לא. את צריכה כאילו לעזוב, ב-1 באפריל
אני מודה שזו אסטרטגיה מוזרה, אבל אם תוצאות אי-אפשר להתווכח
בכל מקרה, אני כאן כרגע. והסיבה היחידה שעזבתי בפעם הקודמת, היתה שהאנשים פה (כולל את) דרשו ממני בעצם להפסיק להפעיל את הראש כשאני כותב כאן. נזפתם בי בכל פעם שהעזתי לטעון, למשל, שסרטון ביוטוב איננו מהווה ראיה לטענה כלשהי.
אז הפעם, אני אבהיר את עמדתי מראש באופן שאינו משתמע לשתי פנים:
אני לא נמצא כאן כבילוי חברתי, ולא נמצא כאן כדי לחפש את ההרגשה הטובה. אני כאן כדי לחקור ברצינות את העולם הרוחני, עם אנשים אחרים שמעוניינים גם הם בכך. ולתפיסתי האישית, ההבנה שלנו את העולם (הרוחני או הגשמי) לא תתקדם במאום, אם נהסס לומר מה נראה לנו טיפשי ומה נראה לנו נכון. אף אחד מעולם לא גילה דברים חדשים כשהוא סגור ב-comfort zone שלו.
כמובן שזה לא אומר שאני פטור מכללי הנימוס או מהצורך להתחשב באנשים אחרים. אבל לפעמים יש שיקולים חשובים יותר מזה, ואני לא אקריב את חתירתי לאמת רק מתוך חשש שמישהו אחר ייעלב. ואני גם לא מצפה מאנשים אחרים להקריב את תפיסתם כדי להגן על רגשותיי שלי.
ועכשיו, כשאת יודעת בדיוק איפה אני עומד ומהן הציפיות שלי מהפורום הזה, את מוזמנת להחליט: האם את מעוניינת בתרומתי זו לפורום או שלא. אם כן, אז תני לי לתרום כמו שאני יודע ומבין. ואם לא, תגידי לי ואני אכבד את זה ואלך לדרכי.
ועכשיו, אחרי