הודעת
- חשובה

הודעת ../images/Emo32.gif - חשובה

חברי היקרים, שנתיים אני מנהלת את הפורום והוא פרי טיפוחי , עברנו ימים טובים יותר וטובים פחות והשתדלתי להיות זמינה לשאלות ולתגובות הקוראים כמה שיותר. כיום בעיקבות שינויים רבים בחיי , היכולת שלי להשקיע מעבר לתשובות ( שגם הם בודאי שמתם לב מועטות) במאמרים , רעיונות , מפגשי פורום ובכלל להיות הרוח החיה של הפורום השתנתה מהקצה אל הקצה - והיום פשוט אין לי את מה שהיה לי לפני שנה ושנתיים. ויש לי תחושות שהנפגע העיקרי הוא אתם וגולשי הפורום... רגע לפני עזיבה ( ולא , זה לא איום - רק אופציה) אני מחפשת שותפ/ה שיהיה הכינור הראשי המנהל המאסיבי ויאפשר לי להוריד את הקצב ולצבור כוחות. אני פונה אליכם חברים , שבזכותכם הפורום הזה חי ונושם ומבקשת את עזרתכם- אם יש מישהו שמעוניין בניהול הפורום - אנא כיתבו אלי במסר. שלכם, יעל

שמש א

New member
אל תעזבי אותנו...

יעל, אפילו שאת כותבת פחות, אנחנו מרגישים שאת כאן וזה טוב לנו
תישארי בכל-זאת...

אין בעיה לשמור על יעל.

כל מה שצריך, זה שמישהו/י יתנדבו לקחת את ההובלה כמנהל/ת הפורום, כך שיעל תוכל להמשיך לפעול בהיקף שהיא יכולה לו היום. מי מתנדב/ת??????????

שמש א

New member
מה, זה בהתנדבות?

ואני תמיד חשבתי שזו עבודה לכל דבר...

WhiteBear

New member
../images/Emo24.gif תומכים ואוהבים אותך בכל

דרך שתיבחרי. אין עלי בקושי זמן לניהול הפורום 148 (למרות שאני עושה זאת יותר ממה שאני באמת יכול להרשות לעצמי).
טל.

רפי עשת

New member
כחדש חשוב לומר: היחס של יעל

מיוחד עד מאוד, בניגוד לפורומים אחרים, בהם בעיקר מכסחים.
תודה רבה וברכה, גם אם תיטשי מעט

tanka

New member
במה?

במה בדיוק כרוך ניהול של פורום? האם גם טכנופובים כמוני יכולים לעשות זאת?

אם יורשה לי להציע מועמדים אז:

בנוסף אליך יעל: נאוה!!! דוד!!! דודי!!! שלומי!!! קדימה קדימה, אין זמן, להחליט.

YinYang

New member
../images/Emo26.gifאני אני אני../images/Emo36.gif ../images/Emo92.gif

סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoelnd

New member
ניהול פורום

היי אני אישית אינני יכול לניהול הפורום הן כי הייתי בעבר (לפני יעל) וכמובן מהסיבה שאני מנהל פורום מקביל באתר אחר (לא מתחרה, כי ....) אני תמיד כאן למתן תשובות מהידע והנסיון ככל שיידרש! יואל שניאור

מה לעזוב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אחרי שנשכבנו על הגדר בשבילך? טוב, זו היתה סחיטה רגשית זולה
לענין, אין שום סיבה שתעזבי. פורום יכול להתנהל ע"י יותר מאדם אחד, כל זמן שיש הסכמה לגבי כללים בסיסיים; פורום אמנויות לחימה, לדוגמא, מתנהל ע"י ארבעה (ועל אחד מהם כרגע מאוד כועסים כי... טוב לא חשוב
). מתי שהוא יהיה לך זמן/אנרגיה לחזור. עד אז, כמה שתעשי יהיה טוב
העלו כאן כמה שמות ראויים, (חוץ מאיזה "דוד" אחד שממש לא מתאים לענין - גם עסוק מדי, גם כבר מנהל בפורום אחר, וגם חוטף שם צעקות כי... טוב לא חשוב
), הייתי מוסיף את אדומה 2 וסיידקיק כאפשרויות ראויות, אבל בשום אופן לא במקומך - רק איתך! בקיצור יעל, את תקועה איתנו.

למעלה