיר אותי ואת הבעיה המתוסבכת שלי... אז מי שקרא על הבעיה יבין על מה אני הולכת לדבר, ומי שלא שיחפש את זה ויקרא. אז ככה: קיבלתי מכם כמה עצות, וגם ממך קרני... אז החלטתי לעשות מעשה והמעשה היה לספר לחבר (לשעבר לצערי) את מה שקרה ואת הסיבה לפרידה שלנו. הוא הגיב בצורה שלא האמנתי, הוא פשוט בכה והלך. ואני רק בכיתי שעות אחריו, ישבתי עם עצמי וכתבתי לו את המכתב הבא: א-אל תעלה זיכרונות ב-בחיים יש הרבה הפתעות ג-גם אם עשיתי משהו רע ד-דע שבליבי קיימת אהבה ה-היום אני מצטערת ו-ורק אותך אני רוצה ז-זכור ש-(שם חסוי) בצד נשאר ח-חשוב עליי, כי איתו הכל נגמר ט-טוב היה לי כשהיית איתי י-יד נתת כשכאב ליבי כ-כל האהבות שהיו לי ל-לא שוות אהבה אחת שלך מ-מי היה מאמין שבגדתי בך? נ-נכנסתי לדיכאון ממה שעשיתי לך ס-סלח לי בבקשה ע-על הבגידה הקשה פ-פנייך היפות שאליהן אתגעגע צ-צובטות את ליבי, וזה קורע ק-קשה לי היום ר-רציתי לספר,אז באתי עד הלום ש-שירי זה מוקדש לך עם הרבה דמעות וסליחה ת-תדע שאתה אהבתי היחידה מחר אני מתכוונת ללכת לתת לו את זה, שיבין שאני מצטערת וכואב לי ושעוד היום אני ידבר עם ``הבחור`` ויעשה סוף לקשר. אני יודעת שזה יהייה סופי גם עם החבר לשעבר, אבל אני חייבת לשאת בתוצאות של עצמי... יקח זמן אבל אני עוד אתגבר. תודה לכם על התמיכה, ואשמח לשמוע תגובות בקשר למכתב והאם אני צריכה לתת לו אותו.. אוהבת נ.

flowr..

New member
בהצלחה.

אני חושבת שזה יהיה רעיון טוב לתת לו את המכתב, ולתת לו להבין שאת באמת מצטערת.

אנטוני*

New member
נטלי אחת הדברים באומץ זה כנות

כל החיים הם בית ספר אחד גדול,הטעויות הם לרוב ,החוכמה ללמוד מהם על אחת כמה וכמה אם הטעות קשורה בפגיעה באדם . כן ,כן תני לו את המכתב תראי לו את שעל לבך , לא קל לתת מכתך שכזה דרוש אומץ והרבה אהבה. מי יודע לאן ייזרמו הדברים,החיים הם הפתעה אחת גדולה... בהצלחה

שירונת

New member
כל הכבוד נטלי

נטלילוש מתוקה, כל הכבוד לך, מה שעשית דורש המון אומץ והמון בגרות. כל הכבוד. תלכי אל החבר שלך כמה שיותר מהר, ותני לו את המכתב, ואם את יכולה לדבר איתו קצת בעל פה אז יותר טוב. תראי לו שזה באמת נגמר וזה לא יקרה שוב בחיים. והכי חשוב אל תוותרי!! אם היום הוא לא יסכים לדבר איתך- יש מחר ויש עוד שבוע. אבל אם הוא זה שאת אוהבת, אל תתני לו לצאת מהחיים בכזאת קלות. תחזרי אחריו נואשות. ואת ה``מאהב`` הזה, תגמרי איתו מהר. תעשי את זה בצורה כזאת שלא יחזור אליך יותר בחיים שיישאר במחילה שלו, כבר קיבלת ממנו מספיק. אל תסכימי לראות אותו. כל הכבוד שוב, ובהצלחה רבה.

איב 1

New member
לנטלי

לדעתי את צריכה לתת לו את המכתב כי זה יביע את מה שאת מרגישה בצורה הכי טובה. נורא אהבתי את המכתב. איב

חבל``ז

חבל על הזמן. קחי את עצמך בידיים, תזרקי את הרחמים העצמיים ויאללה לחיים. תסלחי לי שאני אומר את זה אם הבחור הזה שכב איתך כשהיית בת 14 אולי למרות כל האהבה הוא לא ממש ידע מה הוא עושה לך. גיל 14 זה גיל צעיר מאד להתחלה ולא משנה מה שאת חושבת שאת בוגרת וכל הבלה בלה. עכשיו הכל נגמר. את כבר בוגרת יותר. תזרקי הכל מאחורייך ותתחילי לחיות...

Dovsha

New member
נטלי

המון אומץ דרוש בשביל להגיד את האמת הכי כואבת למישהו שאוהבים. לפי דעתי עשית את המעשה הכי נכון שאפשר לעשות [מנסיון זה כואב אבל כדאי]. תני לו את המכתב ושיהייה לך המון המון בהצלחה.

למעלה