הודעת פרידה

הודעת פרידה../images/Emo7.gif

זאת הפעם האחרונה שלי כאן בפורום. אני יוצאת כי זה לא מה שחשבתי שזה יהיה לפני שבאתי לפורום לא ידעתי אפילו מה זה ואיך כותבים בזה ובמיוחד כל המונחים האלה שלכם כמו לשרשר וכו' ואתם הייתם לא כ"כ סבלניים כלפיי ואני לא באה בטענות ושלא תחשבו שזה קטנוני אבל זהו אני סיימתי כאן ואולי אני יחזור אחרי שאני ילמד איך הדברים מתנהלים בפורומים אז ביי ובזמן הקצר שהייתי כאן היה כיף ואני אוהבת את כולם!!

STA1

New member
חבל..את בטוחה שאת רוצה לעזוב??כי

תראי אנשים פה לא כל כך קטנוניים כי המנהלים עושיםכי כנראה לחלק מהם העירו גם והם גם הפסיקו ומתחילים להעיר למישהו אחר!!אבל אל תעזבי!!את כמו כל חברי הפורום נכס חשוב!וכולם שיקפצו לי אני חושב שאת צריכה להישאר ושמישהו יסביר לך ( אני יכול לעזור לך ) איך כל עניין ההודעות מתנהל..

נופר 247

New member
לאאאאאאא אל תעזבי,,,../images/Emo7.gif

אל תדאגי לומדים עם הזמן.........אל תעזבי בבקשה

Alias4Ever

New member
את צריכה להישאר לדעתי../images/Emo107.gif

אפחד פה לא ניסה לפגוע או להיות קטנוני צ'מעי ת'אמת..אמנם זה לא הפורום הראשון שאני נכנסת אליו...אבל זה כן ה..שני
...גם אני הייתי חדשה בזה אבל את הניסיון לא צברתי פה.. אז למדתי וגם עליי צעקו ולקח זמן להסביר לי איך דברים הולכים אבל ברגע שאת משתלבת ומבינה (שזה לא כזה קשה..ז'תומרת זו לא תורה מסיני..רק כמה מושגים קטנים..ומיומנות..זה הכל) אז תצחקי על עצמך שבכלל חשבת לעזוב כי לא הבנת מה הולך... החוקים הבסיסיים ביותר הם
לסמן ספויילרים
לא לקלל להשמיץ ולדבר לא יפה כי זה מעכיר את האווירה
לא לדבר על הורדות לא חוקיות
ולשרשר...שאת זה את לומדת תוך הסבר קל שאני כבר יעלה לפה.. אני חושבת שזהו..אם מישו נזכר בעוד חוק חשוב ששכחתי יכולה לכתוב אבל אני חושבת שבשום פנים ואופן את צריכה לעזוב... את חלק מהפורום הנפלא הזה וכולם פה אוהבים את כולם ויש אווירה טובה..תישארי יהיה לך כיף

Alias4Ever

New member
אומנות השירשור

חחח כן כן...ככה מסתבר שקוראים לזהזה הסבר על לשרשר...אם בכל זאת לא הבנת משו אני אשמח לעזור לך במסרים

מיטל101

New member
עצרי במקום...ותיכנסי להודעה...

תקשיבי לי,ותקשיבי לי טוב!!!! אני לא רוצה שתעזבי...אני יודעת שזאת הפעם הראשונה שלך בפורום אבל אני הייתי בדיוק כמוך בפעם הראשונה... את לא צריכה לעזוב...את תלמדי לאט לאט.... נתנו לך פה מלא הסברים תקראי אותם ותאמיני לי שזה יעזור... א-ל תעזביייי....אני אבכהההה אני אוהבת אותךךךך

יאלדההה כנסי:)

תראי אומנם ההודעה שלי נראתה מאד תוקפנית ולא נעימה.. אבל כוונותי לא היו כאלה.. אני ממש לא רוצה שתגיעי למצב שעזבי.. באמת.. אבל הבעיה שהעיררו כמה פעמים.. אז תסתכלי על ההודעות.. את מאד חשובה פה בפורום כמו כל אחד שנכנססס.. אל תעזבייי אחרי הכל ותמיד נאהב אותך.. לפחות אני.. אז אני ממש ממש ממש מצטערת שהגעת למצב שאת רוצה לעזובב.. אבל אל.. אני אוהבת אותך מאאד(=

ל=א ל=ע=ז=ו=ב!! ../images/Emo7.gif

אל תעזבי.. אולי זה קצת קשה אבל כמו שאת רואה יש מלא שמוכנים לעזור לך להבין!! אין שום סיבה שתעזבי!! את בנאדם כמו כוולם שאוהבת את סאמרלנד כמו כולנווווו.. ואפ'חד פה לא רוצה שתעזבי!! פליז תישאריי!! אוהבים אותך=\

למעלה