הודעת אחדות

Zack DA

New member
הודעת אחדות ../images/Emo13.gif

עקב טעות טכנית שעליה אני בזאת מתנצל, טורניר ה- StarCraft בו ישתפו פעולה ימנים ושמאלנים נגד אויב משותף - נדחה ויתקיים ב- 29.3. זאת בהנחה ולא יהיו עיכובים נוספים. צחי

SuB D

New member
השמאלנים ישתפו עם הימנים פעולה?

הם הרי שוחרי שלום שרק עסוקים כל הזמן בלהגן על האוייב.

לא כשמדובר במשחקי מחשב ../images/Emo13.gif

במשחקי מחשב אנחנו רואים בטרנספר פעולה של שלום

כשיהיה משחק מחשב מתאים...

בנתיים, ברוב המשחקים, חיסול כל שאר המשתתפים הוא מטרת המשחק, כך שאין דמיון בינם לבין המציאות.

Zack DA

New member
למה חיסול ? אנחנו בוגרי Civ 3

מה רע בניצחון דיפלומטי ? (המממ... ישראל ? דיפלומטי ?) טוב. ניצחון תרבותי ? (הממ.. אין תרבות בארץ.) ניצחון במירוץ לחלל ? (סלח לי, אילן) טוב, נשמיד את כולם.

locutos

New member
לא תמיד

לפעמים צריך לפעול לפי עקרון זה "ומחית את זכר עמלק..."

Zack DA

New member
הרי באתרך מופיעה הבדיחה:

איך יודעים שלא היה דיאודורנט בתקופת התנ"ך? כי מסופר שהנשק העיקרי של בני ישראל נגד העמלקים היה הרמת ידיו של משה...

מי זה עמלק בימינו?

את איזה עם צריך לדעתך להשמיד כולל גברים, נשים וילדים, ללא יוצא מן הכלל, כפי שהצטוונו (כביכול) לגבי עמלק?

locutos

New member
עמלק התערבב בעמים

בימינו אנו כבר אי אפשר למצוא את עמלק באופן מובהק והצביע עליו. אבל יש גילויים שלו מידי פעם בפעם (שואה...) אני מוכן לומר שפלשטינאים גם בעלי זרע עמלק בדמם. בגלל שאי אפשר יותר להראות מי הוא עמלק (באשמתו של שאול המלך) אז עכשיו אנחנו סובלים. אבל כל פעם שנלחמים בנו כמו הפלשטינאים (מזנבים באזרחים ובחלשים) אנחנו יודעים ישר מיהו עמלק בימינו, אתה לא מסכים?

אז מי עמלקי לטענתך?

כל הפלשתינאים או רק אלו ביניהם שמבצעים פיגועים או תומכים במהם מעשית?

אז אם הבנתי נכון

אתה בעד להרוג כל מי ששונא את מדינת ישראל? אני מקווה שלא הבנתי נכון.

האם כל מי ששונא את ישראל זומם משהו?

אני בהחלט בעד למנוע מכל מי שמנסה לפגוע בנו, לעשות זאת. השאלה שלי היא מה לדעתך צריך לעשות עם אלו ששונאים, אבל לא מנסים לעשות עם זה כלום...

למעלה