הודעת -הלא- מנהלת

הודעת -הלא- מנהלת

לאור העובדה שהמנהל קצת עובר משברי זהות של המחשב שלו, החלטתי לקחת את מה שנקרא תפקיד "לא המנהלת", ולהעביר אותו רמה אחת קדימה. כן, כן, גם מי שלא כחול יכול לומר את מה שהוא רוצה -במסגרת החוק והמוסריות- על מה שהפורום הזה מייצג, לטובת אלה שיחליטו לבוא לכאן, בדיוק שהמנהל עצמו מתעסק עם חנה. חנה???? מי זו חנה. טוב, חנה אומצה על ידי המנהל ואישתו ואחיהם ואחיותיהם, חברי הפורום, כקמע הפורום הרישמי. זהו מקק לא מזוהה <או יותר נכון מקק שיש לו הגדרה, אך אני מנועה מלפרט הגדרה זו> שהביא את המנהל עצמו למה שהוא היום <חוסר פחד בכל הקשור לג´וקים ודגי כסף> אז ככה.. סטינו קצת מהנושא בשבועות האחרונים.. והגיע הזמן לפתוח דף פורום חדש. הפורום בא לעזור לנו להתמודד עם כמה מהבעיות היומיומיות.. מה כלול בבעיות אלו. הכל, מחיפוש עבודה, ועד ל.. אתם תחליטו. אנחנו , חברי הפורום, מחליטים איך הפורום הזה יהיה, כי בלעדינו, ובכן. לא יהיה פורום. כל אחד מוזמן להצטרף להביע דעותיו. תחושותיו. חששותיו. אני אביע כאן כמה מתהיות שהביאו אותנו למה שהפורום היום. אם ייפתח כאן דיון, אז יופי, אם סתם הבעתי את דעותיי ושאלותיי, אז נפלא. הכל זה בגלל שהמנהל לא יכול למחוק הודעה זו.. בעצם הוא יכול.. <משפט זה יימחק 5 שניות מרגע הקריאה שלו> אז מה עבר עלינו? מה עוד נשאר לנו לדעת? עבר המון, ויותר מזה גילינו שאין לנו מושג. מהו הפחד? איך מתמודדים איתו? האם הדכאון הוא מושג? או סגנון? מה הדרך הנכונה לטפל בו? האם חלק ממה שאנחנו , זה העובדה שאנחנו לא בעצם מבינים מה מניע אותנו? מה מניע אותנו? אילו אפשרויות יש לנו? האם אנחנו בוחרים בהן? או מהן? האם דעות שונות מלמדות אותנו? או שמה זו העובדה שאנחנו יכולים להתמודד ולהגיב אליהם בצורה המתאימה? מה גורם לנו לחייך? מה גורם לנו לצחוק? מה גורם לנו לבכות? מה גורם לנו להבין שכל רגע חשוב? איך נפעל שאותו רגע יהפוך למשהו חיובי? שאלות אלה ואחרות, היו ויהיו חלק מהפורום. תיתנו לנו ולעצמכם את ההזדמנות להכיר את עצמכם ואותנו. הדרך היחידה בה נרגיש טוב, היא אם נפעל ככה. הרשו להביע כאן את געגועיי לאלה שחשבו שהדרך שלהם להרגשה טובה היא פשוט לא להיות כאן. עדיין במחשבותיי ותהיותיי. במיוחד לאור שגם ממה שכתבתם למדתי הרבה. ואסיים בתרגום חופשי של השיר SUNSCREEN אותו תרגמתי בשביל רחל- נשמה <והמון זמן חיפשתי את המילים, אז תודה לה על שמצאה אותם> גבירותיי ורבותיי של כיתת 99´ <עכשיו כבר 01´> שימו קרם הגנה. אם הייתי יכול להציע לכם רק טיפ אחד לעתיד, קרם הגנה היה זה. התועלות לזמן הארוך של קרם ההגנה הוכחו על ידי מדענים, בעוד שלשאר העצות שלי אין בסיס יותר מהימן מאשר הנסיון המפותל האישי שלי . אני אוותר על העצה הזו עכשיו. תהנו מהכוח והיופי של הנעורים שלכם. בעצם, לא משנה. אתם לא תבינו את הכוח והיופי של הנעורים שלכם עד שהם ינבלו. אבל ביטחו בי, בעוד 20 שנה, אתם תסתכלו אחורה על תמונות שלכם ותיזכרו בדרך שלא נתפסת כרגע כמה אפשרויות נצבות בפניכם וכמה נהדרים באמת נראיתם. אתם לא שמנים