הודעת פרידה

ZVI Z

New member
הודעת פרידה

טוב,אני לא יוכל להיות 'שותף פעיל' כמו שהייתי עד עכשיו מקסימום להיכנס כל כמה ימים.תסתדר בלעדיי,וכמובן תהיו אפילו ילדים טובים יותר עכשיו. זה פשוט בגלל בעיות אישיות/משפחתיות.היה כיף להיות איתכם אנשים,אוהב אותכם,עשינו פה כוווולם ביחד אחלה פורום,הפורום הכי טוב בעולם אממ זהו מה עוד אני יגיד? אני יהיה כמובן ביום שעברי בא ואני מקווה שאם יש מפגש פורום יודיעו לי על זה לאי מייל/איסי או בפרטי ואני אבוא. ביי להתראות בניצנים או במפגש.

זוהר 4

New member
במסגרת הודעות פרידה...

אני נוטשת בעוד שבוע וחצי לצערי הרב.... אני יורדת לאילת לעבוד... (כפי שכבר ציינתי) אז במפגש של הפורום אני לא אהיה אבל... תבואו לניצנים .... בתור מסיבת גיוס בשבילי :)

Mייקל

New member
צביקה לא!!!!!

אני לא מסכים! אם אני חייל ויש לי זמן אז לך לא יהיה זמן? אל תעשה את זה איש! רציני תעשה מאמץ לבקר פה לפחות כל 3 ימים... זה חשוב לכולם! ובמיוחד לי יא אוהד מכבי צהוב שכמוך!

רררררררררררררררר../images/Emo46.gif

צבי! אתה לא עושה את זה!!!!!!!! אני לא מוכנה! אתה חשוב לי ולכולם פה כל כך! ואני לא רוצה שתעזוב! איןכזה דבר! לא מוכנה!!!!!!! פשוט לא.. ועכשיו אני באמת בוכה...

Ez sLeeP

New member
נו באמת..

טוב, בהשראת אשתי, המדרכה קוראת לי. אני קופץ. זהו, נוטשים אותי כולם. ביי עולם אהוב!

אתה גורם לי להשמע התאבדותית...

הייתה לי תקופת דיכאון קצרה (של יומיים בערך) וזהו!!!! לא יותר מזה! צבי... אל תעזוב... הפורום מתפורר!!!! לא! ביתר דרמטיות, נושי.

ZVI Z

New member
זה לא לגמרי

ולכן אני אעשה מאמץ לבוא,אני באמת זה יהיה חסר לי ואני אשתדל לקרוא כמה שיותר אבל תבין לא יהיה לי אינטרנט יותר.זה כל הנקודה.זהו יהיו תקופות שכמה ימים רצוף שאני פה אבל יכול להיות הרבה זמן שלא. בקיצור לא כמו שהיה עד עכשיו נועה,אני תפקידי לא לנגב לך ת'דמעות..מסיבה 1-כי אני לא יכול אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה!! אוהב אותכם ביי

Ez sLeeP

New member
הצורך הנרקסיסטי הזה ידעך.

הצורך לתקן, התכוונתי. הוא ידעך, אך לא יעלם לעד. נקווה לטוב..

אתה יודע...עברתי בגרות בלשון ולכן..

יו הייתי בטוחה שרק אני והחברות שלי משתמשות במושג-נרקיסיזם... יפה!! אחד שמאוהב בעצמו נכון? יש סיפור כזה ...סיפור על אלים שאיזה אל ( נרקיס ) מאוהב בעצמו כי הוא רואה את הפרצוף שלו על המים..ומתאהב בעצמו. אני אומרת-מממ-מוזר!

Ez sLeeP

New member
*העלית בי נשכחות*..

כן, זהו מקור המילה. ומעבר לזה, זהו צורך נוירוטי, יותר מאשר נרקסיסטי.

הסיפור המלא

נרקיסיזם מילה יפה. ואני מכיר אותה די הרבה זמן, אבל אני פריק של לועזיות. מי שלא מעניין אותו מיתולוגיה יוונית שיצא מההודעה הזאת. אני אספר, למיטב זכרוני: נרקיסוס לא היה אל אלא אדם (אולי נסיך), שהיה ידוע ביופיו. התאהבה בו עלמה בשם אכוס (אולי ממעמד נחות? את זה אני לא זוכר טוב) אבל הוא זלזל בה. האלים (אולי אתנה) ראו את יהירותו של נרקיסוס והחליטו להעניש אותו. הוא התחיל להרגיש צורך למצוא משהו, והסתובב זמן רב מחפש, בלי לדעת מה. עד שיום אחד הגיע לאגם (שאני לא זוכר את שמו) וראה את בבואתו נשקפת אליו. הוא התאהב בה מיד (ומכאן נרקיסיזם). מאז רק ישב ובהה בעצמו משתקף באגם, מבלי יכולת לממש את אהבתו. עד שמת ובמקום מותו צמחו נרקיסים. ונעבור לאכוס. לאחר שנרקיסוס סרב לאהבתה חשק בה האל הנפח, שהיה צולע ומכוער (אולי הפייסטוס?). הוא רדף אחריה, והיא ברחה ממנו, עד שהאלים ריחמו עליה והפכו אותה להד החוזר מההרים, שנקרא אקו ומכאן אקוסטיקה.

D r o r i

New member
אממ... זה זמן רע להציג את עצמי?

טוב... אז יותר מאוחר... אני עוקב בפורום והחלטתי להיות פעיל יותר.

חחח זה זמן טוב אבל לא המקום..

לא בשרשור הנכון...בפעם הבאה תפתח הודעה חדשה-כדי שכולם יראו! תהנה!!!!! אני נועה...ספר על עצמך קצת!!!

למעלה