syair

New member
1. בהמשך להתכתבות בנושא תרמילאים בארץ, ולאחר שיחה שערכתי עם 1L. החלטנו להריץ צעד אחד קדימה את נושא התרמילאים בארץ. הרעיון שלי הוא לבדוק את נושא התרמילאים במקום אחד להתחלה, למשל ת"א, ולנסות לבדוק איך זה להיות תרמילאי בעיר. להסתובב בין אכסניות, לברר בקשר לתחבורה ציבורית, לדבר עם תרמילאים מחו"ל, שנמצאים בעיר עכשיו. אם יש מישהו שמעוניין להצטרף, לחשוב ראשית מה צריך לבדוק, לבדוק את זה, ואח"כ לסכם גם את זה, שיענה להודעה. 2. אחרי שני טיולי פורום מוצלחים. את הטיול הבא אני מעוניין שהוא יהיה טיול עירוני. חשבתי על אחת מ-3 הערים הגדולות בארץ. ירושלים, ת"א וחיפה. אני רוצה לערוך את הטיול באחד מהשבועות הקרובים, לפני שיהיה חם ולח מדי (במישור החוף). מי שמעוניין שיענה להודעה.

../images/Emo45.gif

אשמח להצטרף לטיול הפורום ואולי גם לסייע בבחירת המסלול/ים. אגב, הודעה שעשוייה לעניין גם את אותם גולשים כאן שמטיילים גם בארץ - בפורום טיולים בארץ.

Eldad H

New member
בעקרון אני מסכים לעזור אם צריך...

אני לא יודע כמה זמן יהיה לי, כי כרגע אין עבודה בצפון וייתכן שאני טס ללונדון לעבוד, אבל אני בעקרון מוכן לעזור.

1L

New member
תרמילאים בישראל: מדיבורים למעשים

חברים! מה קרה? ציפיתי שיהיו הרבה יותר תגובות וקצת יותר התלהבות. איפה הרוח הנמרצת שהיתה כשרק העליתי את הרעיון?? סופסוף אנחנו חושבים על מהלכים מעשיים קדימה, גם אם זו רק ההתחלה, אני מאמין שאנחנו מתקדמים. כמו שכתב סלע אחרי שיחה שניהלנו בנושא, הכוונה כרגע היא להתחיל פשוט מלהפגש עם תרמילאים זרים המטיילים כרגע בארץ (באכסניות, למשל) ולשמוע מהם- קודם כל, מה זה אומר להיות תרמילאי בישראל בהשוואה לטיול דומה בארצות אחרות כדי לקבל את הדברים בגוף ראשון מנקודת המבט שלהם. כך נוכל לקבל כיוון ראשוני שאיתו נוכל ללכת בהמשך - זה יכול להיות חיזוק לרעיונות המצויינים שעלו כאן בעבר או לחילופין רעיונות אחרים, שלא חשבנו עליהם. הפרוייקט רק בתחילת הדרך ומי יודע איך זה יתפתח ולאן יגיע - אני מאמין שאנחנו מסוגלים לעשות כמה שינויים מהותיים עבור תרמילאים שמבקרים אותנו ויתכן אולי גם עבור אלו מאיתנו אשר נוהגים לטייל גם בארץ. וכל זה - אם רק תרצו! זה הזמן להשמיע את קולכם - אנחנו מחכים לשמוע מכל מי שירצה להצטרף ל'טרק' הזה.

מריושי

New member
יש לי אפשרות

לתחקר תרמילאי זר שאמור להיות בסין כרגע הוא לא היה בישראל, אבל אולי יהיה כדאי לשאול אותו כל מני דברים והוא יוכל להוות מוקד לבירורים עם אוכלוסית המטילים שם אני רק אצטרך איזשהוא כיוון לשאלות

Eldad H

New member
לי יש חבר מסינגפור

שמתכוון לבוא לטיול תרמילאות בארץ, אבל בעיקר להיות מתנדב בקיבוץ שלי. לא נראה לי שהוא יוכל לעזור בעניין מטרת המשימה, אבל אם תרצו אני יכול להפנות אליו שאלות.

1L

New member
גם זה משהו

זו כבר התחלה - אין מה להפסיד, אז נסו לדבר עם תרמילאים לשעבר/לעתיד בארץ ואולי נשמע דברים חדשים דווקא מהם. בכל מקרה, עניין המפגש עם תרמילאים זרים באחת האכסניות (כנראה בת"א) הולך ומתגבש וסיכוי סביר שיקרה כבר בטווח השבוע מעכשיו. חשוב לי לשמוע מי מעוניין לקחת חלק בזה.

Eldad H

New member
אני אומר לך בשיא הכנות...

אני לא כל-כך יודע מה לשאול אותו. אשמח אם יינתן לי כיוון כללי לפחות...

advak

New member
אשמח לעזור

אומנם בדרך כלל אני צופה מן הצד, או יותר נכון, קוראת מן הצד, את המסרים בפורום. אך מצב זה שונה ואשמח לעזור למען התרמילאים הזרים בארץ. וכמובן שאשמח להצטרף לטיול פורום כאשר יצא לפועל.

DiscoCat

New member
גם אני../images/Emo45.gif

בד"כ צופה, אשמח להשתתף בטיול ולעזור, אם זה יקרה לפני יולי כי אז אני מקווה להיות במזרח. חוץ מזה אני ירושלמי ולא עובד כרגע, אז אני אוכל לסייע אם הטיול יהיה פה.

למעלה