הודעת שגיאה ב - dvd2svcd

Ven0m

New member
אכן פיסת אינפורמציה מעניינת

מה יקרה אם למשל תשמור את הכתוביות בתור SUB ולא SRT ? (פשוט בוחרים MICRODVD במקום SUBRIP בתהליך השמירה המתואר במדריך בתכנה SUBTITLE WORKSHOP) ותנסה להכניס ל D2S את ה SUB ? [אני מניח שאת שאר השלבים המתוארים שם לגבי תיקון הכתוביות והתאמתן למדריך עשית!] ועדיין לא ענית לי לגבי ה PREVIEW.. במיוחד לגבי PREVIEW עם כתוביות - יש בחלון ה PREVIEW למטה משמאל תיבה לסמן SHOW EXTERNAL SUBTITLES.. מסמנים אותה ולוחצים NEW FRAME כמו כן גרירת קובץ ה AVS לנגן MEDIA PLAYER CLASSIC (כאשר בחרת כתוביות) גם תוכל לשפוך אור על הדברים

etchel1

New member
d2s

הללויה נפלאות דרכיה של הטכנולוגיה.שמרתי את הכתוביות בתור sub לפי עצתך וכרגע כבר נמצא בהמרה ב - tmpg זה כבר לא יכשל. אני ימיר גם את הסרט השני באותו אופן ואתן לך עדכון לגבי התוצאות. יתכן ותוכל להכניס תיקון נוסף למדריך. עד כאן תודה.

Ven0m

New member
טוב מאד

כפי שכתוב ברוח צה"ל, דבקות במשימה וחתירה לניצחון הוא ערך עליון.. או משהו כזה

Ven0m

New member
ד"א

אני לא אהיה כאן שבוע.. מקווה שהכל יסתדר נתראה אז

etchel1

New member
venom

תהנה חייב לך תשובה לגבי ה - preview כאשר עשיתי ללא כתוביות לא הופיע כל שגיאה. עם כתוביות קיבלתי שגיאה עוד לפני ה - new frame נוסח השגיאה - unable to create directory שני סרטים שבהם הופיעו שגיאות עשיתי לפי התהליך הראשון שבמדריך עם vdmod שמירת כתוביות בתור sub והתהליך עובד ללא תקלות ושגיאות. לדידי עד כאן נפתרה הבעיה (עד אולי לתקלות חדשות בעתיד). מודה לך המקצועיות ,אורך הרוח והתמיכה.(בצרוף מקרים בנוגע להערתך הינני איש צבא בכיר לשעבר שאינו מכיר את המושג אי אפשר). תודה

למעלה