הודעת פרישה מהפורום!

MilkShack

New member
הודעת פרישה מהפורום!

חבר'ה עקב גיוס ב15.8 (AKA יום ראשון הקרוב..) אני נאלץ לעזוב את ניהול הפורום... אחרי השנים בנירוונה, ואיחוד הפורומים של להקות הגראנג' השונות, ובעצם אחרי התקופה הארוכה מאוד בתפוז, לצערי צריך ללכת! באמת שבתחילת התקופה שלי באתר הזה הכרתי חברים ממש טובים ועברה עלי תקופה נהדרת, משהו שמעט נחלש עם השנים - אך אני חייב לאתר הזה המון ושמחתי לנהל את כאן במיוחד בפורומים של להקות שאני אוהב. אני מודה לכם על התקופה שבה ניהלתי כאן, למדתי מכם הרבה על הזרם וגם מחוץ, ונהנתי מאוד! אני בטוח שהפורום ימשיך לתפקד כמו שצריך - בקיצור, סומך עליכם! אני עוד אמשיך לבקר ולכתוב כשאוכל... להתראות! ! !

yd33

New member
ומה עם תחרות ארבעת הגדולים ???

סתם... גיוס קל ושפשוף נעים !!!

Dragonaut

New member
כמה חבל

שאתה כל"צ. קיוויתי שתהיה קצת קרבי. אולי שם היית חוטף את מכת המציאות שאתה צריך. הו וול. שיהיה בהצלחה.

Dragonaut

New member
שמע,

אני לא חושב שיש רע בלאחל למישהו להתבגר. זה תהליך חיובי, בסופו של דבר, לא?

MilkShack

New member
שמע אני שמח שאתה מאחל לי להתבגר

כל אחד צריך להתבגר, אבל הצחוק היה בעיקר בגלל שאתה כלל לא מכיר אותי, לא יודע מי אני, אף פעם לא ניהלת איתי שיחה פנים אל פנים, ועוד...

Dragonaut

New member
אכן,

התקווה שלי היא שאתה בנאדם שונה במציאות. כי פה, היו לך יציאות כל כך מרגיזות וחסרות מחשבה... מצטער, טינה אישית מגיעה אצלי בשלבים הללו.

MilkShack

New member
יכול להיות שאתה צודק

אני ממש לא חושב שאתה בן אדם מפגר, מציק, ילדותי, חסר הבנה או כל דבר בסגנון. דווקא בגלל זה מפתיע אותי נורא שכתבת את ההודעה הראשונה - כי אני באמת בטוח לגמרי שאתה יודע שאי אפשר להכיר בן אדם דרך המחשב. אני זוכר שהיה לנו איזשהו ויכוח מטומטם פעם - ואתה יודע מה, אני אפילו לא מצליח להיזכר על מה ואיך, אבל נניח שהיו לי שם את היציאות הכי מרגיזות וחסרות מחשבה בעולם, אני עדיין לא חושב שאפשר לשפוט דרך זה. אני באופן אישי השארתי את זה מאחורה ובגלל זה גם קראתי לך לחזור לפורום, כי אני נורא מעריך את סגנון הכתיבה והידע שלך. אין מה לזלזל בכל"צ אגב. אני מכיר אנשים שהתבגרו עם הזמן גם בלי לעשות צבא, ומנגד כאלה שהיו בקרבי ובגיל 23,24 אני לא רואה באמת שינוי משמעותי אצלם. בכל מקרה, חבל שאתה עדיין נוטר טינה. אני מקווה שה"הו וול, שיהיה בהצלחה" בכל זאת לא ציני - אז תודה רבה! :)

Dragonaut

New member
אני לא צריך להכיר אותך

בשביל לדעת שאוסף התגובות שלך, היה ילדותי. זה מעבר לויכוח הזה, באמת- נורא לא אכפת לי מזה. אני מדבר על רמת האדם. אני לא הולך להסביר את עצמי יותר מדי, כדי לא לצאת מסכן. פשוט, יש התבטאויות ששווה לשמור בפנים. כשאדם מוציא התבטאויות כאלה, הוא קטן בעיניי. לא מדובר בחוסר בגרות כללית- יכול להיות שמנטאלית, אתה יותר מבוגר ממני. אתאים ואקרא לזה חוסר רגישות. כשאתה בקרבי, אתה תקוע בתחת של כל כך הרבה אנשים, כל הזמן, שאתה לא יכול שלא להיזהר במה שיוצא לך מהפה. יש שם אנשים מכל קצות הספקטרום, ובאותה מידה בה אתה יכול להעליב מישהו, אתה יכול למצוא את עצמך אוכל שמיכה בלילה. לא משהו שקרה לי אישית, אבל אני מכיר את הסיטואציה. זה בערך כמו לקלל אמא של אדם שכבר שכח ממנה. זה לא נראה הרבה במעמד עצמו, אבל אותו אדם יחשוב על זה בלילה, וזה די אימפקט, לפחות בשבילי, בכדי להימנע. לא ציני כלל וכלל, שמח לראות שלא הלכת להתבזבז בקרבי. מבגר, בהחלט, אבל יש מחיר. תמיד עדיף ג'וב.

MilkShack

New member
עכשיו בשיא הרצינות אני מבין מה ניסית להגיד

חבל שההודעה הראשונה נכתבה באופן שקצת קשה להבין... בכל מקרה, מחר שבוע חדש - אז נתראה כבר בפורום או משהו.

Dragonaut

New member
למה,

כי לא מוצא חן בעיניך מה שיש לי לומר? אתה נורא לא מעניין אותי.

למעלה