הווה עצה תוצאה

KFIRB

New member
הווה עצה תוצאה

חשבתי לפנות למנהלת שאצלה עבדתי ולבקש ממנה לבדוק אם יש משרות המתאימות לי במקום שהיא מנהלת או אפילו במקומות אחרים משום שהיא מקושרת לכל מיני מקומות.

לכן שאלתי
שאלה שנשאלה:
האם כדאי לי לפנות לX בנושא עבודה?

תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - שמונה המטבעות - תלוייים 6 מטבעות , ויש שם נער או אדם צעיר המתקן מטבע בפטיש -עובד קשה ומקבל מעט....(מטבע אחד נופל). בפירוש- צורך באורך רוח, סבלנות עיקשות והתמדה, דרוש כסף לשם צמיחה המשכית,(יכול להיות?) יש לעבוד קשה לשם התמורה, ללמוד ולצבור את הניסיון.

עצה - מלך המטבעות- יושב מלך עם מוט זהב בידו השמאלית ומטבע. אולם כל סביבתו מבולגנת ואינה מסודרת. אין גבול בין כיסאו וגלימתו לבין הפרחים או הצמחים המוזהבים...בפירוש: המטרה אינה מקדשת את האמצעים ויש להיזהר מהקרבה של תחומים אחרים ולפעול מהלב

תוצאה - אס המטבעות- הצלחה אך דרושה סבלנות. הגיע הזמן לקדם את הנושא לשלב הבא.

מהתבוננות בפריסה נראה שיסוד האדמה מאוד חזק בה. כלומר היענות לצרכים ודיבור ברמה התכליתית אך לא חדה כמו בחרבות.

מה שלא כ"כ ברור לי , הוא העצה, מהי בעצם?

idanmeri

New member
היי כפירB,

הפריסה הנ"ל לא כל כך מתאימה לשאלה. להבא- הייתי ממליץ על פריסת SOS בשאלות מהסוג הזה (של כן / לא).
אבל, בכל זאת פרסת, ולכן אתייחס אל הפריסה:
אמנם חסר קצת רקע בנושא השאלה (מדוע אתה מתלבט אם לפנות למנהלת, האם אתה עובד כיום כו'), אבל ניתן לראות שהפריסה כולה כוללת את יסוד האדמה, לכן מדובר כאן בצרכים כלכליים שלך, שלפיהם אתה מתכוון לפנות אל המנהלת הקודמת שלך בחיפוש אחר עבודה.
8 מטבעות מראה עליך כיום שאתה מוכן לקבל כל עבודה שהמנהלת תיתן לך, אתה מוכן לעבוד קשה לשם רווח כספי.
עצה- מלך המטבעות ממליץ לך שלא לשבת בבית ולחכות שתקבל עבודה. הוא ממליץ לך לפנות באופן ישיר ופיסי אל המנהלת ובדרך זו תוכל להשיג עבודה.
תוצאה- אס מטבעות- קלף מאוד חיובי. קלף של רווח כספי, של יציבות ושל הצלחה. התוצאה היא מאוד חיובית, ומראה שאם תפעל לפי העצות שבפריסה, תגיע להצלחה בנושא העבודה

במילים אחרות: לך על זה!

רחליקה האחת

Member
מנהל
KFIRB היקר,

זוהי עבורך תקופה עם מזל.

אתה אדם בעל אישיות איכותית ונאמנות.

משולבים באהבה וכבוד עמוקים לטבע/ליקום,

אתה נהנה מהדברים המשובחים ביותר בחייך ומוכן לעבוד קשה להשגתם.

למרות שאתה מעוניין בטוב ביותר אינך מצפה שהוא יוגש לידיך.

בנקודה זו עבדת קשה לאורך זמן ,הפעלת את סמכותך וכישרונך בתבונה .

אתה שואף להאציל סמכויות ולהשתחרר מעט מאחריות, אף אם לפרק זמן קצר,

כדאי לך להמנע מלהפוך לאדם עצל או תלוי בנכסים חומריים וכמו כן

להשמר מעקשנות שעלולה להרחיק ממך אחרים..

הקלף מזמין אותך לבנות את מעמדך - גם הציבורי,

להתבסס ולהגיע להישגים גבוהים בתחום הקריירה.

הבניה לפי קלף זה הינה איטית ודורשת השקעה לטווח ארוך,

אך היא מבטיחה ומשתלמת.

הקלף גם קורא לך למצוא את היציבות שבמרכז הווייתך,

להציע הצעות מעשיות ולהתנהג בשלווה.

בהצלחה,

רחליקה
.

למעלה