הודעת "בגידה"

הודעת "בגידה"../images/Emo9.gif

4 חודשים לאחר שקניתי את המיניפוד האהוב שלי כי הוא ענה על כל דרישותי מהנגן וכי הייתה לי אפשרות להביא אותו באמריקה ב1200 ש"ח בלבד במקום 1600 בארץ אני רוצה להחליף אותו, אבל רק בגלל שהבטריה שלו משגעת אותי-היא אמורה להחזיק 8 שעות לפי אפל, אבל לאחר טעינה מלאה ושימוש של בקושי 5 שעות בווליום כמעט הכי גבוהה הבטריה כמעט גמורה. בקיצור... על מה אתם ממליצים לי? הדרישות שלי מהנגן הם בעיקרון 4-6 ג`יגה (אין לי צורך ביותר) בטריה חזקה שתחזיק לפחות 12 שעות (אבל באמת 12 שעות, לא כמו באייפוד שבקושי מחזיקה 5 מתוך ה8 שהיא אמורה) ושלא תמות לי אחרי שנתיים שיהיה בתג מחיר של המיניפוד-לא יותר (ויש לי אפשרות להביא מלוס אנג`לס) אני יכול לסבול נגן קצת יותר גדול/כבד מהמיני אייפוד-אבל לא בהרבה ושתיהיה אחריות בארץ ואם יש דבר כזה אז תמיכה בעברית תודה

JustThomas

New member
תמיכה בעברית אין עדיין,

אבל לא מזמן יצא דגם של אייריבר מקביל לאייפוד - H10. לא שמעתי עליו הרבה, תנסה לחפש מידע.

TheRealDeal

New member
+נצל"ש על הבטריה של האיפוד

לשם שינוי מילה טובה... היום יצאתי עם הכיתה ליום שדה בשל"ח(שיעור לא חשוב), אתמול בלילה הטענתי קצת את הסוללה, מד הסוללות רימה קצת ורק כ-85% מהסוללה נטענה... הקיצר, שומעים בנסיעות, קצת במסלולים כשמשעמם, שמעתי בערך שעתיים עד ארבע שעות, לא עקבתי, כולל כל הילדים בכיתה שהתלהבו מהאיפוד והשתמשו בתאורה האחורית דיי הרבה וקצת משחקים וזה... כשאני מסתכל עכשיו על הסוללה, היא עדיין ברבע הראשון, אפילו פחות! זה בדיוק מה שרציתי מהסוללה, שתספיק ליומיים-שלושה טיול, כי לא שומעים כל הזמן, רוב הזמן נמצאים עם חברים והמכשיר שוכב לו על הולד בכיס.

למעלה