הוד, שאלה לי אלייך

Jagged chaos

New member
הוד, שאלה לי אלייך ../images/Emo69.gif

כידוע, חוק של תפוז - אסור לתת קישורים להורדת קבצי MP3, גם לא בהופעות. מה עושים במקרה של פרל ג'ם שאמרו יותר מפעם אחת שהם אוהבים את הרעיון של שיתוף קבצי ההופעה שלהם? פרל ג'ם היא הלהקה הגדולה היחידה בעולם שמותר להכנס להופעה שלה עם ציוד הקלטה אישית בשביל להנציח את ההופעה כל עוד זה לא וידאו. באתרים רשמיים שלהם הם נותנים להוריד קבצים מההופעות שלהם.. היא גם מהלהקות הלא רבות שמאפשרות להכניס מצלמות רגילות להופעה (כן, זה מן חוק כזה שאסור להכניס מצלמות להופעות, כל תמונה של מעריץ שאתם רואים מהופעה של אומן אחר, למעשה צולמה באופן לא חוקי..) זה ציטוט של אדי וידר שמופיע במלא אתרים כאלה שאפשר להוריד הופעות שלהם: "Ed on the mic: "This is the first night and from now on...let's make it official right here...the stamp of approval. Anytime you want to bring a tape recorder to one of our shows, you're more than welcome to. Maybe then you won't have to pay $30 or anything like that [to bootleggers]. You can have your own tape...your own personal [memory]." בקיצור - הוא מאוד בעד העניין שכל אחד יוכל להקליט שירים מההופעות שלהם ויחסוך ת'30 דולר למוכרי בוטלגים... ב-2006, אלו הדברים שהיו מורשים להכניס ואלה שלא (בהופעות רגילות אגב, אסור להכניס שום דבר מהדברים האלה) Cameras Small, handheld cameras welcome. No flash in the first 20 rows. No detachable lenses. No professional still or recording cameras No sticks. No video cameras. Binoculars No Binoculars Audio Recording Small, handheld recording devices welcome. No feed from soundboard. No large, professional audio equipment. No boom mics. No external mics. אז, הוד, מה אתה אומר, אפשר לתת קישורים להופעות מאתרים רשמיים?

הוד11

New member
הממ, באמת קצת מסובך.

בתאכלס אסור להעלות פה בפורום קבצי MP3 או אפילו לדון בהורדה לא חוקית. מצד שני אתה צודק כל עוד אלא הופעות אין להם בעיה שישתפו בהם כי הם צודקים זה רק מפיץ את רוח הג'אם ומעלה את הפופולריות של פרל ג'אם. אז יש לי תשובה בשבילך כל עוד אתה נותן קישורים לאתרים רשמיים של פרל ג'אם או סוני אין לי שום בעיה תעלה כאוות נפשך (כמובן כל עוד אלו הופעות ולא קטעים נדירים או דברים כאלה). וכמובן לא לתת בהודעה קישור ישיר להורדה אלא קישור לאתר ממנו ניתן להוריד (רשמי וחוקי כמובן), אגב בטאג ליינס שמתי אתר רשמי של פרל ג'אם שניתן להוריד ממנו עשרות הופעות שלהם בחינם ובאיכות מעולה יחסית להופעה. אני מקווה שעזרתי

למעלה