הודעת היום.... H-(

t@gel

New member
הודעת היום.... H-(

הודעת היום שנבחרה מהודעות יום האתמול היא המייל שקיבלתי. אני אפרסם את המייל כאן עוד רגע... רק אכתוב את דעתי... כל מילה שם...זהב... מי שכתבה את המייל אוהבת אותי מאוד, כי היא לא התביישה או היססה להביא לי את האמת על מגש של כסף מול הפנים... לא קל להתמודד..על מי אני בכלל עובדת? אבללל...אני מנסה..שלא אגיד לעצמי שלא ניסיתי... וגם אני ממשיכה טיפול פסיכולוגי...שלא יגידו שאני לא מטפלת... לכל המעוניין... המייל נשלח לי על ידי תוגי (תרנגולת)...האחת והיחידה שלי... תוגי שלי...אני לא מושלמת..אבל אני מנסה להתקדם... אוהבת אותך המון...תודה על התזכורת... גולי שלך... --------------------------------------------------------------------- המייל כלשונו... אני מצטערת להיות זאת ש``תהרוס`` את השמחה.. אני יודעת שטוב לך לאחרונה, אני יודעת שאת שלמה עם ההחלטה שלך לעזוב את תה``ש.. אני יודעת שהחלטת שאת לא אנורקטית, ועברת את הכל.. לי נראה שזה שמחה רגעית.. את יודעת.. זה התמכרות לכל דבר, כשאת לא אוכלת את מרגישה טוב.. גם אמרת משהו כמו ש``לא רציתי להשמין והייתי מאוד קרובה לזה``, ו``אני החלטתי שכל פעם שבא לי להקיא אני פשוט לא יאכל``- זה פיתרון טוב.. לא להקיא ולהרעיב את הגוף.. אז נכון, הרעבות לא מרגישות כמו נזק של ממש, הן לא עינוי כמו הקאות- אבל הן כן עינוי לגוף.. זה הורס אותו כמו שאת בטח כבר יודעת. זאת מחלה.. ואת עדין חולה, ואת לא יוצאת ממנה בבום, ובטח שאם לא תתני לאנשים מקצועיים לעזור לך אז זה לא יעלם.. כי זאת מ*ח*ל*ה. אז טוב לך בזמן האחרון.. אני שמחה שמצאת לך אהבה.. אני מאוד מאושרת בשבילך.. אבל גם מפחדת מהרגע שתפלי- כשיהיה קצת פחות טוב. תגל, מצד אחד את אומרת שהכל טוב אצלך.. אבל התעלפת. אז תעשי לי טובה, את הדברים האלה תספרי לאנשים אחרים שמוכנים להאמין.. אולי הם מוכנים להאמין בגלל שנוח להם לשמוע שאת במצב טוב.. אבל אני קולטת- גם אם את לא אומרת לי ומתרחקת.. אולי דווקא בגלל זה.. אני כן יכולה להאמין שאת מאושרת כרגע- אבל לא שפטרת את הבעיות. עברת הרבה בחיים, אז את בורחת ובורחת.. להתמכרויות שונות, סיגריות, אינטרנט, אנורקסיה, וההתמכרות האחרת שלך שאני רק יכולה לנחש מה היא (אבל זה כבר עניינך). זה מובן, אבל זה חבל.. כי ככל שתברחי כך הנפילה תהיה גדולה יותר.. אם את בורחת את לא משמידה את הצרות, את רק מזמינה אותם בגדול לחזור אליך אח``כ בצורה יותר קשה.. אולי תהיי יותר חזקה אז, אבל אולי תהיי כ``כ חלשה מלברוח שאני כ``כ מקווה שתצליחי להתמודד איתם.. אני יודעת שקשה לך.. אז תתני לאנשים לעזור לך, ואני לא מתכוונת לתתני לחברים להקשיב לך (אני מקווה שאת עושה את זה..) אלא שתתני לעצמך ולגוף שלך ולנפש שלך את ההזדמנות לטיפול, של אנשי מקצוע.. הזדמנות לחיים טובים.. א. כי את בן אדם כמו כולם ומגיע לך חיים טוב. ב. בגלל שאת תגל המקסימה, את נשמה טובה כ``כ ומגיע לך חיים טובים עוד יותר מכולם.. בטח בתה``ש כבר לא יקבלו אותך.. אולי תנסי ללכת לדיאטנית ופסיכולוגית באופן פרטי? תגל.. אני לא רוצה שתמותי.. אני לא רוצה שיהיה לך רע.. אני לא רוצה שתפלי יותר עמוק.. אני לא את, ולא קובעת לך ולא יכולה לעשות כלום חוץ מלדבר איתך.. אבל אני חושבת שמגיע לך, וחושבת שכדאי לך לשקול שוב את העניין.. אני מצטערת להגיד לך את זה כי אולי אני הורסת לך קצת.. 5 שנים של אנורקסיה לא נגמרים ביום אחד.. את צריכה עזרה.. בבקשה תשקלי לקבל אותה.. אני כל כך אוהבת אותך ולא רוצה שתמותי.. בבקשה.. אני חושבת שמגיע לך חיים טובים ואת צריכה להפסיק להזיק לתגלי.. אני אוהבת אותה, המון אנשים אוהבים אותה.. הבנות של הפורום. כולם. אל תגידי לי שהכל בסדר.. אני לא קונה את זה. מצטערת.. וסליחה שאני אומרת לך את זה.. זאת דעתי כמובן.. זה בא מתוך דאגה ואהבה- ואם חשבת אחרת, אז תוציאי את המחשבות האלה מהראש שלך.. בכל מקרה, אני אוהבת אותך המון תמיד.. אני אהיה איתך תמיד.. בכל מה שתחליטי.. ואני מאמינה בך שיש לך את הכוח, אבל זה מה שאני חושבת לגבי המצב. אולי אסור לי להתערב.. אז את יכולה לחשוב על זה, ולהגיד לי אם את כועסת.. או אנ`לא יודעת מה.. אני רק דואגת כ``כ.. שתדעי לך שאני כ``כ אשמח לדעת שאני טועה.. אבל אני לא רוצה לשמוע דברים שהם לא נכונים.. וזאת דעתי. אוהבת אותך שלך, לתמיד ***** - השם חסוי כמובן...

איזה מזל יש לנו

שיש לנו את תוגי שתשמור על אמא.... תגלי - התברכת בכל כך הרבה דברים טובים...חלקם בתוכך וחלקם סובבים אותך. רק תשמרי עליהם בשבילנו. כולנו נורא אוהבים ודואגים... וראית כבר איזו רשימה ארוכה של תגובות קיבלת. אז רק קחי אותן לתשומת ליבך המצופה זהב ותבטיחי לנו ולעצמך שתשמרי עליו. כולנו מאחורייך ובכלל זה גם המעריץ החדש שלך...שיהיה לשניכם כל הטוב שבעולם. הוא אוהב וגם כולנו כאן.... וזה כבר המון. אוהבת אותך נורא מאיה

למעלה