הודעת ההריון שלי

מיה או

New member
הודעת ההריון שלי

בשמחה והתרגשות, וקצת מתקשה עדיין להאמין שזה באמת קורה, אני רוצה לבשר לכן על ההריון שלי.
בשבוע שעבר עשיתי את הסקירה, והתבשרתי כי יש לי בת, אחות לבתי האהובה, והתגשמות החלום שלי.
נכנסתי לפורום הזה לפני קצת פחות משנה, כשהנושא של תרומת ביצית הוא מבחינתי כמעט "לא אופציה" (אני זוכרת שבתגובה להודעה הראשונה שלי בפורום, שהייתה מלאה בהתלבטויות ושאלות קשות, כתבה לי מישהי בתגובה: "עזבי, את לא שם..." אז הנה, אני כאן!!! עדיין עם התלבטויות, עדיין ללא תשובות לכל השאלות, אבל לגמרי כאן). בהדרגה הבנתי שזאת בהחלט אופציה , ושעם נחישות, אומץ והמון תמיכה ואינפורמציה מועילה שקיבלתי בפורום הזה- ניתן להגשים את החלום (עבורי זה היה חלום הילד השני, אח/ות לבתי).
לפעמים אני חושבת שאלמלא הפורום - הייתי מוותרת על החלום, וממשיכה את חיי בתחושת החמצה מתמדת, ועם בור עמוק בלב.
זכיתי להיות מבנות המזל שנקלטו בהחזרה הראשונה (מסלול מוקפאים, הדסה) - ומה שרק לפני שנה נראה אבוד וחסר סיכוי , הולך והופך לממשות.
אני רוצה בהזדמנות זו להודות לכל מי שמתבטאת כאן בפורום. מצאתי כאן אוסף של נשים אינטליגנטיות, רגישות, אמיצות ומצחיקות- ויותר מכל: נשים שמגשימות חלומות. ואני, שהייתי קרובה מילימטרים ספורים לויתור על חלום הילד השני- מוצאת את עצמי בזכות הפורום הזה, מגשימה אותו.
תודה מיוחדת והרבה אהבה גם למי שהייתה כאן בשבילי (ועדיין) באופן פרטי ואישי מאוד, לאורך כל הדרך.
הפורום הזה בעיני הוא אוצר בלום של ידע, אנושיות, תמיכה ואחוות נשים אמיתית. אני מאחלת לכולנו שנגשים את חלומותינו, שלא נוותר, שנדע לקום גם מהנפילות הכי מרסקות ותמיד נראה את האור שמחכה בסוף הדרך (אני כבר מתחילה לראות את שלי...) . תודה לכולכן!!!!

בשעה טובה!!!!
כתבת מאוד מאוד מרגש (מחיתי דמעה מהעין)
מאחלת לך המשך תקין קל ומהנה מההריון
איילת

עוגי555

New member
התרגשתי ודמעתי

שוב, כל הריון הוא נצחון בשבילי. כל הריון גם מחזק ומוסיף רבדים ושמחה שלי.
מיה - אני כל כך מתרגשת ומאושרת בשבילך!
זכות גדולה עבורי להיות ולו שבריר השראה בשבילך.
ואגב, אני זוכרת מצוין את "את לא שם"
ואני גם זוכרת מה עניתי לך אני

בשעה טובה יקירה!

מיה או

New member
עוגי יקרה, אי אפשר לשכוח את תגובתך!!

את הראשונה בפורום שנתת לי לגיטימציה "לא להיות שם" עד הסוף, ובכל זאת לפעול בכיוון הנכון, גם בלב חצוי, ועל כך אני מודה לך עד היום (במיוחד היום!!!). אני זוכרת היטב את תגובתך, ובכלל את התבטאויותייך באותה תקופה, ואין לך מושג כמה הן חיזקו אותי. לכך התכוונתי כשכתבתי שאני באמת מאמינה שללא הפורום הזה, ובמיוחד כמה נשים מיוחדות מאוד בו, לא הייתי כאן היום. המילה "השראה" היא בדיוק המילה המתאימה!
יש כאן אוצר יקר בפורום הזה, ואת חלק נכבד ממנו, ועל התמיכה שאני באופן אישי קיבלתי ממך, אודה לך תמיד. את בלבי!!!
חיבוק גדול לך ולעוגייה המתוקה עד בלי די שלך!!!

rabbitm

New member
בשעה טובה!!!

כתבת מקסים ומרגש!!
אכן כל אחת ואחת פה היא אוצר ואישה מדהימה!
מאחלת לך ולבנות שההריון יהיה קל, משעמם וכמובן תקין

המון הצלחה בהמשך!

את מקסימה!

בשעה טובה !
מאחלת לך לידה קלה ושהכל יעבור תקין ובהצלחה.

Koala Bear 1

New member

יקירתי... כתבת כל כך יפה. במילים שלך שומעים כעת את תחילת ההכרה בכך שזה באמת קורה, ואת ההתרגשות שבאה עמה... בקריאת מילותייך הרגשתי כמו נישאת על גבי גלי ההתרגשות האלה, הסוחפים, שגרמו לי להתרגש גם...
כל כך שמחה בשבילך ואיתך.
אוהבת.

מיה או

New member
תודה לכולן, אין מילים לתאר כמה כוחות אני שואבת מכאן

עדיין לא סיפרתי על ההריון אפילו למשפחה קרובה (אחים) ולחברות, רק לכמה בודדות נבחרות, ומאז שסיפרתי כאן בפורום אני מרגישה מחוזקת יותר ומוכנה יותר לספר גם במקומות אחרים, אולי קצת פחות בטוחים.
שוב, תודה לכולכן על שאתן כאן, המקום הבטוח והתומך שלי.

למעלה