הודעת פרישה

הודעת פרישה

מיום ראשון הפורום ינוהל על ידי הנהלת הפורומים עד למציאת מנהלת חדשה. מקווה להמשך שיח מכבד ומעניין. שבת שלום.

REALI

New member
תודה על כל מה שנתת מעצמך../images/Emo39.gif

ובייחוד על התקופה האחרונה שהמשכת בה מעבר לזמן העזיבה המקורי. המון הצלחה בכל מעשייך!

שבוע טוב אם הבנים שמחה

תודה ,ואני תקווה שאינך נפרדת מהפורום כחברה.

מפני ש

לא השקעתי בו כפי שאני חושבת שראוי שמנהלת תשקיע. לכן אני מפנה את מקומי למנהלת ראויה ממני.

אין שום בעיה הלכתית בכך שאישה מנהלת פורום

וזה לא רמיזא, אלא דברים מפורשים תמהני מהיכן לקחת את הרמיזות שלך כאילו יש פגם בהיותה מנהלת, ועוד מצאת 'סימוכין' הקשורים לצניעות..

datu

New member
"ודאי" צ"ל ודי. ועוד משהו, לגבי אתיקה והגינות

הניק 'משנה תורה' = ISAAK (מנהל הפורום הקודם), ועוד ועוד ניקים שהשתמש בהם בזמן שניהל את הפורום הזה (וכתב בו, גם לפני ניהולו). בברכת קשוט עצמך וכו'
.

הרב עובדיה יוסף התיר

השתתפות נשים שמועצה הדתית,שהחיינו . כל כבודה של בת מלך פנימה: שלומות תהילים פרק מה = מלכות פסוק יד = יד השם ומעשי האדם בראשית -שאר בית בראשית -ירא שבת -ראי שבת -אדם בצלם כדמות המלכות שנתן לנו השם 'הנה תחום מוגן , הנקרא תחום שבת הבריאה הנה נקבית ביחס ל ה שם , כול כבודה של בת מלך פנימה , שאר בית , בני האדם ,הבריאה שהנה בת מלך ,בראשית אשרי בת , הנשארת בתחום שבת, הבית ,להבדיל מארץ נידחה , במובן נידוי נדה נוד וכו (במובן הרחב פנימיות זו של השארות בתחום שבת ביטויה בפנימיות של הכול ) ממשבצות זהב לבושה קישוטי הבריאה , ממשבצות שלכול אחד ואחת מקומו , במשבצת החיים וקישוטיו היחודיים , וכול הנשמה מהללת יה כבודה , שזה במשמעות באם חי על פי רצון השם בבית שניתן לו ,תחום השבת ,הריהו חי מתוך כבוד לאחר ולמקום , וכול כבודה -כול היש =שפע אינסוף באם על פי "עוצם ידי" הרי שכבודה =כבד , במובן הכבדה במובן לב אבן , במובן שקיעה וכו על פי עניין הכבודה , באופן שחי במלכות , והקשרה לפנימיות התורה אבן החן. בברכה

למעלה