הודעת הנהלה חשובה

Danielusha

New member
../images/Emo132.gifלשרשר?

כולם כאן אומרים לי לשרשר לשרשר... סליחה שזו הפעם הראשונה שלי בפורום... מה זה לשרשר למען השם!!!!!!!!!!!!!!!!???????????

J0nathan17

New member
לשרשר

כמו שאת רואה יש בפורום הודעות, ומתחת להודעות יש תגובות כזאת הודעה שיש לה הרבה תגובות ולתגובות יש תגובות וכו - זה נקרא שרשור מה שכולם רוצים ממך זה: א': במקום לפתוח הודעה חדשה על זה, היית "משרשרת" את ההודעה למקום שבו אמרו לך לשרשר ב': תשרשרי את ההודעות שלך בדיוק להודעה שאליה את מגיבה, לא להודעה אחרת, כי זה יוצר בלבול בקיצור שאת רוצה להגיב להודעה מסויימת, את לוחצת על כפתור "הוסף תגובה" שבתוך ההודעה ההיא, ואז התגובה שלך מופיעה מתחת אחרי שתקראי קצת יותר פורומים תתרגלי לרעיון אבל זה לא אומר שאת צכה לפחד לפתוח הודעות חדשות, אם יש לך מה להגיד!

Danielusha

New member
../images/Emo140.gifהנה אני משרשרת!!!

תודה מותק!!! נחמד הסבלנות שבהסבר

הודעת הנהלה חשובה

אנשים, אנשות ושאר היצורים, להנהלה נמאס לקום בבוקר ולמצוא את הפורום מלא בהודעות שמתאימות לשירשורים שכבר פתחו או לחולפין לנסות להבין על מה אתם מדברים כי לא שירשרתם את זה להודעה הנכונה. לכל החדשים בעולם הפורומים או לכל אלה שהמילה שירשור לא כלולה באוצר מילים שלהם הנה החוק לשירשור בריא ומלא ברק: קראתם הודעה בפורום ויש לכם משהו להגיב עליה? פשוט וקל. בתחתית ההודעה יש ריבוע גדול ולבן (שימו לב שאפילו תפוז הקלו עליכם את העבודה והפרידו את אופצית התגובה מיתר האפשרויות). כל מה שצריך זה ללחוץ עליו והפלא ופלא - ההודעה משתרשרת להודעה הראשית. זה לא קשה ולא דורש יותר די מאמץ. כנ"ל לגבי תגובות לא במקום - קצת קשה להבין משהו כשאנשים מגיבים להודעות שלא קשורות לתגובה. גם פה זה לא בעייתי. קראתם הודעה ראשית, עברתם על התגובות, יש לכם תגובה להודעה הראשית? מעולה. עכשיו תחזרו להודעה הראשית ותגיבו לשם, לא לתגובה האחרונה בשירשור! ואנא מכם - אם לא ניחנתם בכישרון השירשור - קחו 5 שניות לבדוק שאתם מגיבים להודעה הנכונה. אתם מוזמנים לפתוח שירשורים חדשים בכיף, רק תעשו לי טובה - אם זה לא קשור לנושא הפורום שימו את זה בשירשור
או אם זה קשור אבל יש כבר שירשור בדיוק באותו נושא - שרשרו לשם! אני מקווה שכולכם הבנתם את מהות השירשור. אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשרשר לפה.

Doctor Evil

New member
לאאאאאאא

יא סתומה- ככה משרשרים להודעה של אמילי. *גם אני רוצה לחקות את נעמה* איזה רעים אנחנו. אליאב צדק.

אתה בטואח שקכה משרשרים?

איח עחשיב? *עכשיו ניסיון לחקות את ציקהלה*
(ציקה, הכל בצחוק חומד
)

למעלה