הודעת האיגוד

• פותח הנושא ispa
  • פורסם בתאריך

ispa

New member
הודעת האיגוד

מנהל הפורום הנכבד, בישיבה שהייתה באיגוד, התקבלה החלטה לנתק כל קשר לפורום זה. לצערנו הפורום נותן במה לאדם מתוסכל ולנו אין שום עניין להתנצח איתו. כל אדם שיש לו איזה שאלה בנוגע לאיגוד או הפעילות שלו מוזמן לפנות אלינו דרך האתר ונשמח לענות לו ובתנאי שיזדהה. אנו לא ניתן תשובות לאנשים אנונימיים. במידת הצורך נשמח גם להיפגש עם כל אחד בכל עניין. האיגוד ימשיך בתוכניותיו למורת רוחו של איש זה והתמיכה שאנו מקבלים משוחרי הביליארד בישראל היא שמחזקת אותנו ואת פעילי הביליארד השונים. אני מכווה שלאחר הודעה זו, הפורום ישנה כיוון ואז תוכל להזמין את האיגוד שוב ליטול בו חלק. ישראל פנחס, יו"ר

Anin17

New member
כמו שכבר אמרתי לך

1) אותו אדם לא עבר על שום חוק המונע ממנו לקחת חלק פעיל בפורום 2) הפורום על ידי האחראי עליו אינו נוקט שום עמדה בעניין ואינו מנסה להשפיע בדרך זו או אחרת על התנהלות העניינים בינכם 3) אני מכבד את החלטתכם, במקרה שתחליטו לחזור זיכרו שבמת הפורום פתוחה בפניכם כמו לכל אחד אחר

3 cushion

New member
החלטה נבונה

זו החלטה נכונה של האיגוד לא להשתתף בדיון מסוג זה. ודרך אגב, למה הורדת את ההודעות הקודמות שלי?? גם בהודעות שלי אין בהם משום עברה על החוק!

Anin17

New member
תקרא בבקשה את תקנון הפורומים של

תפוז אם אתה רוצה אני יכול לפרסם את התוכן החוקי שבהודעה ואנא לכל הודעה שאתה רוצה להגיב פתח אותה ולחץ על הוספת תגובה קצת מתחתיה

3 cushion

New member
תשדל לא לנקוט עמדה

בהחלטה שלך לסנן הודעות שלי אתה נוקט עמדה וכך אתה מפריע לאזן אמירות לא מבוססות של איזה שרלטן ברשת...אני מבקש לא להוריד יותר הודעות שלי, זה נוגד את תקנון הפורום. אתה צריך לסכם את הנושא ולהעלות לדיון נושא חדש

9ball master

New member
צר לי..

לשמוע על החלטת האיגוד, חבל שבאי הפורום לא יכולים לשמוע את שני צידי המתרס. כמובן שזה נוגד הודעה קודמת שלך שבא אתה מודיע שתענה לכל שאלה.... אני לא יודע למה אתה חושב שאני מתוסכל, האיגוד ועצם קיומו ממש לא מפריע לי בקידומי האישי בספורט הזה ובמאמצי לקדם את הספורט בכלל, אם ממאצי אלו איגוד הביליארד ירוויח אז שיהיה לו לבריאות. לכל שוחרי הביליארד איי שם, אני רוצה לספר לכם סוד קטן (שהוא לא סוד בכלל): איגוד הביליארד הוא הגוף המייצג של ספורט הביליארד בישראל - זה נכון רק הוא יכול לערוך תחרויות רשמיות - גם זה נכון רק דרכו ניתן לייצג את מדינת ישראל בתחרויות רשמיות בחו"ל - עד כאן נכון רק מה, אחוז התחרויות הרשמיות הינו קטן ביותר, אפילו אפסי ביחס לכלל התחרויות בעולם שבהן כל אחד יכול להשתתף, תכלס במקום שבו שספורט הביליארד נמצא בעולם לא צריך אותכם או אף התאחדות "רשמית" אחרת. עצם הסירוב להשמיע את הצד של האיגוד מראה על דרך חשיבה עקומה בתוך האיגוד, כך גם האיגוד מתנהל בכל הנישות אליהן יש לו נגיעה.

3 cushion

New member
אתה לא מבין?

אם התנהגות עוינת כמו שלך מי ירצה לדבר אתך? יש לך דיבורי סרק וביקורה מגעילים...יש אנשים שהתחלו לעשות סוף סוף משהו צריך רק לחזק אותם, גם אם הם טועים פה ושם. ומה הזכות שלך בכלל לתקוף אותם....אני יכול להגיד להנהלת האיגוד תמשיכו חובבי הביליארד בישראל אתכם ואנו הוותיקים נדאג לסלק את כל הנבזים. הם צריכים לגבות דמי רישום, והם צריכים לגבות על השולחנות כסף ואפילו יותר כסף בדיוק כמו שגובים כסף בכביש חוצה ישראל...מה הם לא השקיעו כסף הם צריכים לשים את כספם כדי שבטלנים יבואו לשחק בחינם. לך לעבוד תביא כסף ואחרי העבודה תבוא לשחק ולהנות כמו שאני עושה.

9ball master

New member
מצטער אם...

