הודעת שגיאה במייל

איציק22

New member
הודעת שגיאה במייל

אני עובד עם Outlook , הערב כשבקשתי לקרוא את המיילים , קבלתי הודעת שגיאה : משולש צהוב עם סימן קריאה והודעה כי גודל ההודעה שנשלחה לי הוא 455K . אולי מישהו יכול להנחות אותי כיצד אני מגדיל את קיבולת ההודעות במייל . תודה !

איציק22

New member
אנסה להסביר שוב

כאשר אני מנסה להוריד מייל , אני מקבל הודעה בזו הלשון : "ההודעה מאת .... היתה גדולה מידיי , גודל ההודעה הוא 455K , האם מישהו יכול לעזור לי ? אני מבקש לדעת כיצד אני משנה את הגדרת גודל הודעת מייל נכנס ב- Outlook , כדי שאוכל לקרוא הודעה בגודל זה. תודה על עזרתכם !!

noam01234

New member
עדיין לא הבנתי

אני קשה הבנה
מאיזה שרת אתה מנסה להוריד? הוטמייל? איזה אאוטלוק, אקספרס?

גלי®

New member
נועם ,בחייאת, אפילו אני כבר הבנתי..

ההודעה שהוא מקבל היא על כך שהמייל שנשלח אליו גדול מהקיבולת של התיבה !!! גם לי היתה הבעיה הזו בעבר ואז היא נפתרה בהעברת הקובץ ב PC anywhere מה שאומר שאני לא יודעת עד היום , איך לשנות את ההגדרה של קיבולת התיבה .... הבנת את הכיוון ?

noam01234

New member
אני הזהרתי מראש...

שאני קשה הבנה... למה מצפים מאיתנו לפתור בעיות בלי לתת את כל הפרטים, הבנתי פחות או יותר מה הבעיה שלו, אבל לאיזה שרת הוא מתחבר?

yakir_g

New member
תנסה אחרת

אולי חשבון הדואר שלך עבר את שטח המקום שנתנו לך בשבילו ואתה צריך לרוקנו . מאחר שאני לא כל כך הרבה עובד עם התוכנה הזאת אז אני לא יכול להגיד לך איך להגדיל את הזיכרון תנסה אולי באפשרויות שלו או של הדפדפן. אבל אתה לא חייב לקבל את אותו אימייל מאותה תוכנה אתה יכול לקבל עד שתמצא פתרון את הדואר מהאתר שאתה רשום בו או שיש תוכנות אחרות למשוך דואר

איציק22

New member
תודה על העזרה !

מצאתי את התשובה בעצמי , בתוך ה- Outlook להלן השלבים : כלים אפשרויות העברת דואר (אפשרויות חיוג) קיים סעיף מסומן - " אל תוריד הודעות שגודלן עולה על ..... אני מקוה שעוד מישהו יוכל להעזר המידע .

למעלה