הודעת איגוד

YakirD

New member
הודעת איגוד

שלום לכולם התגבשה החלטה לגבי גיוס כספים עבור שלומי. אנחנו זקוקים למתנדבים שיהיו מוכנים לתרום מזמנם ומרצם עבור העניין. מבצע ההתרמה יערך במספר ימים במועדון פארדייב. המבצע יהיה טלפוני. עדין לא סגרנו על ימים (זה כנראה יפרס על השבועות הקרובים) כל עזרה תתקבל בברכה. מי שמוכן לתרום מזמנו מוזמן לפנות אלי כאן בשירשור או במסר אישי תודה מראש לכולכם על הרעיונות, העצות, הנכונות..... יקיר איגוד הצניחה

shivekroi

New member
אני פנוי בסופי שבוע.

מוכן לעשות הכל, כל עוד לא כלול בזה שום סוג של חדירה אנאלית. רועי

iec

New member
אז אין בך תועלת...תודה!

amirashk

New member
מבצע התרמה לשלומי

שלום רב, אינני נוהג להגיב בפורום זה אולם לאור הפניות הדרמטיות והנרגשות בענין להלן מספר נק' למחשבה: בכל הכבוד, לא מדובר בדיני נפשות ("החייים של שלומי מתחרבנים עד כדי נגמרים...","להציל את שלומי..."-רועי שיבק) בסופו של דבר מדובר בהשתלשלות עיסקית עגומה שלא נאחל לאיש, אולם הדברים, לעניות דעתי יוצאים מכל פרופורציה אפשרית. שלומי איש בריא (ונאחל לו המשך בריאות טובה), חייו אינם נגמרים (עם כל המשמעויות המעיבות מכוח החלטת בית המשפט - שלדעתי מעוותת לחלוטין). לדעתי תרומות בסדר הגודל המבוקש, יש להפנות לכתובות אחרות ראויות יותר אשר עבורם, כל תרומה הינה הצלת חיים אמיתית ולא סיסמא (ניתוחים דחופים להצלת חיים,מחלקות אונקולוגיות בבתי חולים). אמיר

shivekroi

New member
רק נותר לי לאנוס בחורה.

אמיר, ראשית, אני נורא מתרגש שממש הכנסת ציטוט שלם שלי לטקסט שלך. עכשיו רק נותר לי לאנוס בחורה ואני רק לקדנציה הבאה לנשיאות המדינה. שנית, החלטתי שאני יותר לא מגיב בפורום בנושאים רציניים, אז זו תהיה תגובתי האחרונה, ומאוד קצרה: בוא נתפשר על כך שלא אני ולא אתה יודעים איך הדבר ישפיע על חיו של שלומי, בין אם "מתחרבנים עד כדי נגמרים (שיבק, 2007)" ובין אם לא. אנחנו יכולים להסכים שטוב לא יצא מזה. שמשפחות המנותחים ידאגו לתרומות לקרוביהם ומשפחות הצנחנים לשלהם... מצד שני, עם משפחה שכזו עדיף להיות בן יחיד, יתום "לדעתי תרומות בסדר גודל המבוקש, יש להפנות לכתובות אחרות ראויות יותר... (אמיר, 2007)". בברכת עזובתי באמאשך, רועי

noamk

New member
תתפלא

אבל יש לא מעט אנשים מסתבר שחושבים כמו אמיר למעלה. פנו אלי כמה אנשים שחושבים שהעניין יצא מפרורופוציות, ואני חושב שאם אתה מנסה לגייס 3000 ש"ח תרומה מכל צנחן פרטי, כדאי מאוד שתרסן את התגובות שלך כלפי אנשים שאולי לא חושבים כמוך, אבל מתבטאים בצורה מכובדת כלפי הנושא. נ.ב. קיבלתי מספר הערות מנשים לגבי הכותרת שלך שאינה במקומה. אני מבין שדברייך באים על מנת לזעזע ולהעיר את הקהילה, אבל אני מבקש (שוב) מאנשים לא לפגוע ברגשות של אנשים אחרים מבין יושבי הפורום

BLUESKY3

New member
נועם היקר

עם כל הכבוד, יש כאן מספיק אנשים שמתבטאים בצורה שפוגעת ברגשות של אנשים אחרים מבין יושבי הפורום ובחרתם שלא למחוק אותן, אז לא ברור לי מאיפה צצה הרגישות שלך פתאום...

noamk

New member
זה די פשוט האמת

גם כשאני קורא כאן לפעמים את התגובות אני לא מאמין למראה עיני. אבל בגלל שהיסטורית הפורום הזה מנסה להיות לא פורום צנזורי, ומנסים לתת לאנשים לדבר עד כמה שאפשר - אנחנו משתדלים לזרום. הגבול לרוב עובר במקום שזה פוגע באנשים מספיק כדי שהם יפנו אלינו אישית ויבקשו שאני אמחק\אוריד\אעיר. גם במקרה הזה, מכיוון שדיברתי עם כותב ההודעה - לא מחקתי אותה, אלא רק ביקשתי לתת תשומת לב.

Mind Games

New member
חייבת להעיר משהו על הכותרת שלך

כקוראת פאסיבית (כבר לא, בעצם...) אני חייבת לומר לך משהו - בתור בחורה ובתור מתנדבת במרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית מרתיח אותי (וזה עוד ניסוח עדין) לראות הודעה עם כותרת כזו. הקלות שבה אתה כותב "רק נותר לי לאנוס בחורה" פשוט לא מובנת לי. אונס הוא אקט אלים, אקט של טרור, של ניצול אדם אחר רק בגלל שהוא חלש. כל נושא התקיפות המיניות על ידי בכירים הוא עליית מדרגה רצינית בעניין התקיפה המינית, עליית מדרגה שצריכה להעקר מהשורש. עקבתי בפורום אחרי נושא המשפט של שלומי. אני מבינה שזה מעצבן אותך ושאתה לא מסכים עם אנשים אבל אני ממש לא מבינה את הקשר בין זה לבין אונס.

noamk

New member
יש דברייך משהו מועט

אבל תרומות, או עזרה לזולת, לא צריכה להיות לחולים סופניים, או למחלקות אונקולוגיות. נכון ששלומי בריא, ועם כל הפסק דין הלא נעים הזה, הוא יוכל להמשיך בחייו, אבל לא זאת הנקודה. יש הרבה מאוד אנשים שתורמים מזמנם ומכספם למטרות כאלה ואחרות. אם זה ל"תנו לחיות לחיות", או ארגונים אחרים שאינם תורמים לאנשים שחייהם נתונים בסכנה. הפנייה היא פה מתוך עזרה לקהילה של הצנחנים עבור אחד מחבריה. והפניה היא לעזרה אישית מכל אחד שיכול או רוצה לעזור. יש מספיק מטרות בחיים שניתן להרתם אליהן גם אם לא מדובר בחיי אדם, ומי ששלומי חשוב לו או שמוקיר את הספורט בהחלט יכול לראות במטרה הזאת אחת מהן.

למעלה