אתה חושב שדבריי הם דיברי סרק, אתה יודע מה, הלוואי שאלו דיברי סרק אך לצערי דבריי הם אמת. אני שואל שאלות אמיתיות וזכותי לקבל עליהן תשובות היות ומדובר בגוף ציבורי הוא חייב להיות שקוף. אני מציג את הדברים כפי שהם, אני הצגתי רק דברים שראיתי במו עיני ושמעתי באזני אני לא רשמתי שום דבר שהגיעו אלי כשמועה. מי שלא רוצה לדבר איתי שלא ידבר, בינתיים אתה הוא העוין כאן.

3 cushion

New member
תגובה קצרה

אם אנשים היו מקשיבים לעצמם יותר, הם היו מדברים פחות...

איייייל

New member
הצעה

מתוך ההודעה של ispa: "כל אדם שיש לו איזה שאלה בנוגע לאיגוד או הפעילות שלו מוזמן לפנות אלינו דרך האתר ונשמח לענות לו ובתנאי שיזדהה". אם הם באמת מתכוונים לזה, למה שלא תשאל אותם את כל מה ששאלת כאן (אתה או כל אחד אחר אחר)?

3 cushion

New member
נכון מאד

אני פניתי לא פעם אחת...והם ממש נחמדים פגשו אותי אפילו הזמינו אותי לקפה על חשבונם

3 cushion

New member
אבל כנראה

אבל כנראה שהוא ממורמר, הפסיד אולי בתחרות או שמפריע לו שמישהו עושה משהו והוא יושב בבית מתבטל

3 cushion

New member
איזה אירגון יפה

תראו איזה יופח..עוד לא היה בהיסטוריה של מדינת ישראל, אליפויות רשמיות לקביעת אלופי המדינה, כולל בקארמבול, לכולם הם מתיחסים...מי התיחס עד עכשיו לקארמבול בישראל......כל הכבוד לאיגוד הזה...אסור לפגוע בו...לפגוע בו זה כמו לפגוע בנשמה שלנו.

9ball master

New member
אתה

מתחיל לחצות קו אדום !!! אני עובד מאד קשה לפרנסתי ולפעמים מתחיל לעבוד שרוב האנשים הולכים לישון!!! אין לך שום זכות לכתוב פה או בכל מקום אחר שאני יושב בבית ומתבטל, אם תמשיך כך אני אפעל משפטית לאתר אותך ואני אתבע אותך על הוצאת דיבה, שקול מילים!!!

איייייל

New member
זאת לא היתה הכוונה שלי

הכוונה שלי לא היתה להשיג כוס קפה חינם, אלא לשאול אותם כל כל השאלות ש 9ball master העלה כדי שיהיה אפשר לקבל את ההתייחסות שלהם לטענות (ולפרסם אותה בפורום), ואולי מאוחר יותר גם לנסות לנהל איתם דיאלוג.

3 cushion

New member
נכון אתה צודק

אתה צודק...הכל צריך להיות מתוך כוונות טובות ותום לב...לא לנצל במה על מנת לשפוך תסכולים..יש לך בעיה פנה למקור הבעיה תנהל דיאלוג...כך צריך להיות...כל הכבוד לך

9ball master

New member
תגובה

יו"ר האיגוד היה מוכן להשתתף בפורום ולענות לשאלות של משתתפי הפורום, גם בפורום זה כמו בכל פורום אינטרנט אחר בארץ ובעולם זכותם של המשתתפים להשאר אנונימים ולהשתמש בכינוי (גם אתה לא משתמש בשמך האמיתי). לאחר מספר הודעות שלך וכניסתו של מר פאר לפורום הבנתי שהסיבה האמיתית אשר בגללה החליט האיגוד לא לענות לשאלות הי בגלל תוכן השאלות אלא בגלל המחשבה שמר פאר הוא זה ששואל אותם (אני יכול להבטיח לך שאני לא עפר) השאלות שהצגתי, לדעתי היה מאד חשוב שישאלו אותן, העלתי נושאים אשר תשובתם תעניין לא רק אותי אלא גם את שאר שוחרי הביליארד. מעניין שאתה הופעת בפורום הזה מייד לאחר שיו"ר האיגוד החליט שלא להשתתף, האם אתה אותה גברת בשינוי אדרת או אולי אתה נציג אחר של יו"ר האיגוד. שוב אני מוכרח לציין שמעולם לא תקפתי את עצם קיום האיגוד ולא את הניסיון שלהם לעשות דברים אלא את הדרך שבה האיגוד עושה את הדברים. אני חושב שההסתגרות של איגוד הביליארד במגדל השן שלהם היא מגוחכת ואי הרצון שלהם להגיב לשאלותי ולטענות אחרות אשר עלו בפורום היא טעות מצד האיגוד. כמו כן התנהגות זו מראה כי לאיגוד יש כנראה ממה להסתתר, הרי ידוע שהאמת מכאיבה יותר מכל דבר אחר. אני גם חושב שהחלטת האיגוד לא להתייחס לדברים הנאמרים בפורום כי הדברים נרשמו כביכול ע"י מר פאר הינה תרוץ עלוב לא להתעסק עם האמת, אני חושב שאם את אותן השאלות היה מעלה כל משתתף אחר כולל מנהל הפורום, היינו זוכים לאותה תגובה.

למעלה