הוד השרון!!!

חן גולן

New member
הוד השרון!!!

חבר'ה אני גאה לספר שלמרות שלא הצלחנו לעבור את אחוז החסימה ובכלל לקבל מנדטים, קמו כשבוע לפני הבחירות חבורה של 8 תיכוניסטים וקראו את התחת יום יום בשביל שתהיה לנו ישראל אחרת. הנה התוצאות של הוד השרון והסביבה (שגם שם עדנו קשה): *הוד השרון-0.4% מכלל המצביעים הצביעו לישראל אחרת *גני עם-1.3% מכלל המצביעים הצביעו לישראל אחרת תודה רבה לכל החבר'ה מהוד השרון שבאמת עזרו לעשות מהפכה במדינה וחכו חכו!! בחירות הבאות אנחנו נעשה ישראל אחרת

חן גולן

New member
שינאת חינם

אתה יודע למה המצב במדינה שלנו כלכך חרא? בגלל אנשים כמוך ששונאים את אחים שלהם שנאת חינם! אפשר לפתור את זה בדרכים אחרות!! לא של שינאה ותעבת בצע! ומה אתם שונים מהם אה? מה? אותה גברת עם שינוי אדרת זה גלגל שלא נגמר! אתם תחלקו כסף לחילונים אז הם יתרעמו וכשהם מחלקים אז אתם מתרעמים בשביל מה זה? מה יוצא לכם מזה? אני נולדתי בשביל לחיות ולא בשביל לשנוא! ותזכור: חייבים את שמויס בממשלה!

ronen1981

New member
שכחו לספר לך הבחירות עברו.

איו צורך בהכפשות מיותרות אפשר לנהל דיון תרבותי. אני לא שונא אף אחד בגלל עצם היותו אדם מאמין!, האם לתפיסתך זה שאני רוצה שמובטל ימצא עבודה ויעבוד בכבוד אומר שאני שונא את המובטל ????? שינוי תפעל להכנסת תוכנית ליבה לחרדים שילמדו מתימטיקה אנגלית אזרחות ומדעים מדויקים,ותפעל לשילובם במעגל העבודה כשם שהדתיים הציוניים או החרדים באירופה וארה"ב.

חן גולן

New member
שכחתי לציין ש...

ישובים הסמוכים ובעצם כמעט בתוך הוד השרון קיבלו: *עדנים-ישראל אחרת 0.4% *קדימה-ישראל אחרת 0.3% *נווה ירק-ישראל אחרת 0.4% *אלישמע-ישראל אחרת 0.2% *רמות השבים-ישראל אחרת 0.3%

למעלה