הודעת פרידה.

Barbie

New member
הודעת פרידה.

אני מניח שרובכם שמו לבם לעובדה שאישיות מסויימת, כבר איננה כותבת בפורום. היות והיא זו שהביאה אותי לפורום, אני שמח להשלים את המעגל, וללכת לדרכי. לא כולכם ידעתם (למרבה שמחתי), שבחודשיים האחרונים ביצעתי מעין תרגיל, מחקר קצת חריג. עזרתם לי מאוד ועל כך אני אסיר תודה. בדף התודות בספרי אזכיר את משתתפי פורום בינו ובינה ב´תפוז´. אני מתנצל בפני מי שעלבתי בו. מי שראה את עצמו נפגע, סליחתי שמורה לו. ברצוני לעזוב כפי שהגעתי. כשם שהייתי אז לא קיים בעיניכם, אשמח להיות מעתה ואילך. במנזר שאולין חלק מלימודי הנינג´ות נוגע להפיכה לצל - יצורי הלילה מביניכם יטיבו להבין את הדימוי. בתודה מיוחדת אודה לאנה (שאת שמה המלא הגיתי אני). יותר מפעם אחת שאלה אותי אנה מה משמעות השם. כמספר השאלות, כמספר התשובות הזהות שעניתי -´לכל דבר יש זמן. החיפזון מן השטן´. עכשיו בא הזמן לענות : הפירוש הטכני איננו רלוונטי. אני נתכוונתי למשמעות הכללית, חובקת העולם, בצורה אותה אני רואה את קיומה של אנה, כלפיי. אנה היא תבל. עולם ומלואו. עולם, שאשמח להיות חלק ממנו, כשיבוא היום (יש מי שאומר אמן ?). שמחתי להשכיל וללמוד, נהניתי מן האפשרות לחקור את הצוהר שפתחתם לי אתם, הכותבים, בטובכם. קראתי את צפונות ליבכם. ירדתי לעומקם של הניואנסים בדרך חשיבתכם. מצד אחד אנונימיות פרנואידית ומאידך פתיחות חובקת כל. היות ואיננו מכירים באופן אישי, אציע לכולכם שי וירטואלי. השתמשו בו כרצונכם. מתנתי הצנועה היא אמרה, ציטוט (מזן מיוחד, יהיה מי שיגיד בודאי) : "האמת עומדת בדרכם של חכמים. הנבונים יכולים לנוע גם בנתיב השקר" - ברבי.

למרות כל ה ../images/Emo54.gif שעברו ביננו

אם תרשה לי... המון
עם הספר. המון
על התגובות. מאחלת לך המון
(חיוכים) ואושר בהמשך דרכך... ענבל

טל קר

New member
הצלחתי להנות מהספר ´האלכימאי´

רק כשקראתי אותו בתור פארודיה על הז´אנר.

נדמה לי שזאת היתה סבתא רבא שלך

שאמרה שאם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק, לא?? (אותך כנראה לא אוהב הלילה)

orrrr

New member
אני חושבת שאני היחידה

(ממה שיצא לי לראות בשהותי הקצרה) - שהצליחה לזהות מעין משחק אצלך, ולכן גיחכה למקרא התגובות שלך.

babe10

New member
עצוב...

מי שלא תהיה. היה מעניין. היה מפרה. לפעמים היה מעצבן. אבל זה טוב. כי (אני לפחות) לא מתעצבנים ממי שלא מזיז. לא הבנתי את עניין אנה, אם בכלל קיימת כזו בחורה. אבל ביננו - מי מאתנו הוא באמת מי שהוא? כולנו דמויות וירטואליות שמסתתרות מאחורי ניקים שונים ומשונים ומרשות לעצמן לעשות להגיד להרגיש ולפעול כפי שמתחשק להן באותו רגע. כשחומות הנט נשברות מתחילות הצרות. בהצלחה בכל שתעשה. אני בטוחה שזה יהיה מעניין ואפילו טוב. אני אישית אשמח לשמוע עדכונים. (עותק חתום?..
) בהצלחה ברבי! Go get´em!

dudusch

New member
כמה דברים לסיום...

לו עשית מחקר על האנשים שכאן, ניחא... אבל לגרום לפרובוקציות לשם כך, זה לא לעניין (ואם אני טועה אז סליחה). שיבושם לך מהספר, ובהצלחה

virtual angel

New member
ברבי היקר

תאמין או לא אבל עצוב לי שאתה הולך. אמנם רוב הזמן לא ראינו עין בעין, אבל בסך הכל אני חושבת שאתה ואנה זוג מקסים ומיוחד ואני מאחלת לכם רק אושר ואור והמון אהבה. בהצלחה לך בכל מה שתעשה, יש לי הרגשה שאתה תצליח בכל מקרה. (גם אני אשמח לעידכונים) דרישת שלום לאנה.

אההמממ..

זה לא ממנהגי להגיב (לפחות לא ברצינות ולא יותר מידי
) כאן בפורום, אבל אותך אני מסמפט במיוחד, ולכן הרי לך פרידה רצינית. אני חושב שזה לא קשה לראות שאתה משחק משחקים עם חברי הפורום ומשתרשר בציניות עם כל העולם (להנאתי הרבה), עד שזה מגיע לזו שאתה אוהב. אנה.. כשזה נוגע אליה אתה מפסיק להיות ציני. זה יפה. סע ברכה, איתי

ליאן.

New member
כי מעולם נטול פורום בינו לבינה באת

ואל עולם נטול פורום בינו לבינה תשוב. היה שלום ידיד יקר. מקווה שאנה דוט קום תמשיך לבקר אותנו מדי פעם.. מהיכן שהיא לא נמצאת.

אופקקקק

New member
ברבי יקירי

לא יודעת מה עם כולם..אבל אהבתי את הראש שלך, אולי כי איתי תמיד יצאת גדול. אל תשכח את הסיור שאתה חייב לי בירושליים!!! אני והאורח עדיין בעסק. אז שיהייה לך ים של הצלחה, ים של דלתות פתוחות, חיוב, הבנה ואהבה. בהצלחה גם עם אנה (מסור לה ד"ש חמה) בה ביי

למעלה