כמו שאתם מדמיינים. אל תדאגו בקשר לעתיד. או תדאגו אבל תדעו שדאגה היא יעילה כמו לנסות לפתור משוואה אלגברית על ידי לעיסת מסטיק. הבעיות האמיתיות בחייכם עלולות להיות אלה שמעולם לא חלפו במחשבותיכם הדואגות. מהסוג אשר מעוור אתכם ב4 אחה"צ באיזשהו יום שלישי עצל. עשו דבר אחד שמפחיד אתכם כל יום. תשירו. אל תהיו פזיזים עם רגשות של אחרים. אל תסכימו שאחרים יהיו פזיזים עם שלכם. השתמשו בחוט דנטלי. אל תבזבזו זמנכם בקנאה. לפעמים אתם מקדימה, לפעמים אתם מאחור. המרוץ הוא ארוך ובסוף, הוא רק עם עצמך. זיכרו מחמאות אשר קיבלתם. תשכחו את העלבונות. אם הצלחתם בכך, ספרו לי איך. שימרו את מכתבי האהבה הישנים שלכם. זירקו את חשבונות הבנק הישנים שלכם. תתמתחו. אל תרגישו אשם אם אתם לא יודעים מה אתם רוצים לעשות עם חייכם. האנשים מעניינים ביותר שאני מכיר לא ידעו מה הם רוצים לעשות בגיל 22, כמה מהאנשים המעניינים ביותר בגילאי ה40 עדיין לא. השיגו הרבה סידן. תהיו נחמדים לברכיים שלכם. תתגעגעו אליהם כשהם ישחקו. אולי תתחתנו, אולי לא. אולי יהיו לכם ילדים, אולי לא. אולי תתגרשו בגיל 40, אולי תרקדו את "התרנגולת המשוגעת" ביום הנישואין ה75 שלכם. לא משנה מה תעשו, אל תברכו עצמכם יותר מדי, או תגערו בעצמכם מצד שני. הבחירות שלכם הן חצי הזדמנויות. כמו גם של כל האחרים. תהנו מגופכם. עשו שימוש בו בכל צורה אפשרית. אל תחששו ממנו, או ממה שאחרים חושבים עליו. הוא המכשיר הנהדר ביותר מכל אלה שיהיו לכם אי פעם. ריקדו, אפילו אם אין לכם מקום לעשות זאת, אלא בסלון שלכם. קיראו את ההוראות, אפילו אם אתם לא פועלים לפיהם. אל תקראו מגזיני יופי. הם רק יגרמו לכם להרגיש מכוערים. תלמדו להכיר את הוריכם. אתם לעולם לא מכירים אותם, עד שהם הולכים לעד. תהיו נחמדים לאחים והאחיות שלכם. הם הקשר הטוב ביותר לעברכם, וקרוב לוודאי האנשים שישארו איתכם בעתיד. תבינו שחברים באים והולכים, אבל רק בכמה יקרים אתם צריכים להחזיק. עיבדו קשה לגשר על פערי המרחק וסגנון החיים, בגלל שככל שאתם מזדקנים, אתם יותר צריכים את אלה שהכירו אתכם כשהייתם צעירים. חיו בניו יורק פעם אחת, אך עיזבו לפני שהיא מקשיחה אתכם. חיו בצפון קליפורניה פעם אחת, אך עיזבו לפני שהיא מרככת אתכם. טיילו. קבלו כמה עובדות בלתי נמנעות: מחירים יעלו. פוליטיקאים יפלרטטו. גם אתם תזדקנו. וכשזה יקרה, אתם תפנטזו על כך שכאשר אתה הייתם צעירים, המחירים היו סבירים, הפוליטיקאים היו אצילים, והצעירים כיבדו את המבוגרים. כיבדו את המבוגרים. אל תצפו מאחרים שיתמכו בכם. אולי יש לכם תוכנית חיסכון. אולי יהיה לכם בני זוג עשירים אבל אי אפשר לדעת מתי כל אחד מהם אולי יעלם. אל תתעסקו יותר מדי עם שיערכם, או כאשר תהיו בני 40, תיראו כבני 85. תיזהרו מהעצות אותם אתם מקבלים, אך תהיו סבלניים לאלה שמספקים אותם. עצה היא סוג של נוסטלגיה. לוותר עליה היא דרך בה דגים את העבר מהאשפה, מנקים אותו, צובעים את החלקים המכוערים, וממחזרים אותו בעבור יותר ממה שהוא שווה. אבל סימכו עליי בעניין קרם ההגנה. בברכה, קיפודת ים חברת פורום "להרגיש טוב!"

