הודעת פרישה

חייםלוי

Member
מנהל
הודעת פרישה

נהניתי לנהל את הפורום הנעים הזה. לאחרונה יש עלי לחץ גדול בעבודה ואני לא יכול להקדיש את כל הזמן שהפורום ראוי לו. מלבד זאת יש לי שני הפורומים האחרים שלי שדורשים הרבה זמן. היה כיף להיות אתכם ואני לא פורש מהפורום. אמשיך לתרום כמידת יכולתי הדלה. על הסיפורים, השירים והתמונות היפות שיש פה אני לא אוותר אך אעשה זאת במידה מוגבלת יותר מאשר עכשיו. תודה שתמכתם בי ועזרתם לי בזמן הזה חיים

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים לחיים על ניהול הפורום עד כה ומאחלים לו הצלחה בפורומים האחרים בניהולו

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo88.gif איך יכולתי לשכוח להודות

ליעלי על שהביאה אותי לפורום המקסים הזה והשתתפה אתי בכל דבר ודבר.
מכל ה

emmy5

New member
חיים לוי , היה לי העונג להכיר בחור

צעיר וכל כך נחמד, בתור מנהל הפורום ..סמכותי אנטליננתי ו אנושי .. תודה לך ,אתה היתה לנו לדוגמה

maxima

New member
חיים מטערת על פרישתך....../images/Emo24.gif

מאחלת לך הצלחה בכל

pazi66

New member
חייםלוי ידידינו כמה חבל../images/Emo7.gif

למדנו לכבד ולאהוב אותך....תהיה חסר לנו מאד ולי במיוחד. מה לעשות רצונו של אדם כבודו.לא תמיד הצדק מנצח
כנראה שאני באמת רגיש אחרת למה יורדות לי דמעות ? מאחל לך הצלחה בכל מה שאתה עןשה ושוב מודה לך על התקופה היפה שנתת לנו..למדנו ממך המון. מקווה שנתראה ביום שישי על מנת להפרד ממך אישית בחיבוק חברי. חיים חג שמח לך ואל תשכח אותנו,דלתינו וליבנו תמיד פתוחים בפניך. שוב תודה על הכל.

מנורה

New member
חיים היקר נעמת לי מאד ../images/Emo50.gif

אכן מקווה לראותך ביום שישי הזדמנות מצוינית להפרד אישית. תודה מיוחדת על העזרה שנתת לי

חיים ../images/Emo51.gif על תרומתך לפורום../images/Emo140.gif

אתנחם בהבטחתך שאתה רק נפרד מהניהול ולא מאיתנו

dani 123

New member
בהצלחה בניהול הפורומים האחרים

ומקוה לראותך מבקר אצלינו

offe

New member
נר ראשון של חנוכה

חג שמח לכל חבריי - שיקרו לכם הרבה ניסים כמו נס חנוכה שחייכם יוארו באור יקרות כמו נרות חנוכה שהנצחון בכל תחום יהא מנת חלקכם שהסופגניות רק יטעמו לכם ולא יעלו את החץ במשקלכם שתקבלו הרבה מעות חנוכה שהחיים יסובבו סביבכם כמו סביבון רק במעגלי נינוחות. המשך ערב נעים בידידות offe

ora11

New member
חג חנוכה שמח ../images/Emo137.gifולנו קרה נס

חנוכה בעלי נפצע בעבודה הוא נגר אבל הכל בסדר עכשיו נמחצו לו 4 אצבעות אבל הנזק קטן והאצבעות חזרו לתפקד. קבל שבוע חופש עם תעודה. פחדנו שהעצבאות לא יחזרו לתפקד אז תגידו זה נס חנוכה? שיהיה לכולנו חג שמח מלא אור ואהבה

אורה את צודקת,

זה באמת נס, העיקר שעכשיו הכל בסדר, והסוף טוב, מאחלת לבעלך רפואה שלמה, בריאות, וכל טוב, אמן. חג שמח ולהתראות, לאה אני שולחת לו פרחים להבראה שלמה במהרה.

למעלה