הוווו מייי גאאד!!

Feel The Sun

New member
הוווו מייי גאאד!!

או שמישהו הטיל קללה עלי ועל החברים שלייי... או שמישהו הטיל קללה על יום שישי.. או שבאמת אסור להתקרב לאימושיין!! הוציאו את כולם בארבע מהאימושיין בגלל התראה על מחבל עם תיק כחול, ואני וחברים שלי נסענו באוטו 6 מרוב הלחץ.. ואז תפסה אותנו משטרה. קיצר שישי הבא אני בבית עושה שיעורי ביתתת ולאאא יוצאת!!!!!

Mortza

New member
עלק עושה שיעורי בית ולא יוצאת!

חחחחחחחחחחחח... הרגת אותי.. ואי ואי איזה חודשים נאחסים! חחחח... יהיה טוב בסוף לא? מה אני אגיד...

LiDorrr

New member
תגידי, למה לדעתך זה קשור???

למה את מכפישה את השם שלנו?? המחבל היה יכול להכנס לכל מועדון, ושתדעי לך שאנחנו נוקטים אמצעי זהירות וביטחון גבוהים ביותר! העניין הוא שרק אם אנחנו רואים מישהו שעלול להתפס כחשוד אנחנו נבדוק אותו ב7 עיניים! אנא ממך. התנצלי! אנחנו מועדון למען הקהילה וברצוננו להמשיך כך, אנחנו חדשים ואנו מנסים לרצות את כלל הקהל. אתמול, אני אישית ישבתי בחוץ ונפרדתי לשלום אחד אחד מהלקוחות - ולא ראיתי מישהו עם תיק כחול או מישהו שנכנס עם תיק גדול או בגד רחב שעשוי היה להכיל מטען חבלה כלשהו! אני מציע לך - לא לחפש סתם הקשרים כדי להכפיש מקומות בילוי. ולכן שוב אנא ממך. התנצלי!

Feel The Sun

New member
חחחחחחחחחח$#@!$@

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במבההההה אני אוהההב אותךךךך!!!!

גרושעעע את חולעעע בנפשש

אנא ממך אל תצחקי על המועדון הוא משמש כמקום בילוי לקהילה הגאה אם יסגרו את המקום איפה עוד אנשים יעשו תאונות? ואיפה עוד יפרצו למכוניות? ואיפה מחבלים יתפוצצו?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

Mortza

New member
ואי הרגתן אותי עכשיו!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!

רוני183

New member
בתור צופה מהצד: אני מתביישת בכם!!!

אני באמת לא מבינה מה אתם רוצות מהמועדון הזה, אני הייתי אתמול שם פעם ראשונה לאחר ששמעתי ממכם ומחברות על המקום. נסענו אני וחברה מהשרון. ואני רוצה להגיד שזהו מועדון יפה מאוד, שאני רואה שהוא משקיע מאוד בלעניין את הקהל שלו וכל שבוע עושה ערבים אחרים, שזה נחמד מאוד... חוץ מזה, אני קוראת את מה שאתן כותבות פה על המועדון ואני ממש מתביישת בכם, אז אתמול היו התראות על מחבל, זה באמת נראה לם אשמת המועדון??? אני כל הדרך חזרה מהאזור ראיתי שוטרים ומחסומים והבנתי שכול האזור המפרץ די בפאניקה, אבל אני עדיין לא מבינה למה אתם צוחקים על המועדון.... אני חושבת שכל אחת צריכה לחשוב האם אתן הייתן רוצות שייסגרו לכם את המועדון היפה הזה ויחיד באזור? באמת שווה לכם ההשקעה לנסוע כל סופשבוע לת"א? אז תתחילו לפרגן.... ולך - feel the sun - הייתם 6 במכונית - למה שלא ייתפסו אותכם המשטרה??? והרי את בוכה על החברים שלך שעשו תאונה לפני שבועיים - אז שימי לב איך את לא אחראית!!!!! אז קודם כל תסתכלו עליכם בעיניים ואז תעבירו ביקורות!!!!!! אני מצטערת אם למישהי קשה עם הדברים שכתבתי, אבל אני פה בפורום חודשיים - וזו הפעם הראשונה שאני כותבת - זה רק מראה עד כמה אני כועסת....ותבינו שזה בכלל לא אינטרסט שלי המועדון הזה, אבל אני הייתי שם אתמול, ואני מרגישה שהאווירה במועדון כזה - אסור שתהרס!!!

LiDorrr

New member
מה זה קשור?

