הודעת פרידה

u 1000

New member
הודעת פרידה

לפני למעלה מחודש נחסמתי ללא כל הצדקה בפורום חוק ומשפט. הנהלת הפורומים ממשיכה לגבות את החסימה וזאת למרות שאין היא מצליחה למצוא לה כל הצדקה לפי תקנון תפוז. אינני מרגיש כל צורך להגדיל את רווחי בעלי המניות בתפוז כאשר נציגיהם פועלים כפי שהם פועלים. לכן, הפסקתי לכתוב בפורומים בתפוז (למעט הודעות הקשורות לחסימה). עד כה, רציתי להאמין כי החסימה תוסר במהרה ועל כן לא הודעתי על הפסקת כתיבתי. יחד עם זאת, לאור התשובות האחרונות שקיבלתי ובמיוחד זו מהיום אני רואה צורך להודיע על הפסקת כתיבתי בתפוז כל עוד החסימה הלא מוצדקת תמשיך. תודה לכל מי ששאל ותודה לכל מי שענה לשאלותיי הספורות במשך השנים. אני עדיין מקווה שזו רק פרידה זמנית. רק טוב, אורי

צר לי

צר לי על המצב שנוצר ובעיקר צר לי שפורום זה מפסיד את השתתפותך בו בשל עניינים הנוגעים לפורום אחר. אוף....חבל. פלורי

bkr54

New member
איך נפלו גיבורים ? !

מדהים לקרוא את הודעתך - אבל בכלל לא מפתיע. הפורום חוק ומשפט נפל מאיגרא רמא לבירא עמיקתא - וזו הסיבה שחדלתי לכתוב שם מזמן. מנהלי הפורום שם, הצליחו בחוסר-כישרונם הרב לדרדר אותו לשפל שלא זכור כמותו שנים רבות. טיפשותם - היא חשוכת מרפה, ואין לה תקנה. המצער הוא, שהנהלת "תפוז" לא רואה מה קורה בתוך ביתה, ולא מוציאה מסקנות. עד מתי רשעים יעלוזו ?

למעלה