גאווה, עוצמה, יופי, שלווה, הלב שלי

אכן, הפורום הזה הוא מה שאנחנו עושים ממנו. ואנחנו בוחרים לעשות ממנו פורום של תמיכה של אהבה של ידידות של עוצמה ושל למידה. מתוך הודעתה המדהימה לחלוטין של שני קיפודת הים, אני רוצה לחזור ולהדגיש כמה משפטים מצמררים: "מהו הפחד? איך מתמודדים איתו? האם הדכאון הוא מושג? או סגנון? מה הדרך הנכונה לטפל בו? האם חלק ממה שאנחנו, זה העובדה שאנחנו לא בעצם מבינים מה מניע אותנו? מה מניע אותנו? אילו אפשרויות יש לנו? האם אנחנו בוחרים בהן? או מהן?" "האם דעות שונות מלמדות אותנו? או שמה זו העובדה שאנחנו יכולים להתמודד ולהגיב אליהם בצורה המתאימה?" "מה גורם לנו לחייך? מה גורם לנו לצחוק? מה גורם לנו לבכות? מה גורם לנו להבין שכל רגע חשוב? איך נפעל שאותו רגע יהפוך למשהו חיובי?" "שאלות אלה ואחרות, היו ויהיו חלק מהפורום. תיתנו לנו ולעצמכם את ההזדמנות להכיר את עצמכם ואותנו. הדרך היחידה בה נרגיש טוב, היא אם נפעל ככה". אני גאה להיות חבר בפורום הזה,
בן טל-שחר, חבר פורום "להרגיש טוב!"

Kaya

New member
פורום של אהבה וידידות

כי חוץ מזה לא נותר דבר, לנסות במעט שאנו כבני אנוש להשפיע על סביבתנו, לתת מעט מן האהבה שבנו שזועקת מתוך תוכנו, לאחרים, ליתר הבריות. אפתח במעט את השאלות שבן ושני העלו: מהו הפחד? - ובאילו רגעים אנו חווים אותו? איך מתמודדים איתו? -כאשר אנו מקבלים עצות מאחרים אך תמיד זוכרים שזוהי עצתם על סמך נסיונם. האם דיכאון הוא מושג? - כאשר אנו נזהרים ממונח הדיכאון כסתם באסה למונח מיקצועי/מאובחן. מפליא כמה שהודעה קטנה למראית עין נראת כדיווח לגבי מקרה שקרה לנו היום, יקבל עוצמות שונות כאשר אנו משתפים בכך אחרים, היודעים את עברנו, הקשובים לנו, היכולים לפתוח לנו דלתות אל מחוזות אחרים. תנו לעצמכם לזרום, עם ההודעות, עם השמחה שבהם, עם הכאב, עם הפחד, הקנאה, האהבה. וזכרו כי לעיתים לקבל אהבה הרבה יותר קשה מלתת וכי הפרספקטיבה היא מילת המפתח.
גאה להיות חברה בפורום הזה
מרגלית, חברת פורום "להרגיש טוב!"

חוכמית

New member
וגם אני!!!

