הודעת מנהל חשוב

הודעת מנהל חשוב

לידעת הגולשים בפורום לפני זמן קצר הופעל בפורום מערכת לניטור הודעות בשלב זה ההודעות אשר ימתינו לרבלת אישור הן של משתמשים חדשים בפורום כפי שחלקכם יודע אני נגד סתימת פיות אך המצב שנוצר בתקופה האחרונה כהמשך להישתלשלות הדיון מלפני חודשים רבים החלטתי גם על מחיקת והגבלת משתמשים על כל ניבול פה על כל גסות רוח הכי קטנה על כל זילזול במישהו מחברי הפורום ההודעות ימחקו והמישתמש יחסם בלי הודעה מוקדמת , למי שזה לא מתאים יש בעייה רצינית אני הוא מנהל הפורום וככזה תצטרכו לנהוג על פי הכללים האלו או לחפש פורום אחר מרגע זה ניגמר הסלחנות בפורום בנושא גסות רוח ובוטות . גיא מנהל הפורום

ס ד

New member
גיא, שלום. מדבריך ניתן להסיק כי מי

שעומדים אחרי המכתב שכל מילותיו הן שקר אחד גדול, ואני אומר זאת מידיעה, השיגו את מבוקשם. אני חוזר ואמר: מי שמזהה עצמו בפורום רשאי לכתוב כמעט הכל (למעט כמובן מילים גסות ודברים מהסוג של העומד מאחרי המכתב בגל שבע נהג לכתוב...). מערכת הניתור תהווה פרס עבור גל שבע והמתלונן שמאחורי המכתב. צר לי שנגררת שלא באשמתך לרצח אופי כפי שנעשה לך. אזהרתי אותך שמדובר באדם סכיזופרני שכל זמן שאתה מספק את דרישותיו הוא יהיה נחמד ומנומס, וברגע שתחדל מלספק רצונו, מיד יהפוך עורו ויאבג את נימוסיו, ישתמש במילים חריפות עד כדי איומים ולבסוף יפנה לכל אמצעי כדי לפגוע בך. צר לי כי הכפיתיות שלו בכל הנוגע לי גרמה לך צרות. ישנם דברים חמורים נוספים שאינם ראויים לפירסום בגלל צינעת הפרט. מכל מקום, את הטיפול באיש העברתי בזמנו למשטרה וליועץ המשפטי לממשלה. מאז, האיש הולך על הגבול וניזהר מאוד. אמנם גל-שבע והאיש ניסו להתחכם ולא ציינו את שמי במפורש, אך כפי שגם אתה הבנת מדובר בי קודם כל. כעט אשקול את הצעדים העומדים לרשותי נגד גל שבע. מעבר לזאת, לדעתי, נתתם פירסום יתר לאיש תמהוני ולעיתון קטן וחסר אמינות. לשימחתי, גל-שבע גילה את פרצופו ופחות אנשים יאספו אותו מן המדרכה ובהמשך גם המפרסמים יבינו זאת... גיא, חרף אי ההסכמותץ ביננו, אני חושב בהו צדק כי אתה עושה עבודת קודש. אמנם מעט חברים מגיבים בפורום, אך רבים מאוד!!! קוראים את התגובות, וזאת אני יודע מפניות של תושבים אליי. יישר כח.

sragl1

New member
ס.ד.גם כשלא אוהבים מישהו לא עושים

אייך שעשו לך מה שמפליא אותי איפה מנדי למה הוא לא מגיב

למעלה