הודעת פרידה

הודעת פרידה

בתקופה האחרונה לא הייתי זמין כל כך בפורום. הסיבה לכך שהייתי עסוק בנושאים אחרים שעכשיו יוצאים אל הפועל. כבר סיפרתי כאן בפורום מחפשי עבודה שאני מחפש עבודה הרבה זמן. אחרי שהתייאשתי החלטתי לעשות משהו קצת שונה וכעת זה יוצא אל הפועל. מאחר ובישראל אין עבודה, הגשתי בקשה להתקבל להתנדבות בארגון בינלאומי העוסק בסיוע במזון בארצות מצוקה. אתמול קיבלתי תשובה שהתקבלתי ההתנדבות היא בת שנה עם אופציה להארכה(תלוי במצב העבודה בארץ בעוד שנה). אחרי ליל הסדר אני עוזב את הארץ לשנה(ד.א-טרם הייתי בחו"ל). בינתיים אני אהיה כאן בפורום לעיתים, אך אני מנצל את ההזדמנות מעכשיו בכדי להפרד מהפורום שהיה לי כבית. אני רוצה להודות לאורום(כמובן שניהול פורום יורד מהפרק), אמיתי, מיטרדית, מישרדית ולאירנה מסלרסקי, ולכל יתר משתתפי הפורום בעבר ובהווה. תודה ובהצלחה

אוקה

New member
זה נשמע נחמד, באיזה ארצות זה?

והמון בהצלחה בחיים!

חיפוש עבודה

היי אנו לא מכירים אני חדשה יחסית בפורום ומחפשת עבודה נואשות אולי תעזור לי ותכוון אותי לאחד האירגונים אולי גם אני אצא החוצה אתרענן ואחזור לארץ כשהמצב יהיה הרבה יותר טוב יש לך פרטים מה כמה למי למי לפנות האם יש שכר או התנדבותי מה הדרישות והמיגבלות אשמח לקבל מידע תודה רבה ובהצלחה לך בכל אשר תפנה ותעשה חיים במקביל דורית מור

לבנצי ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

נשמע נחמד ביותר
גם לפי דעתי אין מה לחפש בארץ (במיוחד לצעירים). עדיף לצאת , להתאוורר, לראות מקומות שונים בחו"ל וגם אם לא תרוויח הרבה
, אני מניחה שלפחות יממנו את הטיסות, אוכל ושהייה. אם לא הייתי נשואה עם ילדה גם אני הייתי רוצה

אורום

New member
נשמע נפלא שיהיה לך המון בהצלחה

נשמח להתעדכן מה קורה איתך (הרי גם בחו"ל אפשר להתחבר לפורום

למעלה