הווביסודס ../images/Emo3.gif
מישהו רואה? ידעתם בכלל שקיים דבר כזה? :O כי אני לא ידעתי את זה עד שראיתי את הפרסומת של זה בפרק של השבוע חח
בקיצור מצאתי את זה להורדה בווארז, וראיתי, וזה ממש נחמד
זה מתרכז באינטרנס החדשים, ועד עכשיו היו שישה פרקים. אני מניחה שאפשר למצוא את זה גם ביוטיוב למרות שלא ניסיתי לחפש P:
ים לווביסודס... זה ממש מגניב שיש כל מיני אזכורים לדברים שאח"כ מופיעים בסדרה, כמו הביץ' שאוהבת בחורים שמנים, וג'ימי האורדרלי שעושה חיקויים, וכל מיני כאלה חח אהבתי בעיקר את הפרק הראשון [הלהקה של טד חח 3>] ואת הפרק עם הג'ניטור חחח הא ושג'יידי הסביר להם על כל הקיצורים חח זה היה משעשע. הוא הסביר להם על TCW חח.. ו-HFAD- HOT FROM A DISTANCE חח ואז הם צריכים להגיד לו אם היא HOT גם מקרוב XD הא ואהבתי גם את הפרק עם ג'ימי דה אובר טאצ'ינג אורדרלי והלייט נייט שואו שלו חחחח הוא עושה חיקויים ממש משעשעים XD החיקוי שלו לאשטון קוצ'ר מממש ממש טוב :O חח והסיטקום של ג'ניטור וטד XDD OMG חחח "I'm a lawyer, I'm a janitor, together we adopted a cute little kid.. We're legal custodians! get it?" חח I CANT WAIT FOR NEXT WEEK.. לפי הקרדיטים של הסיטקום זה יהיה כזה מצחייייק חח P: אגב, גם לכם נראה כיאילו הווביסודס האלה זה סוג של הכנה לעונה תשיעית\ספינאוף על המתמחים החדשים במידה והעונה השמינית תצליח?
מישהו רואה? ידעתם בכלל שקיים דבר כזה? :O כי אני לא ידעתי את זה עד שראיתי את הפרסומת של זה בפרק של השבוע חח