הודעת ברוכה הבאה

גויבה

New member
הודעת ברוכה הבאה

לחברת הפורום החדשה שלנו 'אפרודיטהה'! במיוחד בשבילך הכנתי "ברוכים הבאים" חדשים ויצא ממש יפה! תמונה מדהימה של כל החבורה! אז אפרודיטהה ספרי על עצמך קצת (הרבה!) ממתי את רואה בברלי? מי הדמות האהובה עלייך (זכרית ונשית)? עונה אהובה? דמות שנואה? וכל דבר שבא לך להגיד לנו על בברלי! אהה והיית במקרה בביקור של בוורלי בישראל?

שלום לוםםםםםםםם

אני טלי ופעם הייתי יותר מכורה לבברלי יש לי מלא חומר עליהם כולי השקעתי חחחח בכל אופן אני הכי הכי הכי חולה על טיפני אמבר טיסון השוה הזאתתתתת חולה על המחשק שלי יופי אופי הכלל פשוט מושלמת! אוהבת הכי הכי הרבה את הפרק שבו וארלי מתייפחת מרב בכי כשהיא מספרת לדיווייד שהיא שכבה עם מישהו שרב הסיכווים יש לו אידדס אימלה כמה פעמים ראיתי את הסצנה הזאתתתתתתתתת ...... במקרה נכנסתיח לפה כדי לראות מה התפתח מהם היום חחח אז אהבתי את הפורום ותודה רבה על הברוכים הבאים ואם היה לי זמן וכוח מבטיחה לסרוק כמה דבריםםםםם ! ביבי בינתים

גויבה

New member
יאיי! איזה כיף!

וגם אנחנו פה בפורום מתים על ולרי! וגם אני אוהב את הסצינה הזאת אבל הסצינה שהכי אהבתי עם ולרי זה שהיא עוזבת (לא במובן השלילי) אני פשוט בוכה כל פעם מחדש והמשחק שלה שם מצוין ובכלל אני מת על הפרק הזה!

shanyz

New member
ברוכה הבאה!!!!!!!!

ואלרי בהחלט מאמי
אני זוכרת את הפרק הזה... אבל אל זוכרת את הסצנה הספציפית הזאת דווקא זכור לי מדיוויד וואלרי זה שהוא בא להוציא אותה מהכלא על זנות
חח

גויבה

New member
יואו עכשיו בא לי לראות את הפרקים

האלה שוב! אבל למען האמת זה פחות חשוב לי! מה שממש חשוב לי הוא שידור חוזר של עונות 1-5 משום שאני לא זוכר את רוב הפרקים מאז ולגבי עונה 5 בגלל שתמיד חשבתי שזה עונה דוחה ומגעילה ולאחרונה אני שומע דווקא ביקורות טובות כלפיה ולכן בא לי לראות אותה שוב ואז להחליט!

למעלה