הודעת התנצלות.......

bluewater

New member
הודעת התנצלות.......

שלום וערב טוב לכולם! אתם יודעים..לפעמים בן אדם עושה טעויות בחיים שהוא לא ממש מודע להם... כשנכסתי לפורום הזה בפעם הראשונה לא הבנתי מה קורה פה...אנשים מספרים על דברים שמציקים להם,אנשים מעבירים פה חוויות מכל מיני נושאים...ממש מוציאים את כל מה שיש להם בבטן..זה מדהים. יכול להיות שלא הבנתי באמת את המטרה האמיתית של הפורום הזה. נכנסתי היום שוב לפורום וההיתי פה אולי שעה...קראתי את רוב ההודעות שאנשים משאירים פה...יש פה פשוט אווירה משפחתית שלא תאמן.. אנשים פה ממש קשובים אחד לשני ומשתדלים לעזור אחד לשני בצורה המקסימלית ביותר(במיוחד את תגל,ואני יודע שאת לא אוהבת שמחמיאים לך) לדעתי הפורום הזה ראוי להקרא בשם ``פורום המלאכים`` כי זה פשוט מדהים לראות כמה אנשים מוכנים לתת מעצמם בשביל מישהו אחר(שאפילו הם לא כל כך מכירים אותו). זה טוב שיש איפה לשפוך את הלב ולהוציא את כל מה שיש בבטן,כי יש אנשים מאיתנו שפשוט נורא קשה להם לשתף את האחרים בדברים שמציקים להם ולפעמים אנחנו נורא סובלים מזה,והיו כבר מקרים שזה גבה מחיר מאוד כבד... החיים שלנו מאוד מורכבים...לפעמים אנחנו שמחים ולפעמים אנחנו עצובים.לפעמים אנחנו צוחקים ולפעמים בוכים...אנחנו יצורים עמוסים ברגשות שונים ומגוונים,שלפעמים באים לידיי ביטוי במעשים טובים אך גם רעים...כמו שאמרתי אנחנו סך הכל בני-אדם ולא תמיד אנחנו נותנים תשומת-לב מלאה למה שאנחנו עושים ואומרים.... אני יודע שיש פה אנשים שמאוד כועסים עליי ואני מבין שפגעתי פה בהרבה אנשים,שבשבילם הפורום הזה הוא משפחה אחת שלמה. אז אני מנצל את הבמה הזאת ומבקש סליחה אישית מכל אחד ואחת מכם(במיוחד מ``אמא`` תגל,שדרך אגב אני מאוד מעריך את מה שהיא עושה וכמובן את מה שאתם עושים). אז אני מקווה שאתם סולחים לי ואני מאוד אשמח גם לתת אוזן קשבת וגם לדעת שיש מישהו שמקשיב לי(אם כמובן תרשו לי להצטרף למשפחה החמה והמדהימה הזאת) אז שיהיה לכם שבוע טוב,מדהים ומלא בחווית נפלאות ומקסימות! שלכם NAOR

t@gel

New member
נאור :)

הפתעת אותי לטובה... הייתי כל כך עייפה וכועסת בלילה...לא היה לי כוח לדבר יותר.... וזה אחרי שלא ישנתי מיום רביעי...אז לא לקחתי את התנצלותך כראוי... אמרתי לך שנדבר מחר...הנה המחר כבר נגמר... אני מופתעת... תודה לך מאור יקר... ההצנצלות שלך יותר ממתקבלת! מוחקת את כל מה שהיה...פותחים דף חדש... ברוך הבא אל חיק משפחתינו הצנועה מקבלת אותך בחבוק ואהבה... תגל, מנהלת הפורום!

A-naT

New member
היי נאור!!!!

לא יודעת אם הספקת לקרוא את התגובה שלי לפני שתגלי מחקה אותה באכזריות.. בכל מקרה, אם כן או לא, קבל ביטול. מי שבא ברוך הבא! ...ונעים מאוד, אני עינת, בת 16. ואתה?

bluewater

New member
שלום עינת!

קודם כל אני אנצל את ההזדמנות ויבקש גם ממך סליחה...יש לי עוד הרבה סליחות שאני צריך לתת... : ) רק שתדעי שלפי הצורת כתיבה שלך ויכולת להבין דברים חשבתי שאת בת27 משהו כזה...פשוט מדהים מה שאפשר לגלות על אנשים... את בטוחה שאת בת 16? בדרך כלל בנות בגילך עסוקות בדברים אחרים ולא ממש מעניין אותם לשמוע צרות של אחרים...אני בכלל לא מאשים אותם..זה עניין של קו חשיבה... בכל מקרה לא קראתי את מה שרשמת לי אבל אני מתאר לעצמי מה רצית להגיד לי... בכל מקרה את חושב שאת ממש מקסימה ומדהים לראות כמה שאת אוהבת לעזור ואת עושה את זה מכל הלב! קבלי ח``ח בתשובה לשאלתך אני בן 22 לילה טוב בינתיים! נאור.

תרנגולת

New member
תרשו לי להצטרף?!!?

כמובן. תודה שאתה מציע אוזן קשבת. וההתנצלות- יפה שאתה מסוגל לעשות את זה. לילה טוב.. :) שבוע טוב.

למעלה