הודעת פרידה

שים לב...

נתתי לה את הכלים להוכיח שהיא עוזבת בגללי ואם היא לא תשתמש באופציה סימן שכמו שכתבתי היא כבר מזמן רוצה לעזוב רק תפסה טרמפ על בלגן קטן

או..

על 1 באפריל

לא עוזבת ולא עוזבת

כי אני לא רוצה שתעוף

אני פשוט רוצה קצת טאקט וכבוד . חוץ מזה אין לי שום רצון שאף אחד מכאן יעוף

טאקט וכבוד הם נושאים

הנתונים למיליון פרושים כך שלא הייתי מנסה להעביר ביקורת על מישהו, הרי אין הטאקט שלו כטאקט שלי וכבוד זה עניין של השקפה והבנה.

גור42

New member
לא. את צריכה כאילו לעזוב, ב-1 באפריל

אני מודה שזו אסטרטגיה מוזרה, אבל אם תוצאות אי-אפשר להתווכח

בכל מקרה, אני כאן כרגע. והסיבה היחידה שעזבתי בפעם הקודמת, היתה שהאנשים פה (כולל את) דרשו ממני בעצם להפסיק להפעיל את הראש כשאני כותב כאן. נזפתם בי בכל פעם שהעזתי לטעון, למשל, שסרטון ביוטוב איננו מהווה ראיה לטענה כלשהי.

אז הפעם, אני אבהיר את עמדתי מראש באופן שאינו משתמע לשתי פנים:

אני לא נמצא כאן כבילוי חברתי, ולא נמצא כאן כדי לחפש את ההרגשה הטובה. אני כאן כדי לחקור ברצינות את העולם הרוחני, עם אנשים אחרים שמעוניינים גם הם בכך. ולתפיסתי האישית, ההבנה שלנו את העולם (הרוחני או הגשמי) לא תתקדם במאום, אם נהסס לומר מה נראה לנו טיפשי ומה נראה לנו נכון. אף אחד מעולם לא גילה דברים חדשים כשהוא סגור ב-comfort zone שלו.

כמובן שזה לא אומר שאני פטור מכללי הנימוס או מהצורך להתחשב באנשים אחרים. אבל לפעמים יש שיקולים חשובים יותר מזה, ואני לא אקריב את חתירתי לאמת רק מתוך חשש שמישהו אחר ייעלב. ואני גם לא מצפה מאנשים אחרים להקריב את תפיסתם כדי להגן על רגשותיי שלי.

ועכשיו, כשאת יודעת בדיוק איפה אני עומד ומהן הציפיות שלי מהפורום הזה, את מוזמנת להחליט: האם את מעוניינת בתרומתי זו לפורום או שלא. אם כן, אז תני לי לתרום כמו שאני יודע ומבין. ואם לא, תגידי לי ואני אכבד את זה ואלך לדרכי.

ועכשיו, אחרי

גור, איש יקר, מעוניינים, כן, בטח שבוודאי

מעוניינים אנו בהשתתפותך המבורכת.
וכולנו ביחד נמשיך לחקור את העולם הרוחני,
זה שמיחוץ לנו (הטרנסצנדנציאלי) וזה שבפנימיותנו.
באמונה ש "לית אתר פנוי מיניה" ואין לנו משמעות
אלא בדבקותנו באלוהי (=ברוחני).
שלך, בידידות,
פרי מגדים

Jחח כשזה עובד זה עובד

ונשמע לי סבבה מה שתיארת :)
אתה יודע שלרוב אני נהנית מתרומתך בפורום. הדיון הראשון שלי כאן היה איתך. תמיד תהיה לך פינה חמה אצלי

גדלות הרוח

נכון, שנים לא הופעתי כאן.
לרגע באתי וראיתי.
נערה יקרה, החיים עוטפים אותנו בהמון אירועים מן הטובים בעינינו ומאלו שפחות.
היה והפורום הזה הוא מקום שנורא אהבת ,לדברייך, אזי אין כאן מקום לעזוב כי אהבה אין עוזבים.

אם השיקולים שלך באים ממקום של התנצחות ומה נכון או לא נכון בחיים האלו אזי מילותי אבודות.

ראי את המקום בליבך , את האמת שלך, את המדוייקות שלך..
התבונני על התמונה בשלמותה ולא על אירוע זה או אחר שבחרת להיפגע ממנו.

דברי באים מהתבוננות מהצד מבלי לשפוט ו/או לבקר אלא כמתן
הזדמנות לפקוח עיניים לך (ולכל אחד אחר כאן ובמציאות החיים בכלל) לראות שגדלות הרוח עולה ומתעלה מעל מכשולים רבים.
המון אהבה בבחירתך.
יום טוב.

למעלה