גולשים יקרים, לאור הפניות המרובות בנוגע לצבעי הכינויים, החל מהיום כינוי זכר יהיה בצבע כחול וכינוי נקבה יהיה בצבע סגול, כפי שנהוג היום בשאר הצ'אטים של תפוז ובבלוגTV למבוגרים. בנוסף, רשימת החברים חזרה לפעול באופן חלקי: מהיום תוכלו להוסיף לרשימת החברים כינויים באנגלית בלבד. רשימת הכינויים תהיה משותפת בבלוגTV ובמבוגרים. גלישה מהנה לכולם
הנהלת בלוגTV

מוזר...

/tapuzforum/images/emo9.gifבבלוג העולמי יש פקד מעניין מאוד,פקד שמזהה אם יש לך מצלמה או אין לך.אם אין אז הוא מאפשר צפיה בלבד ללא יכולת צט גם אם נרשמת זה לא עוזר,זה נעשה לאחר שהבריטים שידועים בחיבתם לפריצה למחשבים או לאתרי שידור חי במצלמה. ההגיון שבדבר שזה ימנע מהם להתחבר מנט קפה שרובם אינם מצויידים במצלמה וגם בעל העסק אוסר להתקין מצלמה רק אם זה בחיבור אלחוטי.ד``ר רוב שדרן מצויין שם,שאל אותי האם זה גם בישראל? אמרתי לו שבחיים זה לא יקרה כי המדינה שלנו מגדלת בהנאה פדופיליםו וסוטים כאן ואם זה יקרה במבוגרים למשל זה יגמר ברע כי סגרו לנו ת חדרי סאדו אבל פסחו על המשדרות הקטינות שיש בשפע כאן.

gilriv

New member
? הבלוג העולמי ליד בלוגTV פה

>ממש מתחת לתגיות בשידורים הרגילים
,כום מדברים בשפות העולם ומספרות מה הם עשו יש אחת שמראה לנו מתכוני בישול אני מת על בלוגים להציץ בכלל הופעה בפנסילבניה נגיד משדרים ברשת -גם התחילו לתת הזה באתר WALLA. מוזיקה -------------------------------------------------------------------------

תוכן אדיר

רק בישולים? שידורים חיים מתחנות רדיו ידועות,שידורי בחירות,בישול עם השפים הכי מפורסמים בעולם,חדרי עזרה התנדבותית לשעורי בית לחסרי ישע,וכמובן יום כיפור שזה מפלט להישראלים שרוצים לשדר אבל תפוז עושה לו כפיה דתית מחפירה. אם שם משפרים את איכות השידור בשרת של מסנג`ר ואיכות סאונד אולפנית.שפה משקיעים בחוקים לפוליסים ואי מתן תשובה לגולש,טוב תלוי אם הוא חבר של מישו בתפוז או לא.

gilriv

New member
נגיד גם בבלוג TV הישראלי

-אם לא הפוליסים שכודם כל מתחילים לעלות על חדרים ,בבלוג הרגיל
אבל קטינות מעל גיל18 שקצת הבטן שלהם חשופה {אבל הם מעל גיל 18
בחיי התוכן שם בילבלו אותם לגמרי תמשדרות ?הם ביחוד נותנות שימחה ומדברות אם המאזינים {אני רוצה בעיקר דיווחים מישהו שמשדר לי מתל אביב נגיד לקרוא עיתון ולעביר לי מידע לעשות תוכנית אמיתית

gilriv

New member
זה תיאור לPOLICE

--תראה דגע מה הולך בבלוג האמרקני -הבריטי ?,יותר נכון שם איזה ילדה נערה עושה לה יומן אישי {כי היא בצופים מבטא בריטי ----------------------------------------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
?

{אני אדם סבלני מאוד -אבל מישהו יכול לדבר עם BLOG POLIS < שיש להם גילאים קצת מביכים ?אם אני רוצה לגלוש נגיד בבלוג מבוגרים אני רואה אותם כבר הם מתחילים לשלוח הודעות בפרטי <{ואז פתאום החלון של המשדרת נסגר יש לי הרגשה שזה מעשי ידם אני מכיר כבר תכללים שלהםם הם בכלל לא נונים לשדר זה דרוש הסבר {?אני לא צודק בהערה הזות רק תענה לי רק ותודה

gilriv

New member
>?שימו לב בקשר לבלוג העולמי באמריקה

,היום יש עוד מעט תוכנית יהודית תלחצו על {>הבקרוב הם משדרים מאיזה עיריית בארצות הברית או מישראל אין לי מושג ,-------------------------------------------------------------

למעלה