הודעת המנהלת

הודעת המנהלת

משום מה אף אחד לא שם
שכבר קרוב לחודש לא עשיתי עדכון שבועי. למעשה זאת הסיבה העיקרית שהחלטתי להפסיק בינתיים עם העדכונים - היה נראה שהם לא תורמים יותר מדי וגם לא כל כך הרגשתם בחסרונם. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. מעבר לכך, הפורום שלנו חוגג בימים אלו חודשיים במתכונתו החדשה, ואני חייבת לומר שאני די מרוצה. בחודשיים האחרונים ביקרו וכתבו כאן גולשים רבים בעלי תחומי עיסוק שונים ומגוונים, בין היתר מוקדנים של חברות הכבלים והסלולר, עובדי פאסט פוד, מלצרים כמובן, מזכירות שעובדות עם קהל ואפילו היו כאן למספר דקות כמה עובדי בנק, לשמחתו של אבא שלי, שלצערי נאלמו ונעלמו מהר מדי ואני בטוחה שלא רק אני הייתי שמחה לשמוע עוד על העבודה בבנק. ועם כל בעלי המקצועות שלא ציינתי הסליחה, ואשמח אם תזכירו את קיומכם ועיסוקכם - תמיד טוב לדעת אילו סוגים של נותני שירות יש בפורום... ומה עוד? לאחר שצלחתי את תקופת מועדי א' (לא שזה אומר שעכשיו יש לי חופש וזמן פנוי), ניצלתי את כמה הדקות שהיו לי לערוך מספר שידרוגים בפורום:
לקישורים נוספה קטגוריה חדשה - "דע את זכויותיך". כרגע היא לא עשירה מדי בקישורים, אולם בתכנון להעלות עוד קישורים רלוונטיים שתוכלו להיעזר בהם על מנת להבטיח את זכויותיכם כעובדים בעבודה חוקית במדינת ישראל. באם נתקלתם בקישורים כאלו - אשמח אם תעבירו אותם אלי ואני אוסיף.
הטאגליינס רועננו לאחר תקופה ארוכה של מנוחה - אמנם נוסף רק שרשור אחד שלכם אך הוא מאוד מועיל ומעניין. בנוסף לא התעצלתי והוספתי שרשור מאוד מועיל מגלגול הקודם של הפורום "שרשור הטיפים הגדול", וכל מי שעדיין לא מבין למה מקובל לתת טיפים לנותן שירות, מוזמן להיכנס וללמוד.
הסקר שונה. לאחר שנשאלתם מה הכי מעצבן אתכם בעבודה, ולמרבה הפלא רק בודדים ציינו את הבוס לבדו (נרשם תיקו בין לקוחות מסויימים לשילוב שבין הלקוחות, הבוס ואופי העבודה), עכשיו אתם נשאלים - מה טיב היחסים בינכם לבין הבוס? רוצו להצביע ולהשפיע. בקשותי ממכם אני אוהבת אתכם המון, אתם יודעים את זה, לא? ולמה אני אוהבת אתכם אתם יודעים? בין היתר זה כי כולכם חרוצים ומוכשרים ואנשים טובים. ככאלו הייתי שמחה אם תוכלו לעזור ולכוון אותי קצת לגבי תכנים מסויימים שחסרים לכם בפורום, אם בקטגוריות הקישורים, המאמרים (שבינתיים יש רק "מאת חברי הפורום" בתחום המלצרות). בגלל שהפורום במקור היה פורום "מלצריות ומלצרים", בתחומים אחרים הוא קצת לוקה בחסר. אם תוכלו לעזור לי ולהפנות אותי למקומות מהם אוכל להביא קישורים ומאמרים בתחומים נוספים, אני ושאר חברי הפורום מאוד נודה לכם. אז אני מחכה לתגובות ומסרים מכם, ותמשיכו לעבוד קשה ולהפציץ בהודעות!

Rossi46 ®

New member
היי בובה ,

התרשמתי מהפורום שלך כשנכנסתי אליו לראשונה , רואים שאת משקיעה וכל הכבוד . להרים פורום מההתחלה זו משימה קשה שדורשת את הירתמותם של גולשים רציניים למשימה , אני מקווה שתוכלי להתביית על אותם גולשים רציניים ויחד איתם להעלות רעיונות . אני מוכן בשמחה לעזור לך מניסיוני כמנהל פורום בכל מה שתרצי [דוג' , ממליץ לך לשים את מספר הפורום שלך יחד עם תיאור בחתימה שלך (כמו אצלי)] . המשיכי כך , עידו .

../images/Emo9.gif

תודה על המחמאות. זה ממש עושה טוב לשמוע את זה, במיוחד שזה בא ממנהל פורום מוערך כל כך (המוערך מתייחס קודם כל למנהל, אם כי גם לפורום). שינוי החתימה עדיין בתכנון...

מתוקתי ../images/Emo24.gif

כמו שעידו <יש לי חולשה לשם
> כתב- לוקח זמן וזאת משימה בהחלט לא קלה, כמו שאת רואה משתדלת להציף פה בשאלות ובדיונים <המומחיות שלי
> ולהגיב בעיקר בנושאים שנוגעים לי. לגבי הסיכומים השבועיים, בתור מומחית לעשיית סיכומים שבועיים <ואת תעידי על כך בגלל שאת מכירה אותי קצת ממקודם> לדעתי בגלל שהפורום די בתחילתו ואין עדיין יותר מדי קבועים אולי יש מקום לחכות קצת עם הסיכומים עד שבאמת יהיה מה לכתוב וכל שבוע יהיה הרבה נושאים לסיכומים השבועיים. ממליצה בחום לפרסם ע"י תפוז ובפורום "הודעות מומלצות". וכמובן, שמאחלת לך הרבה בהצלחה בניהול, ואל תשכחי שאני פה בשבילך תמיד ושחולה עלייך מותק

שירי ../images/Emo140.gif

ממי את חושבת באמת למדתי איך לכתוב עדכונים שבועיים? מצחיקה... לגבי הודעות מומלצות, זה אחלה רעיון אבל צריך ליצור כאלו! ואגב, דווקא ציינתי שאני די מרוצה מאיך שהפורום מתקדם ומכמות החברים בו (שכבר עברה לפני כמה שבועות את ה-100). מה שהייתי רוצה לעשות זה יותר לדעת מה חסר לכם בפורום, כדי שאני אוכל להוסיף ולשדרג. אחרי הכל, זה הרבה יותר מפורום חברתי, וחוץ מלהריץ צחוקים ולקטר על לקוחות מעצבנים הרבה גולשים יכולים להפיק תועלת מהנסיון של גולשים אחרים ומקישורים ומאמרים בתחומים רלוונטיים.

למעלה