מה זה קשור?
אני באמת לא מבינה איך כל מה שכתבת מתקשר לפה בכלל, נראה לי שכנראה את באמת לא יודעת על מה מדובר ועל מה הצחוק. מה את רוצה? מישהו אמר שהמועדון לא יפה? מישהו אמר שלא מושקע שם, שהמועדון לא חושב על הקהל ומשתדל לגוון בערבים מעניינים או במקום, במוזיקה, באלכוהול? מישהו התלונן בכלל על איכות המועדון עצמו? אז מה לעזאזל את רוצה? הייתי במועדון, נחמד שם, לא מועדון גדול במיוחד, בטח שלא יחסית למועדון שאני רגילה אליהם בת"א, אבל כן מועדון סביר לחלוטין שנחמד שיש באיזור הצפון גם כן. מישהו צחק על המועדון עצמו? מישהו ניסה להרוס את האווירה? ועכשיו תגידי שעם כל הצחוק ש"עשינו" פה עליו אנחנו מוציאות את החשק לבקר שם... אז סלחי לי, אבל אם את כזאת מושפעת וחסרת עמוד שידרה שבגלל הודעות בפורום של בנות שאת בכלל לא מכירה לא תלכי למקום מסויים, זאת באמת בעיה שלך. ועזבי שאף אחד לא התלונן על איכות המקום או המבקרים בו - בסך הכל נכתב כאן על המזל הנאחס שהצטבר בשבועיים האחרונים במועדון הזה. ותרצי או לא תרצי, נוגע אליך או לא נוגע אליך, כן, בשביל הרבה כאן המזל מאוד גרוע והגורל ממש שיחק לרעתנו כשהחברה שלנו עדיין מאושפזת בטיפול נמרץ באיכילוב, שבועיים אחרי התאונה. תאמיני לי, שלעשות חשק להתקרב למועדון הזה אחרי שהיא עדיין שם, אין כל כך לאף אחד מאיתנו. האמת, שגם דיי יצא החשק להתקרב לכל מועדון אחר בזמן הקרוב. כן, זה קשה וזה השפיע עלינו עד כדי כך. כואב כשהיא שם, היא חסרה. אז בבקשה תסבירי לי איך לעזאזל את משווה נסיעה של 6 נוסעים ברכב לתאונה הזאת?!?! מה, הנוסע הנוסף הבודד הזה הוא מה שיגרום לרכב להתהפך?!? באמת, חוסר אחריות משוועת! להוסיף נוסע אחד לרכב! הרי כל כך עדיף להשאיר חבר שלנו לחזור לבד במונית או בטרמפים. "בוכה על החברים שלך שעשו תאונה לפני שבועיים" - אני מציעה שפשוט תשתקי, כי ידיד שלי יצא מהבית חולים רק לפני יומיים והוא מקובע לחליפת גבס שמאפשרת לו ללכת ולשבת, חברה נוספת שלי בשיקום בבית לווינשטיין בגלל הרגל שלה ובנוסף החברה הטובה שלי כמו שאמרתי קודם עדיין באיכילוב בטיפול נמרץ ואני לא ראיתי אותה שבועיים, אז תסתמי את הפה שלך כי את לא עומדת במצב הזה, ואני לא מאחלת לאף אחד להתמודד במצב הזה ולהרגיש כמה החברים הטובים שלו חסרים לו. אז פעם הבאה, לפני שאת מגיבה, תבדקי טוב טוב עם עצמך אם את יודעת על מה מדובר ועל מה בכלל צחקו פה. כי אף אחד לא צחק על המועדון עצמו.