* = הודעת פרישה מפורום זה =*

נו ע ם

New member
הבלאגן ופשרו . קונספרציה

לא עקבתי במדויק. אך יש לי תחושה שזה מתחיל ככה: בבוקר מיין מכניס הודעה בה הוא מבקש מכל החברים קצת להזיז יותר את האצבעות כי פשוט הפורום אינו מס 1 ברשימת הפורומים הפעילים.. ולמרות תמונות הנעליים של יעלי המצב לא משתנה.. מתגבשת לה איזה שהיא החלטה מאחורי הקלעים, אני לא יודע בדיוק מה... ואח``כ מגיע הודעת פרישה ``מזעזעת`` פעם של המנהל בעצמו כי מישהו פגע בו בפורום אחר.. ועד שלא התקשו לרינת `המנהלת`... (לכו תדעו מי התנדבה להיות רינת מנהלת לצורך העניין.. ) אז העסק לא נרגע... . והפעם של אחד החברה הנחמדים ביותר שיש כאן! ועוד מצורף בזה כמה ``קטילות`` (פנה לאריאלה ב.) של מיין, סגנון שלא מתאים לו. מחר בבוקר או אחרי שנשכח מכל הסיפור תופיע איזה הודעה זמנית שאנחנו במקום הראשון ברשימת הפורומים הפעילים! וכולם ימחאהו כפיים למיין ... (האמת מגיע לו!)

אז ככה :

הבלגן עם הפרישה של מיין (שהיתה ברצינות גמורה, מידיעה אישית!) הייתה הרבה לפני שמיין ביקש להזיז האצבעות. | אני מכיר אותך נועם, ויודע מעולה שלא התכוונת ברצינות לדברים. אך עניתי בשביל שאנשים ידעו את האמת, ולא יטעו.

אני רוצה להסביר לכם דבר אחד...

מיין הוא סוחר לא יעזור כל מה שתחשבו קונספירציות איומים עידודים מיין יודע למשל שדובצי מכניס לו סכום של הודעות בחודש באופן שוטף והוא גם מחשבן את התגובות שהוא גורר עכשיו מכל הבלגן שאתם חושבים שקורה בפורום הוא לא מצליח לכסות אפילו חודש אחד אז תדעו לכם הסיפור אמיתי לחלוטין זה מריבה קשה זה הרבה זמן מתחת לפני השטח...

דובצי

New member
תשובות למיין פייערל

א. כמה וכמה פעמיים ביקשתי שזה יהיה נעוץ מ 8 בערב עד הבוקר ולא 24 שעות. והסיבה שחברים נכנסים בעיקר בשעות האלה, ועשית את רק פעמיים בודדות ואחרי שהתחננתי. ב. מתי שהכנסתי אצל אריאלה קיבלתי ממך טלפון אייך אתה עושה את זה וכו. ואמרתי לך שיש עניין של חזקה, ניסתי בכל אופן וזה לא עזר לך, כי גם הסברתי לך שאני מקבל כל יום מסרים מחברים שבזכות התזכורת הם מברכים אם ברכה. ג. את האדום אתה יודע טוב מאוד של ביקשתי וקיבלתי את זה לבד, וזה גם לא הפריע לי שהורידו. ד. אמרתי לך בפירוש שלא כולם נכנסים לפורום חדשות 24. ה. אם אתה צריך לתת דוגמאות שבפורום שלך כך וכך ובמקום אחר כך וכך אז אתה בבעיה. ו. תלמד להודות שלא תמיד אתה צודק ולא תמיד אתה החכם. ז. שיהיה לך בהצלחה וכמו שכתבתי אני סולח על הזילזול שלך, אבל זכותי להגיב בצורה שלי.

אני מעריך את תגובתך.

וכמובן מעריך את השקעתך בפורום, וכמובן שמותר לך גם להבין את ההנהלה, ולא רק את עצמך.

א פייר

New member
חשבתי שרק מיין הוא ילדון כפות..

אגב מי זאת האריאלה שאתה מדבר? מצפת? יש להם עדיין פורום?

דובצי_!

דבר ראשון, מה זה החתול השחור שעבר בינך לבין מיין_? דבר שני, איך תראה את העמוד הראשי של מעריב, את התמונות שאני מכניס_? דבר שלישי, תשאר_!

אוחח,כ`כ צפוי שתבקש זאת...

אהבתי!ובאמת באמת שצריך להעריך פה חבר`ה יותר מאשר הקיים. ביניהם, זה מיסטר `right to the morning` .

ואני כמובן יודע

שלא תמיד אני צודק, ובטח שלא חכם, ובקשר לנעיצה בשעות הלילה, אמרתי לך שאתה צודק, אבל זה לא תלוי רק בי, ולא תמיד הצוות מספיק להכנס לניהול ולנעוץ, בפרט שאין יחס של הערכה כלפיו, לפחות ככה טוען ידידי `העולם החרדי`

למעלה