הודעת פרידה!!=[=[

הודעת פרידה!!=[=[

חברים וחברות יקרים אני עוזבת אותכם ליומיים.. אני נוסעת לטיול שנתי..כל כך חיכיתי לו... אנחנו נוסעים לגליל המערבי וביום הראשון אנחנו נוסעים לנחל כזיב וסיור בנקרות ובלילה יש פעילות וישנים באכסניה בשם תולי אכזיב אמרו לנו שהיא אכסניה מאוד יפה! ביום השני אנחנו הולכים בבר מירון ומבקרים בצפת! בקיצור הולך להיות מסלול משגעע...אמרו שממש ממש כיפפ הולך להיות.. לקחתי איתי כבר הכול..הכול ארוז לי בתיק של בגדים וכל זה ותיק של שתיה אוכל וכל השאר..=] אני יצטלם ואחזור עם תמונות מקווה שאני יצא יפה..=] אני מאודד מאודדד מאודדד מאודדד יתגעגע לכולםם..אתם מקסימים וקשה לי מאודד מאודד לעזוב אבל אני אחזור שלמה ובריאה בעזרת השם! מחר אני צריכה לקום ברבע ל-5 זה ממש ממש מוקדם..אז אני הולכת ב-8 לישון..חחח..זה מאודד מאודד מוקדם אבל אחרת אני לא אקום! תודה למיכלי והדסי והילה המתוקות שעזרו לי..! הדסוש תדבר איתי..ואני אמסור דברים ואיך שם..=] אל תציפו שאני יצליח לעבור פה על הפורום!!=] שאני יחזור אני ישתדל ישר להיכנס ולהגיד שחזרתי..=] אז בקיצור אני עוזבת ליומיים אני מקווה לעשות בהם ממש ממש כיפפ..אני יתגעגע לכולםם..כולכם מקסימים..אני אחזור מהר..ואדבר עם הדסי..=] אז שיהיה לכולםם רק טוב ומקסים אני מקווה! אוהבתותכם ויתגעגע המונננ המוננננ המונננננ המונננ לכולםם!! ולמיכלי והדסי והילה תודה על העזרה! ביי ביי!=]אני עוד אגיב קצת פה..

כפרההההההה:]]../images/Emo204.gif

אני אדבר איתך כבר
אני אתגעגעעעע
תהניייייייייי:]]
אני אדבר איתך עוד מעט במסן...

אביחי 33

New member
נשמתי אני אתגעגע../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

תעשי חיייים ואל תחשבי עלינו
תחזרי לכאן עם מליוני חוויות

חלי 66

New member
מאאאאמייייי../images/Emo24.gif

תהני הכי בעולם
'ספרי לנו חויות

היללי 2

New member
שירוש!!!!!!!!../images/Emo26.gif

תהנייי מלאאא בטיוווווווולל!!!!!!!!!
תעשי חיים בובההההה
נייייתתתגגגעעעעגגגעע אליך פווווללייםםםם
תחזרי מהררררר
ותביאי המון תמונות יפות וחווויייווות!!!!!
ואין על מה בובה!! בכיף..
אוהבת המונהמונמוןןן!!!!
הילה..

שירוווווווש../images/Emo110.gif

תהניייי המווווווווווווון אני מקווה שלא תגיעי לשם ותגלי ששכחת משהו
כי זה כמעט תמיד קורה.. בדקי גם בבוקר כמה פעמים שלא שכחת כלוםם.. תחזרי עםם הרבה חוויות!! ותהני מהשירים
מיכלללל

אני הולכת לישון!=]

סיימתי כבר את כל הסידורים.. אני הולכת לישון..בבוקר לא נראלי שאני יספיק להיכנס.. אז אני אוהבתותכםםם המוננננ ויתגעגע מלאאאא ויביא תמונות וחוויות! אוהבתותכם שיר.. ביי ולילה טוב לכולם!=]

hila846

New member
שיררווווווווווווווווווווווווש

תהני כפרוש ואל תשכחי תמונות
נתגעגעעעע

טל ועדי1

New member
שירושש!! ../images/Emo24.gif

תהני בטיולל שנתי!! איזהה כיףף לך! מחכות לטיול שנתי שיהיה לנוו! תצלמי הרבהה ותספרי לנו איך היה! אוהבותת אותךך

eynav16

New member
=]תהנייי...

הייתי באכזיב פעם אחת חח... זה בתים מעץ כאלה...ניראה לי 5 בחדר... תהני

למעלה