הודעת פרישה

avitano

New member
הודעת פרישה

שלום רב לכל גולשי הפורום היקרים.

במשך כ-7 שנים ניהלתי את הפורום היקר הזה, פורום הומואים דתיים.
בתחילה, החלפתי שני מנהלים שהחזיקו את הפורום ונתנו לו לצמוח, הרגשתי שאני נכנס לנעליים גדולות

אך מהר מאוד חברי הפורום עטפו אותי בחום ואהבה ונתנו לי להרגיש שייך

לא מעט עבר הפורום, עליות ומורדות, שינויים טכניים ושינויים חברתיים
היו תקופות ששוחחנו עד אור הבוקר, צחקנו, שיתפנו, היינו בית חם ואוהב לכל מי שרק ביקש
קיימנו מפגשי פורום גדולים, הכרנו אישית אחד את השני ויצרנו קשרים חזקים שנמשכים עד היום

חלפו השנים, התבגרנו, התבגרתי. הרוב הגדול של חברי הפורום כבר פרש כנפיים ועזב, אם זה לחייו האישיים, ללימודים, לצבא, ואם זה בקבוצה הגדולה בפייסבוק בה הפעילות עוד גדולה וגדלה.

אני רוצה לומר לכם תודה, תודה על שנים של סיפוק עצום, תמיכה, אהבה, הגשמה
תודה לכם על שבניתם פה בית, על מקום חם שכל אחד מצא בו את מקומו.
שמחתי על המקום המכובד שנתתם לי, אני מעריך את כולכם ומקווה כמובן להמשיך ולהיות בקשר

אני מפנה את מקומי ויוצא לדרך חדשה, ומאחל לכם ולפורום, המון הצלחה, שלמות עצמית, אהבה אמיתית
הלוואי ונזכה ליום בו להיות הומו דתי לא משנה דבר בחברה, במשפחה ובסביבה

מחבק את כולכם

בהמון המון אהבה!

אופיר.

פורטי40

New member
צר לי על עזיבתך, היית מנהל ללא רבב

ידעת לפשר, להרגיע ולכוון את באי הפורום.
תודה על שנות עבודתך כאן
חיבוק גדול , בתקווה שניפגש סוף סוף

גנימדס

New member
הייה שלום אופיר היקר!!

קשה לי למצא את המילים... אני מקוה שאתה עוזב מסיבה חיובית גם של התפתחות וצמיחה, קצת מצערת פרישתך..... העה שלום אופיר היקר, היית אחלה מנהל , תודה על תקופה נהדרת שכללה עזרה לרבים וסיוע! הפורום הזה יורש את קודמיו ב״ואלה״ וב״נענע״ והוא חלק משרשרת של אמירה חברתית חשובה מאד, לכבוד הוא לך להיות חלק כה משמעותי ממנה!

Nחמן

New member
הנה! זה עובד!

אופיר יקר!
צעדנו כאן כברת דרך ארוכה. במשך כחמש שנים הייתי חבר פעיל בפורום עד שהזמן עשה את שלו.
אתה, ברוך ה', נשארת צעיר אבל החלטת להקדיש מזמנך גם לעתיד.
אני חייב להודות, שמשך כשלוש שנים, שהיינו כאן ביחד היית מנהל למופת. למרות גילך הצעיר ניהלת את הפורום ביד רמה אבל הצלחת לגשר על פני פערים בכשרון רב.
לא אשכח אותך ואת החיוך שלך בכל מפגש וגם בכל שיחה. לא אשכח את הרוגע ואת השלווה שנסכת כאן.
מה אומר ומה אדבר? ראשית - אני שמח, שכל חברי הפורום החדשים והוותיקים אוהבים אותך. זה אומר: דורשני! שנית - באמת מגיעות לך המון ברכות על השנים היפות שלנו ביחד וגם על פגישותנו מחוץ לפורום. אני מאחל לך, שתעלה מעלה מעלה, ושתצליח בכל מעשיך כפי שהצלחת בפורום.

בעצם אנחנו לא נפרדים ממך אלא רק מתפקידך כמנהל הפורום הוותיק ביותר מבין כל המנהלים בעבר. עוד ניפגש וניזכר בימים הטובים וגם לפורום אני מאחל, שיפרח וישגשג עם מנהלו החדש, ושזה יצליח לפחות כקודמו.

