=======הודעת פרישה=========

הצופה.

New member
=======הודעת פרישה=========

מאחר ואני פה בשביל לריב ואף אחד לא נעלב מימני מאחר ולאחרונה ניסיתי להעליב את מושיקו אז שחר פרש אחרי זה ניסיתי לפגוע בסקסופון אז זוהר פרש קיללתי את פנטום אז דרדסית נמשכה אלי נראה לי שאני לא משופשף דיי והעלבות שלי לא פוגעות.. נרשמתי לקורס בקללה מעשית אצל הרב(מומחה במריבות) זמבורי בתקווה שבעתיד אוכל לשפר את כושר העלבה שלי בינתיים עד שנשואה 32 לא תכתוב שיר באידיש אני לא חוזר ביי ד.א נסיון אחרון כולם מניאקים מי שנעלב שישלח לי מסר ואו יתחנן אולי אשאר

מו שיקו

New member
תגיד לי

אולי תחזיר את הכפפות? תראה איזה משפטים יוצאים לך עם אצבעות קפואות

צופהפה

כמה שלא תתאמץ, אני מכיר את הנשמה הרגישה והעדינה המסתתרת מאחורי הנודים שלך, ולכן זה לא ההעלבות שלך שלא פוגעות. זה אני שבוחר לא להיעלב, טמבל. וחוץ מזה... למרות שאתה כל כך בז לפלצנות השינקינאית שלי, אני אוהב אותך כפי שאתה. עם כפפות, בלי כפפות... איך שיבוא לך. מי יודע... אם תישמר לך מחיזורים גורליים, אולי בסוף ייצא לך ממני זיון.
יום נפלא ויצירתי לך, סקסופון

זה מה שקורה... ../images/Emo178.gif

שמשאירים ילדים בחופש.. בלי תעסוקה... ´צקחו מזה... אני עדיין בחופש...

../images/Emo88.gifאני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה לא הולךךךךךךךךךךךךךךךךךך
צופצופ לאן מה השתגעת רוצה לשבור את לבי?????????? תחזור הנה ומיד בוטן חמוד שלי, מה עובר עליך?????? אל תזוז מלימטר מכאן!!!!!!!!!!!!!! צופה יקרי אהובי נשמתי אני לא מרשה לך לא מרשה לבוטן האהוב עלי מכל לזוז מכאן!!!! טוב שולחת מסר בהוללללללללללללללל
ממש מודאגת ממך יקירי

למעלה