אני באמת לא מבינה איך כל מה שכתבת מתקשר לפה בכלל, נראה לי שכנראה את באמת לא יודעת על מה מדובר ועל מה הצחוק. מה את רוצה? מישהו אמר שהמועדון לא יפה? מישהו אמר שלא מושקע שם, שהמועדון לא חושב על הקהל ומשתדל לגוון בערבים מעניינים או במקום, במוזיקה, באלכוהול? מישהו התלונן בכלל על איכות המועדון עצמו? אז מה לעזאזל את רוצה? הייתי במועדון, נחמד שם, לא מועדון גדול במיוחד, בטח שלא יחסית למועדון שאני רגילה אליהם בת"א, אבל כן מועדון סביר לחלוטין שנחמד שיש באיזור הצפון גם כן. מישהו צחק על המועדון עצמו? מישהו ניסה להרוס את האווירה? ועכשיו תגידי שעם כל הצחוק ש"עשינו" פה עליו אנחנו מוציאות את החשק לבקר שם... אז סלחי לי, אבל אם את כזאת מושפעת וחסרת עמוד שידרה שבגלל הודעות בפורום של בנות שאת בכלל לא מכירה לא תלכי למקום מסויים, זאת באמת בעיה שלך. ועזבי שאף אחד לא התלונן על איכות המקום או המבקרים בו - בסך הכל נכתב כאן על המזל הנאחס שהצטבר בשבועיים האחרונים במועדון הזה. ותרצי או לא תרצי, נוגע אליך או לא נוגע אליך, כן, בשביל הרבה כאן המזל מאוד גרוע והגורל ממש שיחק לרעתנו כשהחברה שלנו עדיין מאושפזת בטיפול נמרץ באיכילוב, שבועיים אחרי התאונה. תאמיני לי, שלעשות חשק להתקרב למועדון הזה אחרי שהיא עדיין שם, אין כל כך לאף אחד מאיתנו. האמת, שגם דיי יצא החשק להתקרב לכל מועדון אחר בזמן הקרוב. כן, זה קשה וזה השפיע עלינו עד כדי כך. כואב כשהיא שם, היא חסרה. אז בבקשה תסבירי לי איך לעזאזל את משווה נסיעה של 6 נוסעים ברכב לתאונה הזאת?!?! מה, הנוסע הנוסף הבודד הזה הוא מה שיגרום לרכב להתהפך?!? באמת, חוסר אחריות משוועת! להוסיף נוסע אחד לרכב! הרי כל כך עדיף להשאיר חבר שלנו לחזור לבד במונית או בטרמפים. "בוכה על החברים שלך שעשו תאונה לפני שבועיים" - אני מציעה שפשוט תשתקי, כי ידיד שלי יצא מהבית חולים רק לפני יומיים והוא מקובע לחליפת גבס שמאפשרת לו ללכת ולשבת, חברה נוספת שלי בשיקום בבית לווינשטיין בגלל הרגל שלה ובנוסף החברה הטובה שלי כמו שאמרתי קודם עדיין באיכילוב בטיפול נמרץ ואני לא ראיתי אותה שבועיים, אז תסתמי את הפה שלך כי את לא עומדת במצב הזה, ואני לא מאחלת לאף אחד להתמודד במצב הזה ולהרגיש כמה החברים הטובים שלו חסרים לו. אז פעם הבאה, לפני שאת מגיבה, תבדקי טוב טוב עם עצמך אם את יודעת על מה מדובר ועל מה בכלל צחקו פה. כי אף אחד לא צחק על המועדון עצמו.

דיי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!! 111

יואו שתקו !!דיי כבר להכניס את התאונה שהייתה לכל שטות שרוצים להגיד פה!!!! זה הדרך שלכם לנסות להכאיב לנו????? חלאס כבר באמת שזה מעצבן!!!!!!!!!! אל תדברו על זה בצורה כזאת, ובטח לא לתת מוסרי השכל מטומטמים! תסלחי לי פשוט אל תגיבי על דברים שאת לא מבינה בהם כלום!! לא את, לא המועדון שלך וגם לא הניק החדש שפתחת! תעזבו את זה כבר!! קרציות!!!

Feel The Sun

New member
כוססס של האמא שלך!!!

באיזה זכות את מעלה מכלל את נושא התאונה?! מה את קשורה בכלל?!?! עדיף שתסתמי וזהו... לפי דעתי יותר טוב להשאיר חלק מהחברים שלך שימותו עם המחבל והעיקר שאתה תגיע הביתה בשלום.. נכון?! לא! אז סתמי ושלא תעזי בכלל לתת דוגמאות שקשורות לתאונה... יופי. תודה שלום וביי! ואגב, אם כבר מדברים על האיכות של המועדון, שימי לב שכבר פעם שניה בשבועיים ברציפות מפסיקים את המסיבה באמצע... מממממ.. מעניין למה!

ום שישי הזה היה..

העיה בכלל מקולללללללללל!!!! אני ההיתי במסיבת טבע ונתקעוו לי המפתחות בתוך האוטו והאוטו היה נעול ולא היתה לי ברירה אלה לשבור חלון..ואז עשינו שחטה באוטו ובאמצע היער עצרו אותנו שוטרי מג"ב ועשו לנו חיפוש ה' ישמוווווווווווווור איזה לילה הזוי!

למעלה