הודעת שגיאה ב MS Access

Shaycus

New member
הודעת שגיאה ב MS Access

כשאני מנסה לפתוח עבודה מוכנה ב ms access של מחשב אחר מתקבלת הודעת השגיאה הבאה שצירפתי בקובץ.

כמו כן שאני פותח את חלון העזרה זה מה שרשום:

This error occurs when an event has failed to run because Microsoft Office Access cannot evaluate the location of the logic for the event. For example, if the OnOpen property of a form is set to =[Field], this error occurs because Access expects a macro or event name to run when the event is fired.

מישהו אולי יודע במה מדובר וכיצד ניתן לפתור את זה? ניסיתי לחפש פתרונות בגוגל אבל שום פתרון שניסיתי לא פתר את הבעיה.

אם זה רלוונטי במחשב שאני מנסה לפתוח את הקובץ מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7 ו MS Access 2007 (בדיוק כמו במחשב השני שבו יצרתי את העבודה והיא עובדת כמו שצריך)

נ.ב
למי שתוהה למה אני צריך לפתוח את הקובץ על מחשב אחר, זה בגלל שהמחשב שבו יש בעיה הינו נייד והשני נייח ואני צריך להציג את העבודה.

תודה מראש לעונים

כלליים

New member
באג

זה קורא לעיתים מסיבות לא מוסתרות.

לעיתים, עוזר לפתוח את הטופס במצב עיצוב, ולהגדיר מחדש את האירועים.

Shaycus

New member
לא ישים

וודאי שאפשר לפתור את זה בעזרת הגדרה במחשב.

למישהו יש פתרון יותר יצירתי מאשר לבצע מחדש פרויקט שעבדתי עליו מעל 50 שעות?

תודה

hadadi10

New member
חבל שאתה לא מזהה פתרון טוב שמציעים לך

בהצעה של כללים "...עוזר לפתוח את הטופס במצב עיצוב, ולהגדיר מחדש את האירועים" לא נאמר "לבצע מחדש פרוייקט..."
אלא לפתוח את הטופס במצב עיצוב ולבחון את האירועים שבו.
אפשר לנטרל אירוע אחר אירוע עד שתזהה איזה מהם יוצר את השגיאה
ואז לטפל בגורם. כל זה יקח לך 5 דקות ולא 50 שעות.

yaron881

New member
הודעת שגיאה די סתומה של אקסס

ניתקלתי בה בעבר ובכל פעם היה פתרון אחר, למשל:
1.במחשב אחד (שעליו פותחה התוכנה) היתה הפנייה לאאוטלוק 2003 ובמחשב היעד היה מותקן אאוטלוק 2007 - רק שינוי ההפניה פתר את הבעיה.
2. פעם היה צריך בחלונות XP להגדיר את כל סוגי הקידוד של עברית , ואם לא היה מוגדר, אז במידה והיו פרוצדורות כם שמות שדות בעברית הם הפכו לג'יבריש ולא ניתן היה להריץ אותם.

בקיצור, כמו שייעצו לך , אתה חייב לפתוח את הטופס במצב עיצוב במחשב היעד ולבדוק נקודתית שם.

Shaycus

New member
תודה על התשובה

הפתרון הראשון נופל מאחר ובשניהם מותקן אווטלוק 7.

את הפתרון השני אתה יודע מה הפרוצדורה לעקוף? מאחר וישנם מספר שדות בעברית אז אולי זוהי למעשה הבעיה..

yaron881

New member
הפתרון היחיד שאני יודע

זה להיכנס לקוד של הטופס ולראות שאין ג׳יבריש בשמות השדות והפרוצדורות

0 אור 0

New member
עוד כיוון

בעורך visual basic
נכנסים tools-refrences ומחפשים אם יש שם משהו missing
אני בטוחה שכל העצות שקיבלת לפני + העצה שלי נראות תמוהות ולא מקצועיות, אבל החיים מלמדים אותנו שלאקסס יש תופעות תמוהות ובלתי ברורות, וכל מיני טריקים כאלו עוזרים להציל את המצב.
במקרה הכי גרוע (שלא רלבנטי למזלך לשאלה שלך) - איזשהו ביטוי חישובי בתוך שאילתה לא שרד מעבר גירסת אקסס, ואחרי שעליתי בדרך מקרה על הביטוי באחת מהשאילתות שהפסיקה לתפקד - פשוט עברתי שאילתה שאילתה וכתבתי את הביטוי הזה מחדש.

למעלה