כל כך גאה להיות חלק מכם יקרים. גאה שיש לי אתכם, עם כל מה שיש בכם. גאה על היופי, הרוך, החוכמה, הרצון לעזור, העוצמה, היכולת, ההבנה, הנתינה ועוד כל כך הרבה דברים שיש בכם. אני זכיתי, כן. בואו נזרום עם כל הטוב הזה שיש לנו. דברים מדהימים נכתבים כאן. אוהבת.

chips

New member
אכן גם אני שמחה להיות פה

ולהכיר אנשים טובים כמוכם

חוכמית

New member
דוידדדדדדד!!!!!

סוף סוף....... והתשובות הקצרות האלה למה????? חוסך באנרגיה??? מה קורה??? חשבתי לי בימים האחרונים שדויד אמנם פה אבל הוא לא פה. למה???? אתה יכול לספר קצת??? אוהבת.

סיכום ביניים- הולכים לקראת הפחד..

סיכום ביניים לא כול המשתתפים בפורום הזה <נכון לעכשיו> ענו. מחכים לכם להביע דעות ותחושות. מלבד הבעת הגאווה והאהבה, מה שהביא את המשך השרשור הזה הוא שאלה על הפחד. לוקחת על עצמי להוסיף פה קישורים ונגיד שאקראיים על דיונים על הפחד. <מאוחר יותר> לא כולם רואים בספר "מי הזיז את נגבינה שלי", כספר שמתמודד עם השינויים והפחד מהשוני. לא כולם ראו את מה שהספר מייצג, לכן, אני אקח את מה שלמדתי ממנו בעצמי ואדון על כך, בספק התייחסות מועטה ספק התעלמות מהספר עצמו. יש לומר, שהמחקר שעשיתי על עצמי לאורך השנים היה איטי עקב הפחד, הפחד למצוא דברים שלא רציתי למצוא, ועוד יותר מהפחד למצוא דברים נפלאים שפחדתי להודות בהם. הפחד הניע אותי לא להשתנות, כי לא בטחתי בשינוי ויותר מזה בעצמי. אמי הייתה אומרת "תתקשרי אליהם", אני הייתי אומרת "לא". אמי הייתה אומרת "תיזמי", אני הייתי אומרת "לא". פחדתי מה"לא" וה"כן" כאילו שניהם הביעו משהו שעוד לא הבנתי ולא הסכמתי להבין. השנים עברו ועדיין עוברים, והתחלתי להתקשר, בהתחלה פגועה מ"לא", מאוחר יותר מבינה "לא. אנחנו עסוקים, אולי מחר". ועכשיו מודעת לעובדה שזה "לא, אבל מחר כן". הדעה שלי לגבי מילים השתנתה בהתאם למה שלמדתי ולומדת כל רגע. אנחנו משתנים, אנחנו מתקשרים לאנשים בחיינו, חוץ מבעזרת הטלפון, אלא בעזרת דברים מעבר. הפחד עוצר? האם ניתן לו? *השינוי שהעולם מקיים לא מפסיק להתקיים בגלל הפחד. האירועים, התהליכים, הגילויים גורמים לו לא רק להסתובב , אלא להמשיך הלאה.* והשאלה היא איך אנחנו מתמודדים. האם הפחד יגרום לנו להתכחש ולהיות עם עצמנו? האם הוא יניע אותנו לחפש דרך טובה יותר? האם הוא יגרום לנו למצוא משהו חדש? דרך אחרת? שאולי לא היינו חושבים עליה בזמן אחר? *ציפיה של השינוי* לא. לא יכולנו לצפות שהסמל של ניו יורק יעלם. אבל כן יכולנו לצפות שהמצב בעולם הולך להחמיר מבחינת הטרוריזם. יש יותר איומים, יותר שנאה, יותר כעס. האם יכולנו להיערך? כן. אם לא היו מתנגדים כל כך למה שמנסים להעביר מבחינת רגשותינו. אם היו יותר מחמירים, ולא ממשיכים להיות בדעה "לנו זה לא יקרה". אנחנו נותנים להם להחליט, ולא עושים משהו בעצמנו. הם נציגים שלנו. *מעקב אחרי השינוי* מתי השינוי מתרחש? באיזו דקה? באיזו שנייה? האם זה תהליך? מתי מגיע הרגע שצריך לעזוב מנהגים קודמים, ולהתחיל לפתח חדשים. אפשר לראות את האדם שמתחיל לחלות. הוא יפסיק לעשן ויתחיל לעשות ספורט. כן, זה יהיה קשה, כי מעולם לא הזיז לו אם יעשה ספורט או לא. רק רצה לעשות מה שטוב לו. אבל הנה, הוא גילה שמה שבאמת עושה טוב, זה ספורט. הליכה, שחייה, הוא לא חשב על זה, עד שקרה שינוי בחייו. ומה היה קורה אם הוא היה חושב קצת יותר? אולי הוא לא היה חולה? *הסתגלות לשינוי במהירות* אנחנו משתנים, ואסור להסתכל אחורה, רק דרך מסקנות שייקחו אותנו לעתיד. אסור לומר . מה היה קורה אילו. כי העובדה היא שאי אפשר לשנות את העבר ורק לשפר את העתיד דרך ההווה. *שינוי*- יש שינוי. התפתח. למד. תחשוב. תדע. אל תעצור. יש אור ירוק. וכתום כאשר החשש מתחיל לחלחל. אין אדום. אף פעם לא היה. גם אם לא ראית זאת. *למידה על להנות מהשינוי* השינוי הוא דבר נפלא. אתה עובר מסגרות, פוחד משלא תדע מה לעשות אם יפטרו אותך, או יעבירו אותך כיתה, או שתבחר לעסוק בדבר שונה מהכוונה ראשונית. אז פיטרו אותך. אל תחשוב על הכאב מכך, כי אין דרך לחזור אחורה, תהנה מהמחשבות על מה יהיה שתמצא עבודה. כי אם תיתן לעצמך מספיק אפשרויות והזדמנויות וחוזק למעשים שלך, אתה תמצא, ומי יודע, אולי המצב ייראה יותר טוב מעכשיו? אתה רוצה להחליף מקצוע? החלף. אל תחכה. האור הוא ירוק. והשינוי רק יגרום לך לטוב. גם אם יהיה קשה בהתחלה, בהמשך תיראה שזה היה הדבר הטוב ביותר <או אחד הטובים> שעשית. מה הפחד גורם? האם צורת התמודדות משפיעה על הפחד? או שמה הפחד משפיע על צורת ההתמודדות? שאלות נוספות.. שני.

