הודעת פרישה

WATERS26

New member
הודעת פרישה../images/Emo41.gif

עם האיפוס של השרת אני יפרוש מכיון שאין לי כח להתחיל מחדש תודה להדר על כל העזרה שהיא עזרה לי במשחק(חבל שיצא לי להכיר אותך בשלב מאוחר של משחק) תודה גם לקלוד רענן ולשאר האנשים פה שעזרו לי...אם השרת לא היה מתאפס לא היתי פורש...שהיה לכם בהצלחה במשחק ובכלל משה

באסטר1

New member
אפשר לחשוב שאנשי הפורום עשו איפוס..

ידעת מראש שזה יתאפס..אני גם רק אתמול פיתחתי רעם טטאואטס ולא הספקתי לתקוף כדאי לראות איך הוא פועל לי.. בכל מקרה פה זה לא גינדיס לא צריך ל"פרוש" אחרי ששיחקת חודש

dealex

New member
חלש משה..

אתה נכנס לשרת שמיעוד להתאפס ופורש כי מאפסים אותו...
תראה מה אתה יודע בשרת האמיתי ..

The Farmer1

New member
../images/Emo45.gif

משה לא יצא לנו לדבר אי פעם, אבל תדע שטראביאן זה לא משחק בנייה אלא משחק מלחמה. בבשרת שבו אתה נמצא עכשיו עוד לא הספקת לטעום אחוז בודד של המשחק. באתה בסוף השרת לתוך ברית מאוד חזקה וכל מה שהיה לך לעשות זה לבנות ולבנות. לדעתי האיפוס של שרת US1 הוא הדבר הכי טוב שיכול לקרות לכל השחקנים החדשים שבאו בחודשים האחרונים לTF. עד עכשיו למדת לבנות, עכשיו תתחיל להלחם ותגלה משחק אחר לגמרי. העניין הוא לבנות מחדש את הכפרים שלך מההתחלה, העניין הוא לגדל צבא ולהלחם. אם תעשה את זה בלי לחשוב על גודל הכפרים שלך וכמה יש (שבלי צבא לא שווים כלום) אתה תהנה הרבה יותר ולא תרגיש שאתה "מתחיל הכל מההתחלה". בקיצר אם זו הסיבה שאתה פורש פספסת את כל הנקודה של המשחק. טראביאן זה לא גינדיס.

The Farmer1

New member
תיקון

העניין הוא לבנות מחדש את הכפרים שלך מההתחלה, = העניין הוא לא לבנות מחדש את הכפרים שלך מההתחלה

ivas

New member
זה המשחק הכי בנייה שיש

במשחק הזה אתה צריך לבנות חצי שנה רק בשביל לשחק במשחק ברמה נורמלית מה אתה מדבר שטויות

WATERS26

New member
תגובה לאלכס ולבסטר1....

אולי לא הבנתם אותי נכון לא התלוננתי ולא באתי בטענות למישהו פה או בברית פשוט אין לי כח לבנות מחדש מה כל כך נורא בזה? (רק לידע כללי שהתחלתי לשחק לא ידעתי שהשרת יתאפס..אולי זה היה באויר אבל לא ידעתי..סתם התחלתי לשחק כי היה נחמד המשחק )אני לא מתלונן או משהו פשוט לא בא לי לבנות שוב שהיה לכם בהצלחה אני בכל מקרה במסנ אם מישהו צריך עזרה.. משה

למעלה