wizibusy

New member
הודעות../images/Emo124.gif

יש לי מספר הודעות למסור
חל שינוי בסטטוס של סגנית ארגון התלמידים, רעות שטרנברג, מעכשיו היא אחראית קשר וגשר בארגון התלמידים ותחדל מלשמש כסגנית. בנוסף לכך אייל בליצר ישמש כאיש יחסי הציבור של ארגון התלמידים. בימים אלו הארגון נערך לפעילותו הסדירה, זאת בעזרת כתיבת תוכניות עבודה ותקציבים מסודרים, עבודה זו כרוכה בהרבה יצירתיות ועבודת חקר. כול מי שהיה רוצה להקים פרויקט מסוים בארגון התלמידים בשנה הקרובה צריך לפנות אליי על מנת שיוכל להציג את הרעיון ושנוכל למצוא את הדרכים בהם נוכל להוציא את הפרויקט לפועל. מבין הפרויקטים שארגון התלמידים הולך להפעיל השנה - ועדת החינוך+רפורמה און ליין, "מענה","קולנוע צעיר", ומערך הסמינרים של הארגון. ארגון התלמידים עובד בצמוד עם עו"ד ובימים אלו יתחיל לחפש מקורות מימון לפרויקטים השונים. אני רוצה להזכיר לכול התומכים והמתנדבים, כרגע התפקיד העיקרי שלכם הוא להיות שגרירי הארגון ולהפיץ את הבשורה על קיומו בין חבריכם. כאשר הפרויקטים השונים יתחילו לפעול תהיה לכם האפשרות המלאה להתנדב, לתרום, ולעזור. בכול מקרה אני אשמח לשמוע הערות\הארות\הצעות\ וכו', שיהיה לכולכם שבת שלום, יו"ר ארגון התלמידים, ים בלום. 0523762636 [email protected]

למעלה