הודעת פרידה

EMINEM Junior

New member
הודעת פרידה../images/Emo7.gif

ערן תגיד להם מה אני מתכוון... ועכשיו גם אתה יודע למה! תסביר להם הכככל... את כל השיחה שלנו, עם אתם רוצים להיות איתי בקשר: [email protected] ICQ:166935348

אמממ

אני עדיין לא יודע למה אתה עוזב שאלתי אותך למה אבל לא אמרת לי ניסיתי לשכנע אותך להישאר ואתה יכול להעיד על זה אבל אני לא יכול להכריח אותך אתה רוצה לעזוב אז תעזוב אבל אם תירצה לחזור הפורום תמיד פה ותמיד נקבל אותך פה

EMINEM Junior

New member
כן!!!

ערן נתתי לך את כל הסיבות שאני עוזב... ד"א רוצים איתי קשר??? אולי אני יהיה בנענע

בהביבו

New member
למה אבל למה את עוזב?

אנחנו לא מספיק טובים?מה אתה נוסע לפקיסטאן??? מה הסיבה\ות???

לא אמרת לי

כל פעם שאלתי אותך וכל פעם אמרת "אתה אמור לדעת" ואני בכלל לא ידעתי על מה אתה מדבר וכל פעם שניסיתי לנחש למה אמרת לי שלא ולא ולא ואמרת גם שאם אני יגיד את הדבר הנכון אתה לא תגיד לי אז מאיפה אני אמור לדעת למה אתה עוזב
אני ניסיתי לשכנע אותך להישאר אבל אתה לא רצית הסיבות שהבנתי ממך הם: 1.ביגלל שהנהלת הפורום לא אישרה לי ניהול פורום - שזה שטויות לדעתי כיוון שהם לא העיפו אותך מתפוז אלה רק לא אישרו לך את הפורום 2. ביגלל שלא ניבחרת לגולש השבוע - כמו שאמרתי לך יש דברים שלפיהם אני בוחר ואני לא יכול לחרוג מהם 3. שיש גולש מסויים (שאת שמו אני לא יזכיר) שמקלל אותך כל הזמן בפרטי ואתה ביקשת שאני יחסום אותו - אני עניתי לך שאני לא חוסם מישהו על משהו שעשה מעבר לפורום 4. ביגלל האירוח של ערן לוי שהתבטל ושאתה נורא חיכית לו - את הסיבות לזה ציינתי לך בפרטי הבנתי את הסיבות הנכונות
אם לא הבנתי את הנכונות אז אני ממש לא יודע מה כן

אפר0ק0ית

New member
לאאאאאאאאא אל תעזוב!!

לפחות תגיד לנו למה אתה עוזב!! ה-ס-ב-ר-י-ם-!!!!!!!!

גם לי לא הסכימו שאני ינהל...../images/Emo60.gif

פורום(של אינטר והכדורגל האיטלקי) אבל זה בטח רק בגלל שלא מליאתי את הטופס כמו שצריך... גם אני לא זכיתי לגולש השבוע ולא נעלבתי אם יש מישהו שמטריד אותך בפרטי תתלונן עליו אצל תפוז ולא אצל ערן ואתה תמיד פוגש את ערן לוי אז אנחנו יותר מפסידים מאשר אתה

O n y X

New member
אל תלך!

בלי הסברים!!! לפחות תגיד לנו למה! חבל, היה לי מצב רוח טוב ועכשיו הרסת אותו

למעלה