~דויד~

New member
חוכמית ואורלי היקרות

אני מודה לכן מקרב לב על ההתענינות שלכן ועל אהבתכן.
גם אני אוהב אתכן
אני מגיב להודעות שאני נמשך אליהן מבלי לחשוב הרבה. אני גם לא קורא את רוב ההודעות... הסיבה שאני מקצר בהודעותי היא כנראה בגלל שאני חווה כאב רגשי עמוק והלב שלי חסום וקשה לי לתת או לקבל, כלומר לכתוב הודעות ארוכות או לקרוא הודעות ארוכות.

חוכמית

New member
אם.........

רק אוכל לעזור במשהו דויד. קח ממני אליך הרבה חיבוקים. שולחת לך הרבה אור וטוב ומקווה שחסימה תעלם לה כמה שיותר מהר. וכמו תמיד מחכה לך עד שתבוא.
באהבה.

רוצה להיות כאן בשביל דויד!

דיייייייייייייייייייייב, תתקשר, תתקרא, תשתמע, מה שבא לך, אני כאן. ושם. ובכל מקום. אוהבת מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שני

~דויד~

New member
תודה לכן ../images/Emo13.gif

לכל מי שלא יודע אני טס לארה"ב ביום שני (17/9) עד 24/9

deep ocean

New member
באמת???? לא ידעתי!!!!

לאן אתה נוסע שם?? ולאיזו מטרה? - טיול/ביקור משפחה/וכו´

~דויד~

New member
כייף לא נורמלי!!!

קרובי המשפחה שלי שם הם בני דודים שלי ושל אבי