הודעת פרישה סופית...

הודעת פרישה סופית...

ב``ה שלום גולשים/ת יקרים/ת לאחר תקופה ארוכה ונהדרת שבה הכרתי אותכם גולשים/ת יקרים/ת, אני פורש, וזה החלטה סופית. קשה לי עם זה, לא קל לי לעזוב דבר שהקמתי ובניתי בעשר אצבעות, אבל היות ויש כמה נסיבות, אני נוטש. אני נושא תפילה, שכמו שבשעת השיא היו 180 איש בו זמנית בחדר כן חדר זה יגדל ויתרחב עד לקריסת הסרבר (וזה יקרה רק ב10,000 איש) גולשים/ת יקרים/ם אני יקפוץ לבקר מפעם לפעם אבל בפורום אני צופה כל הזמן, זה הזמן להגיד לי מה אני שווה (עם בכלל) תחזיקו מעמד, ואייל יהיה בעזרכם שלכם ובשבילכם בהמון אהבה Kיציק

נון בת

New member
ומה עם שיעורי אנגלית?

בס``ד איציק, יש משהו שנוכל לעשות בשביל שתשנה את החלטתך? תגידו, מה יהיה בסוף? אני מרגישה איום על חיי, כל הגדולים והטובים עוזבים אותנו... 8-(

:((((( 8-(

דבר ראשון :((( אולי תעשו לו``ז לנטישה?... מה זה אנחנו לא יכולים לספוג הכל בבת אחת. אם תתעמקו תבחינו בסמפטומים של חרדת נטישה... פינקי

מיקי*

New member
אני אהיה נדוש

אבל אני פשוט לא מאמין. מה יהיה הסוף, כולם עוזבים אותנו? אנחנו פשוט נתחיל לחשוב שאנחנו מבריחים את כולם. Kיציק אנחנו נתגעגע להתעלמויות הקבועות שלך (עד שנידנדנו לך גם בפרטי מה שלא תמיד עזר). ואת שמירתך על הסדר והנקיון של הצ`אט (מה שאנו רואים שלא קורה בזמן האחרון כשאתה לא כאן). אז אולי תשקול שוב ואם לא אנא דאג שמה שהיקמת לאר יקרוס בגלל חוסר איכפתיות של הבאים אחריך.

מיקי*

New member
תוספת קטנה

לאחר שסיימתי לרשום את ההודעה האחרונה, נזכרתי לאור הסיום של ההודעה הקודמת באיזשהוא קטע, שכתב אחד המדריכים של סניפינו בעזיבתו את ההדרכה. אותו מדריך נהרג כמה שנים מאוחר יותר בהגנה על גבול הצפון. אני יודע שהוא קצת ארוך אבל תאמינו לי שזה שווה את זה. פרידה / אלי שפר הי``ד . . .והגנן עוזב את הגינה. הפרידה קשה עליו. הן כבר התרגל לטפל בגינתו, לטפח את העצים, לשמור ולהגן על הפרחים. הוא נזכר בימים הראשונים בהם התחיל לטפל בגינה. הצמחים - היו בה נבטים זעירים. הוא טיפל בנבטים, שמר עליהם צפה בהתפתחותם, כיצד הם הופכים מנבטים זעירים לניצנים רכים. עם חלוף הזמן, שם ליבו לכך שהניצנים - אף הם משתנים לנגד עיניו גדלים ושולחים ענפים לגובה ולרוחב. ניתן כבר לראות בהם את דמות הצמחים הבוגרים שיהיו בחלוף השנים. פעמים רבות חזה בהתפתחותם, ממש לנגד עיניו, אולם גם היו פעמים בהם נדקר ע``י קוציהם המשוננים. הוא יודע שמלאכתו לא נגמרה שיש צמחים שעדיין לא פרחו, שישנם כאלה שבמקום פרחים - הצמיחו קוצים. שחלק מן העצים זקוקים לתמיכה, כדי לצמוח ישר. שחלק מהפרחים לא מרגיש בנוח בגינה אולם - עליו לעזוב! הוא מקוה שהגן ימשיך לגדול ולפרוח. שהרי - הוא היה רק המסייע ולגן יש קיום משלו. הוא מקווה שהגן ידע להתמודד עם הבעיות והסערות שעומדות לבא עליו; הוא מקווה שהגן ידע להפיק תועלת מהגננים הרבים שעוד יהיו לו. אולם יותר מכל הוא מקוה שלעצים ולפרחים תהיה את התבונה להתלכד ולעזור זה לזה! שהורד לא תנסה לדחוק החוצה את השושנה, ושענפי האלון לא יתנגשו ויסתבכו בענפי הארז . . . שכן הגנן יודע את הכוח הטמון בגן ושדי בכך שהצמחים ידעו לנצל את כוחם המשותף. ואז לפתע הם יראו שהם יפים וטובים יותר מכל גן אחר . . .

למעלה