הודעת שגיאה Rundll32

ilanbenhur

New member
הודעת שגיאה Rundll32

כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, מוצגת לי הודעת שגיאה. הודעת השגיאה לא מפריעה למחשב, אבל היא קיימת כל הזמן שהמחשב מאותחל מחדש. מה לעשות? מצ"ב קובץ המתאר את הודעת השגיאה.

liranon

New member
תריץ SFC

תסמן בעיגול שחור את איפה שכתוב "חלץ קובץ אחד מתוך דיסק ההתקנה" ואז כתוב את שם הקובץ:RUNDLL32.EXE ואז תלחץ על התחל. בתיבה שתפתח יש לך שתי שורות שכתוב לידם כך:הראשונה "שחזר מתוך" והשניה "שמור קובץ ב-". בשורה שמור קובץ ב- שמור אותו בתיקיית WINDOWS ןבשחזר מתוך תציין את המיקום שבו נמצאת תייקית ההתקנה של WINDOWS . בדרך כלל זה ב-CD . מקווה שעזרתי!!! תכתוב הודעה ונראה אם זה עזר

noam01234

New member
NewDotNet

תסיר את NewDotNet חפש את הקובץ newdotnet3_22.dll תפתח חלון דוס באותה סיפריה אם יש לך NT תקיש rundll32 c:\winnt\newdotnet3_22.dll,NewDotNetUninstall אם יש לך חלנות 9X תקיש rundll32 c:\windows\newdotnet3_22.dll,NewDotNetUninstall

ilanbenhur

New member
NewDotNet

אם אני אבצע Uninstall ל-Newdotnet3_22.dll אני לא אגרום לקריסה של המחשב. למה בכלל משמש קובץ ה-dll.

noam01234

New member
NewDotNet

לא צריכה להיות בעיה מיוחדת בהסרה, התוכנה הזו היא שלך חברה שמוכרת שמות דומיין, מצורף קישור לאתר החברה

the_humer

New member
NewDotNet

תודה רבה על העצה, חשבתי על האפשרות להסיר את התוכנה, אבל חשבתי על האפשרות במקום להסיר את התוכנה, פשוט לא להפעיל אותה בזיכרון בזמן אתחול המחשב, ואכן הודעת השגיאה נעלמה, כמו כן תודה על שיתוף הפעולה. וכמה טוב שיש צוות תמיכה העוזר בעת צרה.

למעלה