הודעת פרישה

Panther

New member
הודעת פרישה

שלום לכולם אני פורש מתפקידי כמנהל הפורום. אני עדיין אבקר בפורום מדי פעם. אני לא יודע מה צריך להגיד במקרים כאלה... בהצלחה ללונאטיק, מנהלת הפורום החדשה. פנטר

Vilia©

New member
אוי לא!!!

אל תעזוב פנטר.... תחסר לנו, ולי במיוחד, מעוד!!! טוב..ברצוני להגיד בזאת גם מזל טוב לענבל!!! ומה האי סי קיו שלך פנטר? כדי שנוכל לדבר באי סי קיו... טלי

Panther

New member
אל תדאגי

אני בטוח שענבל תהיה לא פחות טובה ממני. אני אמשיך לכתוב הודעות בפורום מדי פעם. האייסיקיו שלי הוא 1994338.

LuNaTiC

New member
עליי להגיד שגם אני

עצובה ביותר *סניף סניף* מאז הגעתי לפה לפני מספר חודשים מועטים, פנתר היה מנהל פורום תומך ואדיב.. חח סתם מאיפה לי לדעת? אבל מה, הוא עשה עבודה טובה, וסילק מפה.. מפריעים למיניהם... וככה, נסגרת לה תקופה בפורום... חי חי. אני אנסה לבצע את משימתי בכבוד, ואם למישהו יש תלונות ובקשות, אל תהססו לפנות ואני אפעל לפי איך שאני רואה לנכון. וואו אני מדברת כאילו אני נשיאה של משהו עכשיו.. אבל לא, אני רק המנהלת הדיקטטורית החדשה שלכם, אז אל תתחצפו!! ועכשיו אני מדברת שטויות.. העיקר שנהנה כאן, כולנו!!! ביי ביי -ענבל, המנהלת החדשה-

S.tal

New member
למה?!

למה אתה פורש?! ובהצלחה ללונאטיק! טל, t@l

LuNaTiC

New member
חחח פנתר

היית צריך להיות יותר ספציפי, כנראה, בהודעה...

Panther

New member
הבעיה היא

שאני בעצמי לא ממש יודע למה אני פורש...

כמה שאלות??

למה אתה עוזב??? למה דווקא לוניטיק מנהלת?? עכשיו דבריי פרידה: היית מנהל פורום מצוצין נורא אהבנו אותך תחסר לכולנו או נעשה את זה רומנטי אבל למה דווקא אתה חייב ללכת לא !!!!!!!!!! ועכשיו דברי קבלה: לוניטיק בהצלחה נקווה שלא יהיה לך קשה לשלוט עלינו יותר מדיי דורותי

LuNaTiC

New member
מה זאת אומרת למה לונאטיק מנהלת??

חחחח אני מבינה למה אתה מתכוון... גם אני לא יודעת למה אני מנהלת, האמת... זה לשיקולו של הפורמר מנהל שלנו... תודה, בכל אופן:)) סו לונג, -ענבל-

Panther

New member
תשובות

אני לא עוזב. אני פורש מתפקידי. על מנהלת הפורום הבאה התייעצתי עם נטע מנהלת הפורומים וחשבנו שככה יהיה הכי טוב. פנטר

S.tal

New member
כולנו נתגעגע...! 8-(

למרות שאתה לא עוזב... אתה רק פורש.... בייייייייייייי.........!!!!!!! טל, t@l

PopPy

New member
וואו זה יותר מדי בשבילי להיום!

קודם החתונה שלי אחרי זה ביטול החתונה שלי אחרי זה החתונה הסופר מרגשת שלי (שבסוף גם ממש התקיימה), ואז אני מגיעה ומגלה שפנתר עוזב!! מה אני אגיד לך? שבוע של היכרות קלילה לא מספיק בהחלט, אבל אני מאחלת לך הצלחה, ושלעולם לא תפסיק להתמכר להארי פוטר! בקשר לענבל - אני בטוחה שאת הבנאדם הכי מתאים לתפקיד, מזל טוב! דרך אגב, יש לי שאלונת - למה את פנתר לא ראיתי בכחול ואותך כן? |S| פופי |S| *שמאחלת מזל טוב*

העצלנית

New member
דברי לאומה ;-)

סתםםםםם. פנטר- היית מנהל מצויין ומיצתה את העניין. בסדר גמור. אני בטוחה שאתה תמשיך לתרום רבות לכאן. בקשר ללונאטיק, אין בחירה טובה יותר לדעתי. שיקולים טובים כנראה. בהצלחהההההההההההההה אהובתי. דפנה B-)

LuNaTiC

New member
אוי אתם כאלה חמודים!!!!

חחח ובקשר לשאלה של פופי... גם אני רציתי לדעת, וגם טלי...חחח למה לא היית בכחול כששאר המנהלים של הפורומים כן? -ענבל-

Panther

New member
תודה רבה לכולם!!!

מה באמת? תמיד חשבתי שאני בכחול... יכול להיות שזה בגלל שהיה כתוב למעלה מנהל הפורום: PantheR והניק שלי היה Panther. חשבתי תמיד שזה לא משנה. ושוב תודה לכולם!

LuNaTiC

New member
אוףף ואני כבר קיוויתי שהתאוריה שלי

בקשר ללמה אתה לא כחול נכונה.... חחחח עזבו, אני כחולה.. זה נורא נחמד!!! -ענבל-

LuNaTiC

New member
זה מדהים, וזה הוכח מדעית!

בהתחלה כולם קוראים לי לונאטיק (אפילו שאני כותבת את שמי בסוף כל הודעה:) וברגע שהם נכנסים לי לאיי סי קיו, הם מתחילים לקרוא לי לונה!! חחחח מבדר.. ומוכח מדעית, על ידי.. המממ -ענבל-

Hermione

New member
זה לא ממש מדויק....

כי אני מדברת איתך דבר אודיגו. אז אם אני רוצה לראות את הניק המקורי שכתבת לעצמך, אני צריכה לפתוח את הפרטים האישיים, ואני לא נוהגת לעשות את זה עקב עצלנות יתר... ככה שלא ממש ידעתי מה הניק שלך... אבל לונה זה נחמד. *אנה*

למעלה