הודעת

המוזרה

New member
הודעת ../images/Emo32.gif ../images/Emo142.gif

האם שמתם לב שהפורום שוקק בשעות היום? האם זה מה שכולנו עושים בעבודה? אז מי עובד? (כן, כן, ברור שלך יש סיבה נהדרת, אבל דיברתי על האחרים, כולל אותי..)

אני בבית

וגם בעבודה. אני מוצאת שאפשר לכתוב פה ושם (בעיקר שם) הודעות בפורום וגם לעבוד כמו שצריך עם להספיק הכל ובלי להשאיר למחר. הבבתור.

המוזרה

New member
תירוץ? שלי ?

אין לי.. אבל הרווחתי את היום הפנוי יחסית הזה ביושר. אז מ'כפתלי?

אני בבית והעירו אותי במיוחד

אמרו לי שכאן אלמד קצת תרבות ודרך ארץ. אבל חברים!!!! בחמש וחצי בבוקר? טוב אז בדרך כלל אני רק קוראת צללים ומחפשת מכרים אבל הגיע יום יש לי הרגשה שאשתתף כאן להבא גם בדיונים. השעות הקטנות של הבוקר הן השעות הכי הכי שלי. לא חייבת לאף אחד כלום. רק למאזן שעות השינה שלי. יום נפלא.

אטיוד5

Active member
אני בעבודה

מסיים את כל החובות שלי בצ'יק וניפנה לעסוק בצדדים המעניינים והמבדחים של החיים.

מוגג

New member
אני לא

שמתי לב לזה. אין לי זמן לשים לזה לב. וגם אין לי לב לשים לזה זמן. זמניקר מדיי אם לא שמת לב. זמן איז מני זמניזמני זה הכל כי הכל הוא זמני. בגלל זה אני גם לא מגיב להודעה הפרובוקטיבית הזו. אני פשוט מה זה עסוק שחבל לך על הזמן. זהו, עכשיו אני אמחוק את ההודעה שלא יחשבו שאני סתם מתבטל.. אופס.

Idan91

New member
אני הייתי אמורה

להתחיל לעבוד בשבע בחדר-האוכל של הקיבוץ, אבל החלטתי להמשיך לישון. (אל דאגה, אף אחד לא ידע שאני מתכוונת לעבוד היום. זה מן יום כזה שצריך לעשות כשיש לי יום פנוי.)

ס ק א ל י

New member
אני בחופש... ../images/Emo176.gif

אבל גם כשאני לא, אני בד"כ עובדת מהבית (או לא...)

גנגי

New member
אצלי זה לא אמצע היום,

אבל גם אילו היה, הייתי כאן, ואני לא מתכוונת לתרץ את זה. לי, בניגוד לכם, אין שום רגשעי אשמה על זה שאני בטלנית. ועכשיו אני הולכת לגן חיות, כמו שכל בטלן טוב צריך לפעמים לעשות. שיהיה לכם יום יפה כמו שיש כאן, אמן ואמן.

למעלה