הודעת

boazgilad

New member
הודעת../images/Emo32.gif

היי המחשב שלי נדפק לגמרי והוא בתיקון(חחח אז אתם שואלים איך לעזאזל הוא כותב פה? אז הלכתי למישהו כדי לכתוב כי גם דנה(דונה)וגם אדווה(וושי) לא עונות לי לפלא´, האמ האמ. אני בתקווה שעד שבת או ראשון הוא יחזור ואוכל לעשות את שירשור התרבות השבועי אם לא יהיו פתרונות אחרים, בסופ"ש אני בסמינר חתימה בעשדוד, מי שרוצה לדבר איתי אני אהיה אם הפלא´( גד דמת כנראה שאני לא אהיה עד רביעי פה אז שיהיה לכם סופ"ש נעים חולה עליכם בעז(באז בשביל מורנקה או בוזי בשביל כול מי שקורה לי ככה:-S)

MsUnderstood

New member
דוגרי לא נראה לי...חחחח

אבל חפיף...לפחות עושים נצלש ולא סתם כותבים...
(תבינו לבד)

אומי5

New member
בטח שכן

אם מנהל הכריז על שירשור
,אז כולם (אבל כולם זה חובה מי שלא לא בא לטיול) כותבים שטויות . אם מישהו כותב הודעת
אז השירשור שהוא פתח אמור להיות בנושא שהוא פתח (למשל :מצב החסה בשטחים) ,אבל אם חשקה נפשו של מיהו לנצ"לש לו את הנשמה ,אז זהו נצל"ש המלוא מובן המילה. ושיהיה לכולנו

MsUnderstood

New member
יש משו בדבריך..

אבל אם הוא פתח שירשור
אז לא צריך לכתוב נצלש... בקיצור,בעז העיר אותי עכשיו ואין לי כוח לחשוב...נענה על זה אח"כ..חח

MsUnderstood

New member
התלהבות קטנה שלי...

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הכיתה היום נפגשת לראות את החג מחזור!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פאק,יותר מידי זיכרונות...יותר מידי זמן עבר... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

MsUnderstood

New member
כיף ומוזר..

לכל הבנים כבר אין שיער
וכולם כבר בצבא
אבל היה כ"כ כיף להיפגש עם כולם ולראות את זה... המופע הזה פשוט גאוני...כ"כ שולט!

moranka

New member
עוד כמה שנים

לבנים שלכם באמת לא יהיה שיער... (זה בא יותר מהר ממה שחושבים...)

למעלה