הודעת בלון

esakal

New member
defaultvalue attribute

שלום, יצרתי CLASS LIBRARY ובה מספר מאפיינים : הגדרתי למאפיינים ערכי ברירת מחדל אבל בפועל לא קורה כלום הקוד שאני משתמש בו :
Imports System.ComponentModel . . . Public Class textbox Inherits System.Windows.Forms.TextBox . . . <Description("Sets if error icon is showed."), Category("Validation") _ , DefaultValue(GetType(Boolean), "True")> _ Public Property ShowErrorIcon() As Boolean Get Return Me.m_ShowErrorIcon End Get Set(ByVal Value As Boolean) Me.m_ShowErrorIcon = Value End Set End Property 'ShowErrorIcon​
מישהו יודע מה הבעיה ? תודה ערן.

esakal

New member
הודעת בלון

שלום חבר'ה, אני רוצה להציג את ההודעות בתוכנה שלי כבלוני הודעה (כמו TOOLTIP) איך עושים זאת ? האם יש CLASS מובנה או שצריך לתכנת אחד ?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifאיזה יופי..

חה.. בכלל לא חשבתי על לחפש דברים כאלה.. נחמד מאוד.. מאיפה אתה מוצא את האתרים האלה??

esakal

New member
מצויין..... יש לי שאלה שתיים

הורדתי את האובייק "כזה" והוא מצויין. עדיין, החלטתי לבנות אחד כזה בעצמי ואשמח למספר תשובות : הבסיס: האם מומלץ לבנות interface משלי או להסתמך על פקודות TOOLTIP ? צורה: כיצד יוצרים את הצורה של החץ שמצביע למיקום העכבר ? תאימות: כיצד ניתן לדעת אם פקודות מסויימות הן לגרסה X ומעלה (לדוגמא לא תומכות ב windows 98 ) ? כשהפקד יעבוד אשתף אותו פה בפורום המון תודה :) ערן.

Zeliran

New member
הנה רעיון לא נכון..

אולי משהו כמו טופס חדש בצורה הזאת.. שאתה מצייר עליו את הבלון ו"מוחק" את מה שאתה לא צריך וכשאתה טוען אותו אתה עושה משהו עם ה Opacity כדי שהוא "יתעמעם" בכל מקרה.. אני מניח שיש דרך הרבה יותר טובה

neko

New member
אם אתה יוצר INFOPROVIDER

(אני מדבר על #C ד"א), אתה יכול להשתמש בו "להצמיד" לכל פקד בלון קטן שמכיל TOOLTIP INFO.

gilad g

New member
../images/Emo18.gif שרשר שאלותיך.

אני רואה שאתה חדש פה - קח רגע לקריאת התקנון (לינק אדום למעלה)
והשאלה לא מובנת.

למעלה