הודעת פרידה

הודעת פרידה

אם לא עכשיו אימתי. שמתי לב לעובדה שהפורום יותר מידי מעסיק אותי וגוזל מזמני, החלטתי בצעד אמיץ לפרוש החל משבוע הבא.

sarav55

New member
היה שלום חבר

חבר תהיה חסר דוקא היית מחיה את הפורום

sarav55

New member
איתי מתי?

אני בסך הכל דיברתי עם חנוך בטלפון אבל לפני היה חבר שלו שדיבר איתי זה היית אתה שלא ידעתי?

sarav55

New member
לא נשמעת לי

כמו איזה אחד שידוע לשימצה למה אתה מכנה את עצמך במילים כאלה

Rצינית

New member
תגידו../images/Emo123.gif<תעדכנוני אם כזהו המצב>

בס"ד תגידו אתם חרדים או מה בדיוק???טל'? ככה בכיף??? היכן אנחנו? חשבתי שהינה סוף סוף מצאתי את יעדי בפורום הנקרא "חרדים" שיטהר קצת את השרץ. משרשרים כאן הודעות על מה וכיצד ללכת...כן צנוע לא צנוע.. אך לתדהמתי היום בצהרים<ע"ע שירשור פרידת דן> נכחתי לראות שהכל כ" כ לא כמו שחשבתי... חבל חבל מאד.. רק היום הוכנס שירשור שלם שעסק בעיניין .. ואלו שטענו שחדרי חרדים=ביוב.אני באה להזכיר לו שביוב לא נוצר מיום אחד.יש ביובים שאח"כ אינסטלטור לא יועיל... אני כחרדית מודעת למצב הכואב והפרוץ במחוזותינו.אך מה יהיה אם יכנס לכן חילוני ויראה את השירשור הנ"ל.. בושה!!! חילול ד' גרידא... מה אומר לכם, ביזיתם את עצמכם!!! אנישם ונשות.,עשו לעצמכם חשבון נפש אישי..תחשבו רק על הדור הבא מה הוא יהיה ?!?! נשאר לי לדון אתכם שאני טועה ואלוי פרונידית.. אבל היתי חייבת להגיב...ועוד יותר לא חשבתי שאני היחידה שאגיב,ציפיתי שמשהו אחר יעשה ת'מלאכה <אני לא במקצועי מחנכת> אז קמתי כמו גדולה ואמרתי את דבריי .למרות שבטוחני שיגרום לויכוח.אבל מה לעשות הנושוא די צרם ואף כאב לי. נשאר לי רק לאחל לכם שד' יהיה בעזרכם...

דן, אתה עושה

את מה שכולנו היינו צריכים לעשות ולא עושים כי אנו נכנעים ליצרנו, אבל כולי תקוה שתחזיק מעמד, בכל זאת פורום הוא כידוע דבר מאד ממכר, ועוד משהו, דן, למה אתה לא חושף מי הוא "ענין אחר", אם כבר, אז כבר.....

רולי NO 1

New member
באמת צעד אמיץ!

דן אנחנו אתך! חבל שאתה עוזב אותנו אבל זה החלטה שלך! אז הרבה הצלחה.וכמו שעליזה אמרה תקפוץ מידי פעם.

איזה הודעה דרמתית

תן לנו לעכל את זה ,לא כל יום יוצאת הודעה כזאת בסך הכל עצוב כי בכל אופן החיית את הפורום אבל בכל אופן אתה אמיץ מאוד ושיהיה לך רק הצלחה בחיים

Rצינית

New member
דן:) תתחדש:)

בס"ד העיקר תצליח... מצדיעה לך.. שירבו כמוך ... <ואואוו כמה ברכות בנשימה אחת>.. תגיד אמן!!!

למעלה