הודעת פרישה
שלום רב לכל גולשי הפורום היקרים.
במשך כ-7 שנים ניהלתי את הפורום היקר הזה, פורום הומואים דתיים.
בתחילה, החלפתי שני מנהלים שהחזיקו את הפורום ונתנו לו לצמוח, הרגשתי שאני נכנס לנעליים גדולות
אך מהר מאוד חברי הפורום עטפו אותי בחום ואהבה ונתנו לי להרגיש שייך
לא מעט עבר הפורום, עליות ומורדות, שינויים טכניים ושינויים חברתיים
היו תקופות ששוחחנו עד אור הבוקר, צחקנו, שיתפנו, היינו בית חם ואוהב לכל מי שרק ביקש
קיימנו מפגשי פורום גדולים, הכרנו אישית אחד את השני ויצרנו קשרים חזקים שנמשכים עד היום
חלפו השנים, התבגרנו, התבגרתי. הרוב הגדול של חברי הפורום כבר פרש כנפיים ועזב, אם זה לחייו האישיים, ללימודים, לצבא, ואם זה בקבוצה הגדולה בפייסבוק בה הפעילות עוד גדולה וגדלה.
אני רוצה לומר לכם תודה, תודה על שנים של סיפוק עצום, תמיכה, אהבה, הגשמה
תודה לכם על שבניתם פה בית, על מקום חם שכל אחד מצא בו את מקומו.
שמחתי על המקום המכובד שנתתם לי, אני מעריך את כולכם ומקווה כמובן להמשיך ולהיות בקשר
אני מפנה את מקומי ויוצא לדרך חדשה, ומאחל לכם ולפורום, המון הצלחה, שלמות עצמית, אהבה אמיתית
הלוואי ונזכה ליום בו להיות הומו דתי לא משנה דבר בחברה, במשפחה ובסביבה
מחבק את כולכם
בהמון המון אהבה!
אופיר.
שלום רב לכל גולשי הפורום היקרים.
במשך כ-7 שנים ניהלתי את הפורום היקר הזה, פורום הומואים דתיים.
בתחילה, החלפתי שני מנהלים שהחזיקו את הפורום ונתנו לו לצמוח, הרגשתי שאני נכנס לנעליים גדולות
אך מהר מאוד חברי הפורום עטפו אותי בחום ואהבה ונתנו לי להרגיש שייך
לא מעט עבר הפורום, עליות ומורדות, שינויים טכניים ושינויים חברתיים
היו תקופות ששוחחנו עד אור הבוקר, צחקנו, שיתפנו, היינו בית חם ואוהב לכל מי שרק ביקש
קיימנו מפגשי פורום גדולים, הכרנו אישית אחד את השני ויצרנו קשרים חזקים שנמשכים עד היום
חלפו השנים, התבגרנו, התבגרתי. הרוב הגדול של חברי הפורום כבר פרש כנפיים ועזב, אם זה לחייו האישיים, ללימודים, לצבא, ואם זה בקבוצה הגדולה בפייסבוק בה הפעילות עוד גדולה וגדלה.
אני רוצה לומר לכם תודה, תודה על שנים של סיפוק עצום, תמיכה, אהבה, הגשמה
תודה לכם על שבניתם פה בית, על מקום חם שכל אחד מצא בו את מקומו.
שמחתי על המקום המכובד שנתתם לי, אני מעריך את כולכם ומקווה כמובן להמשיך ולהיות בקשר
אני מפנה את מקומי ויוצא לדרך חדשה, ומאחל לכם ולפורום, המון הצלחה, שלמות עצמית, אהבה אמיתית
הלוואי ונזכה ליום בו להיות הומו דתי לא משנה דבר בחברה, במשפחה ובסביבה
מחבק את כולכם
בהמון המון אהבה!
אופיר.