הודעת שגיאה...

seturni

New member
הודעת שגיאה...

שלום כשאני מנסה לפתוח את אופן אופיס העברי גרסה 3 באמצעות קליק ימני ואז בחירה באחת הפעולות אני מקבל את ההודעה המצורפת, ההודעה קופצת גם בויסטה וגם באקס פי... אפשר לפתוח את אופיס דרך תפריט "התחל", דרך סרגל הפעלה מהירה ודרך קיצור דרך על שולחן העבודה, אבל בקליק ימני לא... זה מוכר כבר? תודה!

האם יש יותר מגרסה אחת של אופן אופיס ?

האם יש מספר גרסאות של אופן אופיס באותו מחשב ?

seturni

New member
אחת בלבד...

אגב אני תוהה אם יש קשר לשפה של המערכת כי הויסטה באנגלית ומאז שהתקנתי אופן אופיס אנגלי הכל עובד. האקס פי הוא עברי והאופיס גם כן כמו שכבר ציינתי...

seaking

New member
יכול להיות באג בגיור...

ובאג כזה יכול היות רק בוין-דו0 :) אגב אני משתמש באופן אופיס כבר הרבה זמן (7-8 שנים אולי התבבלתי בספירה...) ורק עכשיו גיליתי שיש פורום רק אליו :)

seturni

New member
אז לעבור ללינוקס?..חחח

ועכשיו ברצינות.... יש מישהו שמכיר את הבעיה?

seaking

New member
ברור! האמת שבאג בגיור הוא לא סיבה לעבור

ללינוקס וין-דו0 היא סיבה מספיק טובה לכך

seturni

New member
תשמע...

צחקתי איתך מקודם... יש לי לינוקס במחשב אחר- אז תפסיק לשכנע את המשוכנעים... היא לא "מתה" על המדפסת שלי (HP) אז כמו שאתה מבין גם ללינוקס יש את היתרונות והחסרונות שלה, כמו לכל מערכת הפעלה! היהירות שמאפיינת את משתמשי לינוקס הכבדים חוצה גבולות בזמן האחרון ולא נראה לי שזה מקדם את ההפצה שלה. צריך לומר את האמת- לינוקס היא מערכת הפעלה טובה מאוד וכבודה במקומה מונח, אבל אין צורך להקצין מעבר לזה... עכשיו לגביי הבעיה שלי עם XP- יש רופא בקהל?

seaking

New member
האמת שאתה ממש צודק

אבל לגבי המדפסת היצ'פי דווקא נתמכת מעולה... באיזה הפצה אתה משתמש? ללגבי האיכספי :) הייתי חייב אין לי מושג

למעלה