עלה והצלח!

מכל ה-

שלך

Nחמן (שים לב: nun שמאלית...
)

7 שנים טובות ויפות היו לנו איתך כאן...

אופיר האיש היקר ונעים ההליכות, המנהל שהיה חבר ידיד ורע (ר' בצירה וע' בפתח) - אכן ניהלת פורום ביעילות מירבית וידעת תמיך לנווט את הספינה של פורום ההוד לחוף מבטחים (ואתה בטח מבין למה אני מתכוון...) מאחל לך הצלחה וברכה בהמשך דרכך. אהבתי, אוהב ואמישך לאהוב אותך מעומק הלב - אין עליך אביטנו - אופיר - נשמה יקרה טובה ואהובה

גייניש

New member
מה שבטוח, אופיר,

לא משנה אם תמשיך להסתובב פה או לא - תחסר לנו. היית מנהל נהדר, והפורום הזה, על עשרות ומאות הנפשות הרגישות שכותבות ו(רבות פי כמה )שקוראות בו, חייב לך ומחזיק לך המון טובה.
תודה עצומה, מכל הלב.

וגם מעבר לניהול, תמיד עברה לכולנו התחושה והידיעה שאתה מענטש, איש טוב. שמחנו להכיר אותך, כך או אחרת, ונקווה ששום דבר לא ייקטע כאן מלבד התפקיד הרשמי.

(אני מקווה שהפורום לא ידעך בלעדיך. אנשים, אלה מכם שיודעים איפה למצוא אותי - תזכירו לי לקפוץ לכאן מדי פעם, לעורר דיון, לשטוח חפירה, אתם יודעים איך זה...)

היה בטוב ובאהבה, ושיהיו הצלחות שגיאות וכבירות בכל שתפנה, משאלותיך לטובה וכן הלאה.
ניש.

אדורם1

New member
תודה על הכל!

על הזמן שהשקעת ועל התמיכה שרק אתה יודע להציע.

avitano

New member
תודה לכולם :] ריגשתם אותי מאוד

אוהב את כולכם, וכמובן שנישאר בקשר בקבוצה בפייסבוק
אני לא הולך לשומקום :]

אז שוב תודה לכולם

לאופיר היקר תודה רבה רבה עבור הכל

לאופיר היקר שלנו:
תודה רבה רבה על ניהול הפורום שלנו , תרומתך רבה ביותר,
ברגשותך, במסירות שלך, בהיותך קשוב לכולנו, בתקופות טובות ונעימות, ובימים יותר מעוננים, בהבנתך המעמיקה מתוך חייך להבין ברגש ובשכל מזה הוא להיות הומוסקסואל דתי לשלב בין השניים ולשקף בניהול הפורום תובנות אלו.
בהצלחה בכל תחומי חייך האישיים, התעסוקתים, והמשפחתיים.
ושהיה לך רק טוב
באהבה רבה רבה
אסף.
מצרף תמונה שצולמה ברובע היהודי בפריס "המרא" בחודש מארס 2014 למנינם
ברובע שוכנים בתי כנסת וישיבות ובחודש יוני צועדים ברחובות הרובע משתתפי מצעד הגאווה בפריס.

מצרף תמונה נוספת של שלט רחוב "השושנים"

לאופיר
מצרף תמונה נוספת של שלט רחוב "השושנים"
שנמצא ברובע היהודי בפריס "המרא"
התמונה צולמה בחודש מארס 2014 למנינם
באהבה
אסף.

מצרף תמונת תחנת המטרו "הוטל דה ויל"

לאופיר:
מצרף תמונת תחנת הרכבת התחתית בפריס "המטרו" הוטל דה ויל= כיכר עירית פריס
באזור זה יש הרבה ברים להומואים
באהבה
אסף.

ישר כוח! נעמת לכולנו מאוד...

מקווים להמשיך לשמוע אותך פה...

החשיבות של הפורום לא תסולא בפז, ולו רק בשל העובדה שעצם שמו הוא אמירה חברתית-דתית כל כך חזקה כנגד מי שאמר "אין דבר כזה הומו דתי". אז לא רק שיש, אלא יש פורום שלם כזה!

מרגש לדעת שהיית חלק מזה במשך כל כך הרבה זמן

למעלה