הודעת חדש חדשדשה!

הודעת חדש חדשדשה!

וכדי שלא יתחילו לצעוק עליי אני כותב כבר עכשיו: קרדיט לשירה על הרעיון. טוב, אני עכשיו במהלך כתיבת מילון לפורום. אני צריך מידע על מישל22/מגבת/מזגן/שוקולד מריר אני צריך גם את התוצאות שיצאו לכל אחד מחברי הפורום במבחני הדמות/גילדה/דמות משמר, אבל בבקשה רק עד מקום חמישי. בעצם עדיף שתעשו מחדש את המבחנים כי יכול להיות שבמהלך השנים התכונות שלכם השתנו ואתם כבר לא מתאימים לדמות זו או אחרת. תודה

DviRincewind

New member
רצית מידע? קיבלת ../images/Emo13.gif

בצ'אט הראשון והיחיד שהצלחנו להקים בצ'אט של תפוז, חשנו קצת בודדים ומשועממים והחלטנו למשוך באמצעים שונים ומשונים אנשים חדשים להצטרף אל הצ'אט. אני בעורמתי הרבה החלטתי ששימוש בביטויים בעלי גוון מיני יוכלו לפתות את הגולשים התמימים והלא חושדים בדבר. כך, כל גולש אקראי שנכנס אל החדר, נשאל מה הוא לובש. אחרי שגולשת בשם מישל22 החליטה לזרום איתנו ולהגיד שהיא לובשת מגבת, התחלנו להתקיף אותה במגוון שאלות, רובן בהשראת קרניאלה, כגון: האם יש לה מזגן? (כי קרניאלה אוהבת מזגנים) האם היא אוהבת שוקולד מריר? (כי קרניאלה אוהבת שוקולד מריר - ואני לא!) האם היא קראה את מעשי קסמים? (כי קרניאלה לא אוהבת את מעשי קסמים - ואני כן) וכו'. לאחר זמן מה התחלנו להשתמש בשיטת מה-אתה-לובש-מגבת-מזגן-שוקולד-מריר-מעשי-קסמים כדי לנסות לאתר בית למפגש הפורום הבא שלנו, אך ללא הצלחה. מישל 22 הבטיחה לשוב אלינו אך מעולם לא חזרה. גם צ'אט נוסף לא נערך מעולם. הו, כל כך קשה להסביר את הווי ותיקי הפורום לחדשים!!!

DviRincewind

New member
המממם

על מצרים אני אתן לנפשות הפועלות בפרשה לפרט לך. בעלה לעתיד של נטע...? בוא רק נגיד שנטע, בתור כוהנת הפורום, מאוד מבוקשת בקרב גברברי הפורום, שהרי אין מעמד מכובד יותר מלהינשא לכוהנת הפראצ'ט הראשית. כמובן שזה גרר מצב שבו כמה גברים נאלצו להתמודד על ליבה, ביניהם, ALAS, גם אני. (כמובן שאני המועמד המועדף כרגע
)

DviRincewind

New member
כבר הזכרתי אותו

הוא מוקד לאחד מהויכוחים ארוכי השנים המתחוללים ביני לבין קרניאלה. וכמובן ששוקולד מריר זה דוחה- בייחוד אם מוסיפים לו אגוזים (פיכס).

אין על שוקולד מריר...

ויש את העוגה העגולה הזו... העוגת בראוניז הזו שעשויה כולה שוקולד מריר יצוק... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמי !

ויימס

New member
שוקולד מריר:

זה נובע מהויכוח על מעשי קסמים. קרניאלה- אני רק אומרת שהוא פחות טוב מכל השאר, למשל סוג של שוקולד שאתה פחות אוהב. (זה בערך מה שהיא אמרה) אגב, אני אוהבת את כל השוקולדים. חוץ מאלה עם מילוי הג'ל בטעם פירות, איכס...

RainBird

New member
בלחם ארז יש עוגה מוצקה של שוקולד בלגי. אני יכול לחיות על זה... האמת היא שאני חושד שזה האנטי- תזה של לחם גמדים. זה כבד, זה מסיבי ואני חייתי על עוגה אישית כזו שלושה ימים, רק שזה טעים פחד. ואגב, מעשי קסמים זה ספר שטרי צריך להתבייש שהוא בכלל כתב. זה הספר הכי גרוע שלו בעולם. קראתי אותו פעמיים רק בגלל השוק.

אני לא מבין אותכם, חברה

וזה גם לך, קרני. זה שאתם מפקפקים בשליטותו של מעשי קסמים זה עוד בסדר כי במילא לכל אחד יש את טעמו שלו ובמילא ביום הדין כל החוטאים יבואו על עונשם. אבל אם אתם כבר דואגים לפרסם את זה בפורום, תסבירו למה! תסבירו מה כל כך גרם לכם לשנוא את מעשי קסמים. ואם אזל כוחכם ואין לכם כוח לכתוב את זה אז אל תפרסמו יותר הודעות מסוג זה. אני מת על העוגה של לחם ארז, אבל זאת שחיתות איומה. זה כמו שוקולשו באנג'לינה בפריז, אתה מתמלא לגמרי ולא מסוגל לאכול דבר עד הערב.

RainBird

New member
נו, זה אנטי-לחמגמדים. אני אפרט למה אני שונא את מעשי קסמים, אבל אני רוצה שתפרט למה אתה אוהב אותו. דבר ראשון הדמויות של המכשפים היו שטוחות לגמרי. והיה יחס קלוקל לספרים של הספריה הנעלמת. היה *שוב* יום הדין בעזרת כשף, וזה עוד בסיגנון המעט ארכאי של צבע הכשף ופחות האפלוליות הסקסית של מונסטרוס, צריך המון סבלנות לספרי הביינים. בנוסף, הדמות של הקיסר הספרותי הייתה משעממת. שלא לדבר שהעלילה הייתה צפויה ולא עברה בצורה חלקה, הווזיר הגדול היה צפוי, לא היה יותר מידי גילויים או דברים חדשים, ותעשה לי טובה, שילוב בין ספרית לגיבורה? זה אפילו לא מצחיק. זה עלוב, זה נורא והסוף מדכא בצורה חסרת קטרזיס. בקיצור זה ספר מעייף, עם מעברים קשים, לא טרי במיטבו. ועכשיו, אנא, הסבר לי מדוע אתה אוהב את הספר הזה כלכך?

אני לא אוהב אותו הכי בעולם

אני פשוט לא חושב שהוא ספר גרוע. לדעתי זה ספר טוב ויש לו עלילה מעניינת ודמויות טובות ויש בו את סתמרוח

Gdil

New member
אתם לא מודעים לרומן הה"פ שלנו.

שהגיע עד לרמה של 3 הודעות!

sapirit14

New member
טוב, מצרים...

זה אני, נראה לי. היה ויכוח בנושא הזה בין הבריטים האימתניים למצרים השולתים!!1אחד, אבל אין לי כוח לחפש את השרשור.

אז תבקשי ממאגרט...

בשביל זה בדיוק יש לנו את אשפית החיפוש המתקדם מס' 1 בכל הפורומים בתפוז! מאגרט, כמובן! מה שהיא עושה לחיפוש המתקדם... אף אחד לא מסוגל!

ויימס

New member
אגב, בדרך כלל אנשים זוכרים את

'הו, שתוק כבר, יא בריטי!', אבל מה עם 'כה לחי'? מה עם 'הידד נפל'?

ויימס

New member
כה לחי זה סתם משהו שהייתי אומרת.

'הידד נפל' זה משיר של נעמי שמר. וזה גם סתם משהו שהייתי אומרת.

למעלה