האני[ס], אי'ים הום! ../images/Emo82.gif

אן בפשטות - חזרתי! היה אחלה, נהניתי מאוד, אבל אני גם מאוד שמחה לחזור הביתה ואליכן! תיכף אתחיל לקרוא לאחור כל מה שקרה כאן השבוע, מתנצלת מראש שמן הסתם יקח לי קצת זמן ... ומודה מאוד לאיחוד האחת והיחידה שפקחה גם בשבילי עין נוספת בפורום בהיעדרי. שבוע טוב לכולנו

../images/Emo32.gif....

לא יודעת מי מכן עוקבת אבל... מחר חצי הגמר של כוכב נולד... מאוד נשמח ונודה לכם אם תצביעו לעומרי רוטברד!! ותעזרו לו להגיע לגמר הגדול ולהגשים את החלום..
יומטוב!!

../images/Emo7.gif

יהודה?? אישית אני לא ממש אוהבת אותו... אבל אני גם משוחדת... אז...
שיהיה בהצלחה לשניהם!!

ברוכה השבה ../images/Emo82.gif

שמחה לשובך אלינו ושמחה שנהנית. שמחתי להיות כאן כמו תמיד, וגם קצת בשבילך.. באהבה שבוע מואר ונפלא לך ולכולן

S u n n y 1

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע שבילית, וכייף לראות אותך פה. 'תגעגעתי! שבוע טוב לך ולכולן

ברוכה החוזרת../images/Emo70.gif...../images/Emo20.gif

מאוד שמחה לשמוע שנהנית... ומאוד משחה לראותך שוב...
שתפי אותנו בחוויות...
שיהיה שבוע טוב

שבת שלום!!!

סיפור נחמד לשבת... ערכו של החיוך! החיוך אינו עולה מאומה, אך ערכו רב. הוא מעשיר את המקבל מבלי לרושש את הנותן. אין לכם אדם כה עשיר עד כי החיוך לא יוכל להוסיף לו מאומה. אין לך אדם כה חזק עד כי יוכל להתקיים בלעדיו. יתר על כן, אין לקנותו בכסף ולהוציאו במרמה או להשיגו בגניבה. אין לו ערך אלא אם כן מופיע הוא מאליו, באופן טבעי. יש שאנשים עייפים מכדי שיהיו מסוגלים לחייך אליך חייך אתה לעומתם. שכן אין לך אדם הנזקק כל כך לחיוך כמו אותו אדם שאינו מסוגל לחייך אליך. שתהיה שבת שלום
וסופשבוע רגוע...
(בגלגל"צ...
)

סופשבוע חולה../images/Emo186.gif

אוף,אני חולה..איזו באסה.. יש לי חום גבוה שבעזרת אקמולים יורד ועולה.. יש לי דלקת מאוד מאוד חריפה בגרון שמקרינה לי לאוזן ובכלל לחצי פנים.. שוב אנטיביוטיקה..שונאת את זה.. אמא חסרה לי.. שבת שלום (במיטה)

למעלה